skus vymysliet nieco vtipne a nie "ritolezecke", lebo taku vetu mas vymysliet na konkretnu osobu a nie ako frazu na balenie. to je take umele. skus radsej nieco uplne odveci, nieco, co ju prijemne sokuje a pobavi natolko, ze ju zaujmes a najlepsie je to skusat v obdobi ovulacie..vraj
hm neviem..mne sa naposledy prihovoril jeden chalan v mojom veku..v obchodnom centre ..: slečno vyy ste tak krasna ja si vas vemu.. neviem preco mi vykal..
OK priznavam že som nerozmyšlal na tym až tak dlho no je to blbost čo už zas niekde som sa dozvedel že je lepšie tu baliacu hlašku lepšie vynechat a hovorit hned druhu vetu ale čo ked ma nič nenapadá , zaujimalo by ma niečo konkretne
Podla mna nic take nie creepy v tomto pripade neexistuje...je to blby zaciatok vztahu, lebo neznamym ludom by sa nemalo prihovarat len tak zo srandy...to je ta tragedia hot cloveka na ulici...to je bezny jav a ked ho budes chciet zvratit na nieco vynimocne vypomsti sa ti to
ja sa takto ako automat ktorý dopredu vymýšľa slová aby niekoho zaujal nedokážem správať... proste vždy sa prispôsobím situácii... hovorím to čo si myslím a ono to ide potom už samo
"prečo si taká krásna" je jedna z fráz, po ktorej sa ti ujde znechutený pohľad, pokrútenie hlavou a rýchly odchod. ako bonus si daná slečna ešte pomyslí, že si nejaký podivný úchylák
proste je divné sa ľuďom len tak prihovárať na ulici, aj mne je to ľúto, ale je to divné
musíš tú ženu dostať do nejakej situácie, kde budeš mať dôvod povedať jej niečo predmetné
a ponaučenie z fóra? muž by sa nemal snažiť pochopiť ženy, túžia byť balené ale keď sa o to niektorí pokúsi hoci aj s tvojou "vetou" ( vážne, tá je veľmi zlá ) tak ho ženské pohlavie náležite vysmeje
Neviem ale napriklad zenskej uplne neznamej na ulici by som sa asi neprihovoril, mozno niekde v kine alebo na koncerte kde by som aspon troska vedel ze ked sme spolu na rovnakej akcii ze nebude upllne hlupa svina.
neviem preco tu hovoria skoro vsetci, ze je to divne...to mozno v SK, ale chodte niekam na zapad, a tam sa bezne balia zeny na ulici.....v prvom rade musis povedat nieco, co zapada do konkretnej situacie, v ktorej ste, a po druhe, nemozes hned v prvej vete dat najavo, ze ju balis!...napr. ja som zbalil dievca, ked som nastupoval do autobusu, lebo akurat ked som nastupil, vodic rychlo zatvoril dvere a pridal rychlost, takze som sa "skotulal" do sedacky hned vedla krasneho dievcata---tak som zacal konverzaciu na temu retardovanych autobusarov (samozrejme vo vtipnom tone), trochu sme sa nasmiali, a dala mi cislo.......ale zase balit okoloiducich je blbost, skor ked cakas na zastavke s niekym, tak je tam vyssia sanca, ale fakt neposob uchylne, ale pohodovo a uvolnene
Hlavne sa jej nepýtaj hento čo si napísal. To je najväčší trapas, to zaberie na veľmi malé percento žien. Určite to ani jedna nezoberie, tak ako to berieš ty. Jedny sa začnú smiať (čo je síce presne to čo chceš) a druhé(väčšina) si pomyslia, že čo je to za chlapa, čo dokáže osloviť babu takým spôsobom.
Pozrie sa na Teba a povie si "Ježiš to čo je za kkta?!?"
Také veci ako,.. "Nepoznáme sa odniekiaľ", "Nie si modelka?" a pod. nikdy neskúšaj!
Tak ale aby si nepovedal, že som špina, tak Ti poradím.
Balenie na ulici je úplne najlepšie zo všetkých "balení."
Pretože, baba nečaká, že ju začne niekto baliť na ulici. A Ty si v jasnej výhode. Sprav to normálne,... prídi,.. predstav sa,.. podaj jej ruku (ale inde ju zatiaľ nechytaj ).
Normálne napr.
Prídeš k nej, nepískaj na ňu, nechytaj sa jej, len prídi k nej.
Je dosť dôležité aby si na ňu nevyletel aby sa Ťa nezľakla. Musíš jemne, milo a priateľsky!
"Ahoj slečna,.. ja som (napr.)Fero"
(podáš ruku, ona sa ti automaticky predstaví sama)
"Prepáč, že otravujem ale chcel by som sa Ťa spýtať, či by si mi nedala svoj FB alebo číslo,... ale musíš mi sľúbiť, že keď ti zavolám, tak pôjdeš so mnou von." (aspoň tak to robím ja zatiaľ to funguje
Možno bude chvíľku váhať alebo sa Ťa bude pýtať, že napr. čo by ste robili vonku,... na to vždy odpovedaj neutrálne napr "všeličo" alebo "uvidíš" a pod.
Potom možno budete kecať..
Je dosť veľká pravdepodobnosť, že keď sa jej aj nebudeš moc páčiť, tak Ti dá šancu a dá Ti na seba kontakt.
Potom poďakuj, rozlúč sa a choď preč. Ale zasa ju nechytaj nikde, to ony nemajú rady od cudzích.
Doma napíš,... keď Ti neodpíše tak máš smolu,... alebo,... stalo sa mi, že mi dlho, dlho nepísala, tak som sa jej musel ísť prihovoriť znova (stretával som ju relatívne často a pravidelne na ceste do školy) a dozvedel som sa, že než si budeme písať, tak ma chcela najprv spoznať.
Nečakaj ale, že Ti každá holka odpovie to isté,... to čo som ti napísal, je len "bloková schéma", podla ktorej sa máš aspoň zo začiatku riadiť.
Potom si začneš v tomto veriť viac a vymyslíš si svoju cestu ako získať kontakt.
Ale,.. dopredu ti hovorí, že baby maj rady, ak je k nim chalan úprimný,...napr prídeš, predstavíš sa a...
"Počuj si strašne pekná a nedá mi aby som sa ťa neopýtal aké máš číslo..... atď"
Baby chcú byť zbalené presne tak. Aby prišli domov alebo do práce/školy a hneď volajú kamarátkam, čo sa stalo.
@orfea2 vsak? pamatam sa na to akoby to bolo vcera... stretli sme sa a cely cas sme boli ticho potom po 4 hodinach som sa ta hento opytal a o sekundu sme uz jebali priamo v strede obchodnej na elek3ckovej trati... dodnes sa cudne pyrim pri tych spomienkach
@antifunebracka ty si bimbo karol, práve si vyvrátil moju teóriu o tom, že som panna a vyzradil tajomstvo, ktoré som si spolu s tebou chcela vziať do hrobu
.... tak nevıem ja by som nedala nıekomu hned len tak cıslo ... @56 ale to robıa podla mna len skaredı zufalcı ze balıa dıevcata na ulıcı ja by som s takym ası nesla nıkam no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Balič,level - 59
"dobrý den slečno mohl bych se vás zeptat ?" tak predsa
PS:Nezaručujem že nebudeš mať červené líco.
"Si modelka?"
niečo ritolezecke ? , nič ma nenapada
no tak to určite nie chcem to zmenit
sdf
no načo je to dobre ? ,skus porožmyšlat
proste je divné sa ľuďom len tak prihovárať na ulici, aj mne je to ľúto, ale je to divné
musíš tú ženu dostať do nejakej situácie, kde budeš mať dôvod povedať jej niečo predmetné
nejaky priklad by sa hodil
tak ano len takich situacii som moc nezažil
napr.
este mne 1 napadlo ze "mm vyzeras ako maly anjelik, urcite mas aj riadne vlhku picku"
ja by som cudzích ľudí by v živote neoslovil, pokiaľ by to nebolo potrebné a nutné
Prosím Ťa na kolenách !!!
Hlavne sa jej nepýtaj hento čo si napísal. To je najväčší trapas, to zaberie na veľmi malé percento žien. Určite to ani jedna nezoberie, tak ako to berieš ty. Jedny sa začnú smiať (čo je síce presne to čo chceš) a druhé(väčšina) si pomyslia, že čo je to za chlapa, čo dokáže osloviť babu takým spôsobom.
Pozrie sa na Teba a povie si "Ježiš to čo je za kkta?!?"
Také veci ako,.. "Nepoznáme sa odniekiaľ", "Nie si modelka?" a pod. nikdy neskúšaj!
Tak ale aby si nepovedal, že som špina, tak Ti poradím.
Balenie na ulici je úplne najlepšie zo všetkých "balení."
Pretože, baba nečaká, že ju začne niekto baliť na ulici. A Ty si v jasnej výhode. Sprav to normálne,... prídi,.. predstav sa,.. podaj jej ruku (ale inde ju zatiaľ nechytaj ).
Normálne napr.
Prídeš k nej, nepískaj na ňu, nechytaj sa jej, len prídi k nej.
Je dosť dôležité aby si na ňu nevyletel aby sa Ťa nezľakla. Musíš jemne, milo a priateľsky!
"Ahoj slečna,.. ja som (napr.)Fero"
(podáš ruku, ona sa ti automaticky predstaví sama)
"Prepáč, že otravujem ale chcel by som sa Ťa spýtať, či by si mi nedala svoj FB alebo číslo,... ale musíš mi sľúbiť, že keď ti zavolám, tak pôjdeš so mnou von." (aspoň tak to robím ja zatiaľ to funguje
Možno bude chvíľku váhať alebo sa Ťa bude pýtať, že napr. čo by ste robili vonku,... na to vždy odpovedaj neutrálne napr "všeličo" alebo "uvidíš" a pod.
Potom možno budete kecať..
Je dosť veľká pravdepodobnosť, že keď sa jej aj nebudeš moc páčiť, tak Ti dá šancu a dá Ti na seba kontakt.
Potom poďakuj, rozlúč sa a choď preč. Ale zasa ju nechytaj nikde, to ony nemajú rady od cudzích.
Doma napíš,... keď Ti neodpíše tak máš smolu,... alebo,... stalo sa mi, že mi dlho, dlho nepísala, tak som sa jej musel ísť prihovoriť znova (stretával som ju relatívne často a pravidelne na ceste do školy) a dozvedel som sa, že než si budeme písať, tak ma chcela najprv spoznať.
Nečakaj ale, že Ti každá holka odpovie to isté,... to čo som ti napísal, je len "bloková schéma", podla ktorej sa máš aspoň zo začiatku riadiť.
Potom si začneš v tomto veriť viac a vymyslíš si svoju cestu ako získať kontakt.
Ale,.. dopredu ti hovorí, že baby maj rady, ak je k nim chalan úprimný,...napr prídeš, predstavíš sa a...
"Počuj si strašne pekná a nedá mi aby som sa ťa neopýtal aké máš číslo..... atď"
Baby chcú byť zbalené presne tak. Aby prišli domov alebo do práce/školy a hneď volajú kamarátkam, čo sa stalo.
Držím palce
presne toto som chcel vedeť ,ozaj díky
ešte by ma zaujimalo kolko sa ty takto podarilo zbalit ?
ano to si presne trafila ty uplne krasny su ty pisalkovia na FB a na pokeci ja s toho nemožem ,večšiu blbost som nepočul
Jak škaredý ? Jak zúfalci ?
Kto má podla teba väčšie gule ? Ten čo sa na pije a "zbalí!" Ťa v klub keď ste napitý obaja ? Alebo ten, ktorý Ťa zbalí triezvy a triezvu....
Nevyprávaj hlúposti prosím Ťa
Keby prišiel nejaký za Tebou na ulici, tak by si sa roztopila
Zato, že nemá obrovsky barak a tri autá tak je zúfalec ?
A ešte krajšie sú deti, ktorí si píšu na FB,.. a keď sa maj stretnúť tak 2 hodiny ani jeden nič nepovedia.
ozaj pekne si to napisla mam na to taký isty nazor
na 16 rokov ozaj nevyzeráš
ano aj na spovednicu ,ale tam som to napisla rozsiahlešie
stavim sa že si aha snezi
tak najskor podla štylu pisania a pola veku
AHOJ!
po dlhej dobe sa ma spytal ci by som nesla von...len som napisala ze Nie a zlahla sa po nom zem