ako sa priznat mamine s tym ze som gay? mam este len 13 a to ze som gay v tom som si isty takze ti ktori si myslia opak ze si isty este byt nemozem nech to tu nepisu. dakujem.
jedna rada, nikomu to nehovor kým sa dá, "možná sa všetko ešte zmení" ináč to budeš mať ťažke, po škole si rob čo chceš, v dnešnom svete ťa nikto nebude chápať, budu ťa ponižovať ........filip
nechapem preco tu vsetci su taki hnusni k niekomu len preto, ze je gay....sam nie som gay, ale respektujem ich, a je mi to jedno, pokial ma nebalia ...a stavim sa, ze keby tu bola dievcina, ze sa boji priznat, ze je lesba, tak este aj od chlapov dostane ponuky na sex
podla mna to zavisi od povahy mami, aky ma nazor na gayov. Ak je v pohode podla mna to proste vybal a ak neni v pohode tak jej to ani hovorit nemusis. A i tak to podla mna bud tusi alebo to vie.
Ja som tiez mama a je mi uplne jedno ci niekto gay je alebo neni, a keby mi syn povedal ze je gay tak budem rada ze mame tak dobry vztah ze sa mi zdoveril.
Mama otec, mam frajerku a za par mesiacov budete stary rodicia... zartujeeem som gay. ...chapes pointu? povec im to tak aby si mysleli ze si vyviedol nieco omnoho horsie a potom sa priznas ze si len gay
Zrejme by som sa nemala vyjadrovať, ale vyjadrím sa.... fuck
Človek bol stvorený pre vzťah muž- žena. Ich povinnosťou je plodiť deti a tým pokračovať v rode. Je to tak už stáročia a každá odchýlka je chorá. Teraz na mňa vybehnete, že to nie je choroba, ale úplne normálna vec. Ale je to tak. Pre nás je v tejto dobre normálne úplne všetko- to, že 13- ročné deti (áno, deti!aj keď sa hrajú na dospelých) spolu spia, že ľudia už nevedia čo z rozkoše a skúšajú rôzne veci(ako napríklad vyspať sa so svojím pohlavím) ... a je to pre vás nenormálne, ak niekto chodí každú nedeľu do kostola, nepije, nenadáva a čaká na sex až do svadby(preboha, kto sa môže niečo také opovážiť). Napríklad, s kamoškami sme sa minule rozprávali, či sa niekto z nás bozkával s dievčaťom. Všetky povedali áno, okrem mňa a čuduj sa svete, ja som bola tá čudná, pre tože dne je to normálne. Jasné, dnes je normálne úplne všetko. Ľudia už nevedia čo so sebou
.....
A my normálni s kúskom rozumu sme pre nich chorí:/
@15 "A my normálni s kúskom rozumu sme pre nich chorí"
clovek si nevyberie s akou orientaciou sa narodi a ked je niekto gay, neznamena ze nema rozum O________o
k tebez autor fora:
nehovor im to. naco im to chces hovorit? este si mlady, budes nepochopeny. mozno v buducnosti ked si najdes partnera a budu ta brat ako ekvivalent, ako osobu ktora vie rozmyslat, vie co je pre nu dobre, vie svoju orientaciu a nie je to ziadne blaznenie hormonov ani snaha byt in, az vtedy sa da o niecom takom debatovat. a mozno ta tak ani tak skoro vidiet nebudu, kedze rodicia casto maju tendenciu vidiet svoje deti ako deti aj ked uz su davno (psychicky) dospele. to, ze im to povies, nic dobre podla mna nespravi. tak proste naco? zatial to drz v sebe.. pockaj az budes starsi a uvidis ci im to budes moct povedat alebo nie..
@hoperpohroma trikrát si prečítaj môj predchádzajúci komentár, trocha porozmýšľaj nad dnešnými ľuďmi a pochopíš, že to nie je o tom, že ,, sa niekto tak narodí a hotovo". bojovať môžeš so všetkým a to sú názory mnohých psychológov
@nikol545 mas obmedzene myslenie ako z 19. sotorcia..."Človek bol stvorený pre vzťah muž- žena. "...stvoreny?..ty si supervedkyna alebo boh?..ako vies, co bolo na co stvorene?...ved ked sa niekto narodi ako homosexual tak za to nemoze, a teraz ako on ma byt nejaky invalid ci co?...ze 2 ludia rovnakeho pohlavia sa nemozu mnozit, no a...ved nie su taki vsetci...co ak to priroda sama tak zariadila, aby sa ludia prilis nemnozili?..."bojovať môžeš so všetkým a to sú názory mnohých psychológov "..hej? akych psychologov konkretne?...lebo so sebou bojovat nema vyznam, iba sa bude gay citit jak debil ak bude predstierat, ze je hetero...sice je kopa takych, ale sami sa psychicky debtaju....to je to, keby si mala stale cely zivot byt s partnerom, ktory ta vobec nepritahuje a tvarit sa, ze je to super...chcela by si to?
....a na margo tvojich kamaratok mozem povedat, ze sa nespravaju nenormalne, spravaju sa ako zvierata!....bozkavanie s rovnakym pohlavm? noa...zvierata maju bezne homosexualne prejavy...a ak si myslis, ze si normalna, lebo chodis do kostola, nenadavas, nepijes, chces mat sex az po svadbe (sice tomu ti neverim), tak sa mylis!..si slusna, ale nie normalna!..a to uz vobec nema nic spolocne s tym, ci si rozumna.....
@echoechoecho týmto si potvrdil, že svet je naozaj postavený na hlavu... mám myslenie ako z 19 storočia? mysli si ale veď jasné, človek s myslením 21 storočia musí podporovať svadby gayov a lesbičiek, považovať za normálne, ak je 15- ročné dievča tehotné a pod.
A, ešte niečo..
,,a je to pre vás nenormálne, ak niekto chodí každú nedeľu do kostola, nepije, nenadáva a čaká na sex až do svadby(preboha, kto sa môže niečo také opovážiť)."---- Ako si prišiel na to, že píšem o sebe?? Písala som o kamarátke, ktorú si preto veľmi vážim Neviem, nepoužila som tam slovo ,,ja"...
@nikol545 no dobre rano!..nie len svet je postaveny na hlavu, ale aj ty...presne tak, lebo vsade vypisujem, ze podporujem svadby gayov a lesbiciek...a takisto som velkym pismom napisal, ze je normalne ak je 15-rocne dievca tehotne...daj si facku,a este raz precitaj, co som napisal ..ja nic nepodporujem, ja to TOLERUJEM narozdiel od teba!.. som myslel, ze vravis o sebe, ked si tam nedala podmet, a vyznelo to tak aj s konktextu, ze vravis o sebe, a nie o niekom cudzom...a ako to je u teba s tymito vecami?
@echoechoecho vieš čo? toleruj si o len chceš, každý máme nejaký názor, nechce sa mi tu s tebou naťahovať. Môj čas je príliš drahocenný aby som ho obetovala tebe
ako môžeš niečo také písať a súdiť, keď nie si gay?!......
človek sa gayom stáva po narodení, ja som gay a nebol som nikdy u psychológa, len život - Boh (ktorého ty neveríš) ma naučil, ako sa mám správať a žiť!....
odvtedy nepichám žiadnych chlapcov, som zdržanlivý a ani neumieram žiadostivosťou, som proti manželstvám a aj osvojovaní deti ľudmi spoločného pohlavia!!!!
píš za seba a nevymyšľaj si, ak si hetero a kresťan, mal by si žiť podľa 10-toro Božích prikázaní .......filip
@nikol545 fajn...aj tak to nema vyznam, ved ked nemas ziadne argumenty, neda sa natahovat ...hej, hej...aj za mamicku, otecka, dedka, babku si daj facku
@zajkousko mam znameho, co je gay...sice prisiel alebo skor si to plne uvedomil az okolo 18, a nie v 13, a v tejto netolerantnej slovenskej spolocnosti sa mu nezije bohvieako, chce sa prestahovat do Britanie, tam je to uz o cosi lepsie.....a ano gayom sa clovek narodi... neviem, odkial mas, ze neverim v Boha, ale nahodou si sa trafil...ja verim vo vlastneho boha, ale to je jedno....a za seba by si mal pisat aj ty, a nie druhemu prikazovat, ako ma zit...ty si zi, ako chces....vybral si si, co si uznal za vhodne, ale nebudes mi kazat, ze mam zit podla bozich prikazani, co su napisane v knihe, ktora bola kopukrat upravovana, prepisovana podla potrieb cirkvi, ktora sama ich porusuje....btw iste moralne zasady by mal mat clovek bez ohladu na to, ci je krestan alebo hetero alebo cernoch, beloch, whatever....
@nikol545 jediny kto tu nicomu nepochopil alebo skor nechce pochopit, lebo by musel uznat svoju chybu si tu ty!...a samozrejme, slecna pozna moje rozumove schopnosti, ma silny psychologicky odhad na ludi, a este aj vie predpovedat buducnost, a vie, ze tie "argumenty", co povie nepochopim...to co vravis, je uboha, trapna, a dost otrepana a neoriginalna vyhovorka na tvoju zaostalost a zadubenost, ked sa vyhybas otvorenej diskusii.......alebo bud charakter, ukaz tu kazdemu na birdzi tvoje argumenty, a potom sud ludi!..mozno sa tych "argumentov" chyti niekto iny....
@echoechoecho ide tu o to, že ,,debilovi nevysvetlíš". Proste si žiješ svoje, máš svoje názory a žiaden iný nevezmeš do úvahy. Tak má to význam? Svoje argumenty som napísala, no ty si zrejme typ, ktorého nezaujímajú názory iných, ide si proste proti múru a načo takému niečo vysvetľovať? veď to je zbytočná strata času, aj tak by som nakoniec po dlhej ,,diskusii" došla k záveru, že si úplne zaostalý idiot, ktorý neprijíma názory druhých!
@nikol545 ved prave....ty si taky debil, ze ked som ti napisal, aby si dala svoje argumenty do komentu, tak sa zase vyhovaras a stale dookola omielas toto iste, aby si sa vyhla diskusii Ano? a podla coho sudis, ze ZIADEN iny nazor nezoberiem do uvahy? a ani jeden nazor si mi nevysvetlila, a uz vies, ze debilovi negvysvetlis...sa len strapnujes....to, ze nesuhlasim LEN S TVOJIM nazorom neznamena nic...a este som ti napisal, aby si sa obhajila, mozno by som s nim potom suhlasil, ale ty radsej si hned vytvoris o cudzom cloveku predsudok, ze to nema vyznam...vidim, ze si strasne obmedzena a rozmyslas stylom...kto som nou suhlasi=vie tolerovat moj nazor..kto so mnou nesuhlasi=zaostalec, a nema mu dalej vyznam nieco vysvetlovat...ja som chcel diskutovat, ty JEDINA TU NECHCES NIC DISKUTOVAT A JEDINA TU MAS TAKE NAZORY O GAYOCH A NEPRIJIMIAS CUDZIE NAZORY, ANI INU SEXUALNU ORIENTACIU....fakt si myslim, ze s tebou sa neda bavit, lebo si arogantna, namyslena, obmedzena, zaostala idiotka, pre ktoru existuje len jej svoj nazor.....tak si zi dalej vo svojom svete, kde vsetci, co maju iny nazor su zaostali idioti, vsetci, co maju inu sexualnu orientaciu, su nenormalni...len ty si najnormalnejsia a mas najspravnejsie nazory a samozrejme ani to nema zmysel diskutovat, lebo sama si sa opisala "debilovi nevysvetlis", co je presne tvoj pripad!
@nikol545 a čo teraz? super, ja si tiež myslím že je to v podstate nejaký druh poruchy - čiže dalo by sa povedať choroba, a mení to na tom niečo ako si to nazveš?? furt je to homosexualita..
Podľa mňa gayovia sú tak dokonalí, že potomstvo by im bolo zbytočne a preto im príroda umožňuje vyniknúť ako osobnosti sami za seba. isto máš nejaký super talent. nerozumiem ale prečo by si niečo také vravel. Hej a kamoška si myslela, že otec by ju zabil, keby sa dozvedel o jej lesbičiek priateľke lebo nemá rád gayov a potom povedala že to zobral v pohode. Často veci z ktorých máme najväčší strach predbehnú hladko. hlavienu hore
@nikol545 Už v antickom Grécku spolu spávalo rovnaké pohlavie, nevrav mi,že je to choroba. Proste sa tak narodíš, nemysli si,že tí ľudia by pri takom odsudzovaní zo strany okolia nechceli byť iní,ale ísť proti sebe sa nedá. Je iné,keď sa niekto vyspí/bozkáva s niekým rovnakého pohlavia z frajeriny a iné keď to tak cíti.
To,že chodíš do kostola a čakáš na sex až do svadby z teba nerobí lepšieho človeka.
Tak, v dnešnom svete je to už normálnejšie, ale nevedela by som si predstaviť, že by som vychovala syna s úmyslom mať niekedy vnúčence a toto mi povie... sa asi obesím :/
@nikol545@15 taki ludia, co chodili do kostola su prave ti najbezohladnejsi a najmenej tolerantni (to viem z vlastnej skusenosti, len par som takych poznala) a este vacsinnou byvaju aj uchylni, v zmysle chorobne uchylni, lebo byvaju vychovavani ako puritani
@gaychalan No prezačiatok to odlož tak do 15-16. Predtým si skús nájsť chlapca, alebo dievča, experimentuj možno v sebe nájdeš heteráka nakoniec
A keď budeš skálopevne presvedčený, že si gay tak jej to normálne povedz, že mami mala by si ma rada aj kebyže som iný? (alebo niečo podobné), dovtedy mi príde zbytočné jej to hovoriť, kebyže mne to povie dieťa v tvojom veku tak by som to ani nebrala vážne a snažila by som sa ho prevychovať, kým je v spracovateľnom veku Snáď pomohlo,daj vedieť ako si sa rozhodol ptm... Držím palce
@nikol545 a načo by s tým bojoval?! Je to uplne normálne, homosexualita je uplne bežná aj medzi inými živočíšnymi druhmi, takže ASI to nie je len nejaký debilný nápad ľudí, z nudy, alebo čoho!
Ak chceš, kľudne si na sex čakaj aj do smrti, a odcudzuj všetko, čo je v rozpore s Bibliou (alebo čímkoľvek podľa čoho sa riadi tvoja morálka) ale necpi to pod nos iným ľuďom, hlavne nie keď autor má určite dosť problémov aj bez teba, a tvojich homofóbnych komentárov.
Ak raz budem mať homosexuálne dieťa, zastrelím každého čo na neho (teda na jeho orientáciu) povie len jedno zlé slovo. Ale fakt.
Mno určite ani nečítaj cele komentáre ludi ktorí ti kážu aby si to odkladal ... ja mám 14 a pred malou chvíľou som o tom povedal mame a zobrala to úplne super aj ked to velmi záleži od rodiča ako sa k podobným veciam stavia ... velmi mi odlahlo a myslím že sa mi bude žiť ovela lepšie.. ale ak hlvane jej to povedz vtedy keď budeš mať ten pocit že je správny čas .. neboj on určite príde .. ked to aj zoberu zle ludia okolo teba tak si stoj zatým že si v každom prípade spokojný zo svojim životom a orientáciou a že môžeš žiť plnohodnotný život ..
@amikadze plne súhladím s názorom. Jednoducho sa nedá "preorientovať"
Pred okolím to možno ako tak utajíš, ale sám pred sebou predstierať... to sa nedá. Možno sa človek na čas oklame ale navždy zostane taký. Netreba sa príliš zamýšľať nad tým koho miluješ. Proste to tak je.
@gaychalan - je práveže dobre, že si si to priznal. Môže sa to zmeniť a nemusí ale myslím, že nezmení. Ja sama som bola vždy bi a aj ked som si dlhoo dlho klamala. Bola som nešťastná. Takže máš moje uznanie a čo sa priznania týka, nájdi si ten správny čas. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja som sa priznal v 15-tich, mama plakala a foter ma naháňal po chalupe, lebo ma chcel zabiť
5 x do dňa pozerat spolu s klipom a do týždňa si zas na správnej koľaji
Ja som tiez mama a je mi uplne jedno ci niekto gay je alebo neni, a keby mi syn povedal ze je gay tak budem rada ze mame tak dobry vztah ze sa mi zdoveril.
Človek bol stvorený pre vzťah muž- žena. Ich povinnosťou je plodiť deti a tým pokračovať v rode. Je to tak už stáročia a každá odchýlka je chorá. Teraz na mňa vybehnete, že to nie je choroba, ale úplne normálna vec. Ale je to tak. Pre nás je v tejto dobre normálne úplne všetko- to, že 13- ročné deti (áno, deti!aj keď sa hrajú na dospelých) spolu spia, že ľudia už nevedia čo z rozkoše a skúšajú rôzne veci(ako napríklad vyspať sa so svojím pohlavím) ... a je to pre vás nenormálne, ak niekto chodí každú nedeľu do kostola, nepije, nenadáva a čaká na sex až do svadby(preboha, kto sa môže niečo také opovážiť). Napríklad, s kamoškami sme sa minule rozprávali, či sa niekto z nás bozkával s dievčaťom. Všetky povedali áno, okrem mňa a čuduj sa svete, ja som bola tá čudná, pre tože dne je to normálne. Jasné, dnes je normálne úplne všetko. Ľudia už nevedia čo so sebou
.....
A my normálni s kúskom rozumu sme pre nich chorí:/
clovek si nevyberie s akou orientaciou sa narodi a ked je niekto gay, neznamena ze nema rozum O________o
k tebez autor fora:
nehovor im to. naco im to chces hovorit? este si mlady, budes nepochopeny. mozno v buducnosti ked si najdes partnera a budu ta brat ako ekvivalent, ako osobu ktora vie rozmyslat, vie co je pre nu dobre, vie svoju orientaciu a nie je to ziadne blaznenie hormonov ani snaha byt in, az vtedy sa da o niecom takom debatovat. a mozno ta tak ani tak skoro vidiet nebudu, kedze rodicia casto maju tendenciu vidiet svoje deti ako deti aj ked uz su davno (psychicky) dospele. to, ze im to povies, nic dobre podla mna nespravi. tak proste naco? zatial to drz v sebe.. pockaj az budes starsi a uvidis ci im to budes moct povedat alebo nie..
ked budes mat 17 a budes si stale isty ze si gay potom zacni riesit ako jej to povies.
....a na margo tvojich kamaratok mozem povedat, ze sa nespravaju nenormalne, spravaju sa ako zvierata!....bozkavanie s rovnakym pohlavm? noa...zvierata maju bezne homosexualne prejavy...a ak si myslis, ze si normalna, lebo chodis do kostola, nenadavas, nepijes, chces mat sex az po svadbe (sice tomu ti neverim), tak sa mylis!..si slusna, ale nie normalna!..a to uz vobec nema nic spolocne s tym, ci si rozumna.....
A, ešte niečo..
,,a je to pre vás nenormálne, ak niekto chodí každú nedeľu do kostola, nepije, nenadáva a čaká na sex až do svadby(preboha, kto sa môže niečo také opovážiť)."---- Ako si prišiel na to, že píšem o sebe?? Písala som o kamarátke, ktorú si preto veľmi vážim Neviem, nepoužila som tam slovo ,,ja"...
,,
a tú facku si daj ty
určite by ťa taký život náramne bavil
ako môžeš niečo také písať a súdiť, keď nie si gay?!......
človek sa gayom stáva po narodení, ja som gay a nebol som nikdy u psychológa, len život - Boh (ktorého ty neveríš) ma naučil, ako sa mám správať a žiť!....
odvtedy nepichám žiadnych chlapcov, som zdržanlivý a ani neumieram žiadostivosťou, som proti manželstvám a aj osvojovaní deti ľudmi spoločného pohlavia!!!!
píš za seba a nevymyšľaj si, ak si hetero a kresťan, mal by si žiť podľa 10-toro Božích prikázaní .......filip
neprináleži mi s tebou sa dohadovať, prichádzal by som tým do hriechu
ale vedz, že sám zistíš na konci svojho života pravosť svojích slov.....
filip
otec: "synak, ty si GAY??????????!!!!!!"
syn place: "nie princeznaa!"
To,že chodíš do kostola a čakáš na sex až do svadby z teba nerobí lepšieho človeka.
A keď budeš skálopevne presvedčený, že si gay tak jej to normálne povedz, že mami mala by si ma rada aj kebyže som iný? (alebo niečo podobné), dovtedy mi príde zbytočné jej to hovoriť, kebyže mne to povie dieťa v tvojom veku tak by som to ani nebrala vážne a snažila by som sa ho prevychovať, kým je v spracovateľnom veku Snáď pomohlo,daj vedieť ako si sa rozhodol ptm... Držím palce
Ak chceš, kľudne si na sex čakaj aj do smrti, a odcudzuj všetko, čo je v rozpore s Bibliou (alebo čímkoľvek podľa čoho sa riadi tvoja morálka) ale necpi to pod nos iným ľuďom, hlavne nie keď autor má určite dosť problémov aj bez teba, a tvojich homofóbnych komentárov.
Ak raz budem mať homosexuálne dieťa, zastrelím každého čo na neho (teda na jeho orientáciu) povie len jedno zlé slovo. Ale fakt.
,,Nie je to tým, že je to teraz moderné, takmer celý svet pozná Džastina Bíbera????"
,,Nie mami, ja som na chlapcov."
Alebo si rovno dones priateľa, ona si domyslí.
Pred okolím to možno ako tak utajíš, ale sám pred sebou predstierať... to sa nedá. Možno sa človek na čas oklame ale navždy zostane taký. Netreba sa príliš zamýšľať nad tým koho miluješ. Proste to tak je.
@gaychalan - je práveže dobre, že si si to priznal. Môže sa to zmeniť a nemusí ale myslím, že nezmení. Ja sama som bola vždy bi a aj ked som si dlhoo dlho klamala. Bola som nešťastná. Takže máš moje uznanie a čo sa priznania týka, nájdi si ten správny čas. Držím palce