jednoducho potrebujes hormonalnu liecbu vsetko sa da predokladam ale, ze svoje pohlavne organy by si chcel ponechat. das si spravit plastiku potrebujes prachy vsetko sa da. ale robis si prdel takze ser na to.
@0- počuj a ako sa môže stať chalan lezbou- to mi vysvetli- ako kebyže podstúpiš zmenu pohlavia- stále ti tu ostane vták- tak ne si úplný bo na SR a ani v okolí nerobia komplet operácie zmeny pohlavia-
nebodaj ste silno veriacimi- ked trepete také blbosti- cíti čo cíti tak netrep, že sa o tom nežartuje- a počúvam ma ty zasratá krpana- ty vieš o tom hovno- prečítaj si najprv odbornú literatúru a potom nečo hovor- ako fakt ma sere, že sa do všetkého angažuješ a vieš o tom hovno- tebe by som dal zvlásť dobrú liečbu- švedsky klistir aby si dostala rozum (už ani písať desiatimi neviem, čo ma sereš)
@26 a hej dnes budem dosť nadávať a zdrbávať dosť ľudí- mám totiž svoj deň- hovorím a píšem, čo si myslím- a ked je niekto kokot a piča- tak mu to na rovinu napíšem jasne
... veď buď lezba ... nájdi si babu a buďte šťastní ... podľa mňa by to nemal byť problém ... alebo je ??? fu ja neviem ... ale veľmi zaujímavé ... taká trochu paradoxná veta
nespokojny sam zo sebou....mozno sa mu zda ze by mohol mat o par cm navyse a ked nie tak sa stat lezbickou....naozaj si najdi babu a nemas problem.....
@35 ale jasne ze moze .. len nechapem co na tom riesis .. chces byt baba ?? w pohode .. je to pracicka stat sa nou ale s babami mozes byt aj tak .. su aj horsie weci ..
Nebud lesba!to znie pre teba krajsie ako gay ked chces byt na L..? ..prinajhorosm chod do kosic na lunik 9 a opytaj sa toho chalana co sa totalne oblieka,chova a vyzera ako baba urcite ti poradi ako to robi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a prečo sa chceš stať lezbou- čo ta k tomu vedie
čo by som dal ja za to, kebyže je medzi mužmi taký výber ako medzi ženami-
jedná perlička- zmena pohlavia v USA tuším stojí až 21 000 dolárov- tak skús tam- a v Holandsku ani neviem
nebodaj ste silno veriacimi- ked trepete také blbosti- cíti čo cíti tak netrep, že sa o tom nežartuje- a počúvam ma ty zasratá krpana- ty vieš o tom hovno- prečítaj si najprv odbornú literatúru a potom nečo hovor- ako fakt ma sere, že sa do všetkého angažuješ a vieš o tom hovno- tebe by som dal zvlásť dobrú liečbu- švedsky klistir aby si dostala rozum (už ani písať desiatimi neviem, čo ma sereš)
jedná výstižná veta- pochop sa konečne- chlape- svet nekončí
neboj .. to sa sprawi
a suhlasim s @4
mas dake (mozno aj skryte) komplexy (z curaka napr.) tak ti odporuci daku liecbu...
hormony atd...viem ze aj na slovensku sa to da riesit, ale musis byt presveceny,
ze si sa narodil ako zena, ak ti to potrvrdi psycholog, mas moznost na operaciu..
Smiknu brko a nasadia hormony....ale nestoji ti to za to..nikdy uz nemat orgazmus,
decka..Si mlady mozno nemyslis na rodinu ale v 30tich uz to bude ine, co v 30,
aj v 25 uz budes menit nazor. Skor si myslim ze mas daky komplex a v tom ti psycholog
pomoze....na to su tyyy ludia tu.
robia to CR....ked psycholog posudi ze nemas komplexy a ze sa citis byt
ozaj baba tak ta zoperuju...ale inac....