ani jedna možnosť bohužial.... sorry nemysli si že som nejaký protivný alebo čo, ale zas môj názor nepáči sa mi to, stále je to také zastaralé, viem že je s tým robota a nechcm do toho frflať, ale naozaj nie je to také akooo Forum to je krááásne
Je to paráda, len sa mi nepáči, že keď kliknem na nastavenia, tak zrazu zmiznú statné záložky, ostane tam len Môj Birdz. Inak je to fakt super, tipy na dnes sú parádne, také prehľadné všetko pokope. A je to zjednotené s ostatnou grafikou (teda až na to, že zas robíš vynovené sekcie graficky inak ako ostatné!! narážam na to, že ten žltý pás je natiahnutý na celú šírku a nie je to ako napr. tuto fórum okolo také modré, a pôsobí to tak klietkovo, rozsekane to modré okolo je krajšie...)
@benci to je bug, nastavenia sú ešte v starom formáte šablóny, to sa fixne... rovnako ešte pár rubrík ma starú šablónu (ono to niekde ani nevyzerá, vrch blogu a vrch tsiek napríklad vyzerá podobne, ale asi vidíš, že to menu je trochu iné, hlavne na windowse uvidíš rozdiel, ale aj na macu, ale tam si človek menej často uvedomuje čo je font a čo obrázok, rovnako fórum má ešte starú šablónu, bude vyzerať viac menej tak ako toto, len drobné detaily sa tam zmenia aby mali rovnaký ucelený dizajn)
@Tomas Aha, to je super, že bude textové menu, krok vpred. Ale ja som myslel skôr to, že v tých nových sekciách nie je to modré okolo, ale je to žlté, a potom to celé je také rozsekané :/
Vždy som bol v jemnom úžase po zmenách, ktoré tu nastali... Dnes tomu nebolo inak, len sa ten úžas niesol v duchu opačného charakteru. Celý portál na mňa začína pôsobiť nejak monochromaticky. Akoby zo seba čosi strácal...
preboha nech je to tak ze ked dojdes na birdz prva vec co vidis je hned "reakcie na mna" bez toho aby bolo treba na to klikat a este nech tam nie su vsade tie hnusne avatary....este aj henta minuta slavy -.-
@tomas lahko sa im hodnoti a podla mna je krajsi novy
inak tomas co keby si spravil nejaku sutaz o najlepsi dizajn kazdy by spravil svoj navrh a upol ho do danej podstranky ktora bude nane a tam sa budu hodnotit....
nech si kazdy vyskusa ze to neni hracka vymyslet dizajn pre portal
v tom je blbost ze daktore veci su zlte, daktore modre a daktore zelene. malo by to byt vsetko jednou farbou a ten novy MOJ BIRDZ je taky neprehladny ze som nemohol najst kde su ankety a diskusie
@Tomas jj, presne to, že ten modry pas je len hore, a vyzera tak "odveci". Inak je ten design uplne super, KONECNE ma Birdz nejaku ucelenu tvar, ktora mu pristane a sedi, len toto mi pri tych najnovsich sekciach trochu prekaza, jedina vec, ktoru treba este doladit, a budem nadseny.
podľa mňa to nie je neprehľadné, veď to staré ostalo a pribudli nabok funkcie, ktoré boli predtým hore plus nejaké nové a to je fajn... navyše dnešné tipy sú super mne sa to páči, je to ucelenejšie, zmizlo čo nefungovalo a nemusím sa pozerať na fotky boys
len zas v reakciách priateľov je kvôli avatarom písmo v strede menšie a celé je to nahustenejšie, ale nevadí. čo sa mi viac nepáči je Všetko možné - na prvý pohľad sa ťažšie rozlišuje príspevok od stavu, ani tam nezobrazuje nové pridané fotky, čiže tam nie je všetko :p
a celkovo MODRÉ to bolo oveľa krajšie aspoň tie pásy po bokoch keby boli inak dobrá práca
@tomas viem, že má bublinku, len na prvý pohľad je to menej rozlíšiteľné ako vtedy, možno sa mi to zdalo len preto, že si vymenil poradie - dátum a čas je pod stavom a stav je hneď vedľa nicku
a vidíš to, ani by som si nevšimla, že si na mňa reagoval, keby som náhodou nepreklikla na reakcie...ako funkcia je to skvelá, ale keby sa to zobrazilo hneď aj vo všetko nové, myslím, že viacerým by to padlo vhod
mne sa este na starom pacilo ze ak som dala mysku na nick tak mi sa ukazalo take okienko kde bolo moj blog/stavy/fotoalbum a nvm co este a to bolo dost prakticke som sa dostala jednym klikom de som cela....a teraz sa musim preklikavat...je to oštara...
dalo by sa to dat aj na novy birdz?(len teraz asi hore ale aj tak) @tomas
najprv som sa zľakol že som inde tak som šiel rýchle preč Trošku mi divne funguje tá časť moji kamaráti kedže tu žiadnych nemám resp. sú neaktívny Trošku v tom mám chaos ale zvyknem si
@tomas tak zastarale skôr dizajnovo neviem....je to stále také decké, a vidím že vieš aj lepšie tak prečo Birdz stále taký detský aj varecha.sk je lepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Keby dakto nevie o čom je reč tak o tomto:
» www.birdz.sk/moj/...
( =novy )
verzus
» www.birdz.sk/moj/...
stary/ ( =stary )
inak tomas co keby si spravil nejaku sutaz o najlepsi dizajn kazdy by spravil svoj navrh a upol ho do danej podstranky ktora bude nane a tam sa budu hodnotit....
nech si kazdy vyskusa ze to neni hracka vymyslet dizajn pre portal
len zas v reakciách priateľov je kvôli avatarom písmo v strede menšie a celé je to nahustenejšie, ale nevadí. čo sa mi viac nepáči je Všetko možné - na prvý pohľad sa ťažšie rozlišuje príspevok od stavu, ani tam nezobrazuje nové pridané fotky, čiže tam nie je všetko :p
a celkovo MODRÉ to bolo oveľa krajšie aspoň tie pásy po bokoch keby boli inak dobrá práca
a vidíš to, ani by som si nevšimla, že si na mňa reagoval, keby som náhodou nepreklikla na reakcie...ako funkcia je to skvelá, ale keby sa to zobrazilo hneď aj vo všetko nové, myslím, že viacerým by to padlo vhod
- na vrchu v pravom stlpci v zelenej ploche "forum", len teraz je viac zelena...
dalo by sa to dat aj na novy birdz?(len teraz asi hore ale aj tak) @tomas