- diskusie a ankety su oddelene (kto si klikne na "vsetko", tak to ma dokopy)
- lavy stlpec je prerobeny, nech nie je tam vela liniek, v ktorych sa stratite, ale 3-4 (este jedna pribudne coskoro) take castejsie pouzivane linky, plus rychle prepisovanie stavu, ktory sa u cloveka casto meni, ved kazdy mame stavy podla aktualnych pocitov...
- najdolezitejsia zmena - vrch - lista, kde su (prejdi mysou na svoju fotku/nick a vysunie sa ti viac menej podobne menu staremu, este tam asi pridam dake linky ak som na daco zabudol), linku na tajne spravy (TS-ky), notifikacie (uz sa vyratavaju, este si ich nemozete pozerat a nastavovat, ale skusobne to uz funguje), kamaratov online - ktori su teraz online a co prave robia
je to dobre,len to zobrazovanie poraadia prispevkov ma hneva,je to tmavomodra a cislo je cierne,sak to vobec nevidno. Povodny stav bol 100x lepsi,niekedy nie je zmena za kazdu cenu dobra.
Inak fajn vzhlad,uz len doplnit to aby sa k anketam dala robit diskusia a hotovo
no mne to je aj tak jedno, aky je dizajn moju mienku alebo nazor na tuto stranku to aj tak nezmeni. Ale je to ovela prehladnejsie to ano. A tak to chvalim
no vyzerá to zatiaľ celkom dobre .. výhradu mám zatiaľ len k dvom veciam - neviem nájsť "majú ma radi" ..... a musím klikať na TS hore..nakoľko tie na lište ma prepnú do nových TS, ktoré mi asi stále nepôjdu..
forum je skvelééé, ale vobec sa mi nepaci menu, ze je tak hore, a rovnako si myslim, ze lista = velke zneprehladnenie navigacie jej rozdelenim na dalsiu cast
a absolutne nerozumiem preco su v tom hornom menu 2 linky na hlavnu stranku (plus treti - logo) a na TS-ky, ktore su v liste, a preco napravo odhlasenie, ked staci krizik na liste
@benci ked je krizik na odhlasenie, znamena to ze nesmie byt ina linka na odhlasenie? ja viem co si myslis o duplicite veci na stranke (schizofrenii stranky), ja s tebou suhlasim, ale zas to neznamena ze uplne vsetko musi byt prave jeden krat.
K tomu ze hore je linka na BIRDZ.SK a MOJ BIRDZ, ze je to duplicita to je pravda. O par dni uvidis ze preco je to rozdelene a preco BIRDZ.SK a MOJ BIRDZ nebude jedna linka ale dve...
inac z nejakeho dovodu mi v opere nejde pridavat komenty do diskusie...bo ked dam pridat koment, tak mi ho tam neprida...vo firefoxe mi to ide, ale v opere nie...
hm hm ako tak pozerám jediné čo mi nesedí su tie farby.. hlavne ten začiatok lebo vlastne je to modré a červené a tá vec vľavo je žltá a forum je hore zeleno čierne :/ to je asi jediná vec čo mi nepasuje
cudne...forum zeleno-cierne, lava strana zlto(pergamenova) a pozadie modre...nepsci sa mi kombinacia...forum je cool, ale treba teda doladit okolie...a miest kam pisem (Sachmer, sem napíš svoj koment: - tuna) rozmery su 2x10 cm...pouzivam operu na Win...aj s tym by sa mohlo nieco urobit...lebo vidim iba 2 riadky...
schvaľujem tento čin plukovníka tomáška, ešte aj tie jemne pastelové zelené pásy s kombináciou žltej sú výborné, pripomínajú mi moju bakalárku, kde sa tieto farby medzi sebou striedali jedna radosť, až aj školiteľka bola prekvapená
mne sa to páči,ja nemám moc rada zmeny,keď mám veci zaužívané a musím si zvykať na nové,ale toto sa mi páči,lebo je to k lepšiemu a verím,že si skoro zvyknem.a teší ma,že ankety sú oddelené
a aj to,že sa dá rýchlo pridať stav,to mi tu chýbalo.
podľa všetkých možných farebných náboženstiev, a iných ladiacich programov sa tie farby bijú a dosť intenzívne to vnímam. nebolo by možné vymeniť tú zelenú za nejakú inú, napr. šedú alebo inú nekikríkavú? ale dizajn dobrý, len farby mi vadia
mam rad zmeny, ale v poslednom case je ich tu az privela... Uz ma to nebavi.
Ako je to celkom pekne a o.k. ale ja by som asi zvolil ono uz davno omielane "prepinatko: terajsia verzia (viď hlavná strana) - nová verzia (fórum)" Ja by som si vybral klasiku.
@tomas , si macher! Novy look Birdzu je naozaj krasny, uz sa tesim na to dokoncenie. A K TYM ANKETAM sa bude dat niekedy v blizkom case aj REAGOVAT? Myslim, ze viac ludi sa uz zmienilo, ze by to bolo fajn. A fakt by bolo
@84@flussica a dalsi... novinky pribudaju postupne... to ze sa zmenilo a spustilo forum, neznamenalo ze o 1-2 dni pribudlo v pravom stlpci "Vsimni si", kde vidis okrem novych komentov, aj kto na teba reagoval, ci co naposledy skomentovali ludia ktorych mas v priateloch...
ahojte. mam taky problem. mam priatela ktory ma z prveho vztahu dceru. malu mam velmi rada, beriem ju ako svoju vlastnu, nedam ina nu dopustit, je mala a velmi krasa. ale jeho byvala nam stale robi zle. nechce mu malu davat, stale ju stve proti mne a jemu. mala ked ma vidi zacne plakat. na malu to velmi zle vplyva. lebo maĺa ked neni proti mne nastvana tak je stale pri mne. ani na krok odo mna, potom place ze nechce ist za mamou... co mam robit, nemam na tu jeho byvalu uz nervy! lebo my dvaja mame krasny vztah, chceme sa vziat. viem ze je dobry otec, a chcem mat s nim vlastne deti. poradte mi, dakujem!!!!
Hmmm, som iba ja divna alebo to kaazdemu ukazuje ten novy sposob birdzu iba ak klikne na toto specialne forum? lebo ja uz by som celkom rada to mala v takomto stave aj normalne je to ovela praktickejsie
Su tu presne ti isti ludia co na Pokeci, lebo zrejme kazdy odtial ma neaky ten nick na azete, ale davam ti za pravdu ze toto je fakt lepsie....take INE.....DOBRE!pekne to tu je zrobene.
aa bohovské.. fakt super.. ako nechodím sem 2x často ale jak na to pozerám tak zrejme začnem .. ako tu už odznelo trochen to modré pozadie sa dla mňa tam nejak nehodí ale človek si zvykne ne??
neviem ako vyzeral stary birdz, ale vidim tuto webstranku 1x a zaujalo ma ze sa tu da pokecat o selicom a pacilo sa mi to
Ale prave som zistil ze je to maximalne neprehladne, uplne su tu niektore nedostatky.. a novacik ako ja sa musi venovat takejto webke aspon hodinu aby zistil ako co funguje..
Takze moj nazor je, napad dobry.. ale blbeeee spracovanie..
no cim dlhsie som tu, tym viac sa mi to nepaci.. ale to je asi robene pre tych ktori to tu poznaju.. tak ja sa vratim asi k starím dobrim portalom.. Ty su aspon prehladnejsie..
Je to tu supeeer hehe sice som nevydel predtyym lebo som tuuto straanku neposnal ale som sem 4 krat ale je to tu super len tu nic newem kde a co ako ? hehe pomose mi nektoo? hehe
je to tu uplne super strasne rada sem chodim ,,, aj ked v poslednom case som nemala vela moznosti ako sa dostat na net...ale teraz je to inac a budem tu stale ...BIRDZ 4ewer
ešte sa trochu musím oťukať. V ovládaní a funkciách mám zatiaľ mierny zmätok, ale verím, že časom do toho prídem. Inak celý Birdz je neskutočne osobný, úžasný. Škoda, že som sa o ňom nedozvedel skôr
My dearest
I hope that you are having a nice day,my name is mirian. i am from westhern part of africa,sierra leone.you have a nice profile which interests me,i believe we will be good friends.i am looking for an honest person who i can trust.I have something very important to tell you.reach me with my miriancoly.1984@yahoo.co.uk
I am hoping to hear from you.
Yours friendly mirian
No akoze... bomba vazne... som tu druhy rok... teda este je iny nick.. ale tak upne super... co aka zmena uz prebehla... tak to proste treba pochvalit.. ludi ... ste super vsetci
Aj mne sa zda ze je tu dobre lebo som sa prave prihlasil a chcel by som sa spytat co mam robit
ked uz mam napisane prikazy v HTML a chcem vediet ako som to naprogramoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
312 komentov
- diskusie a ankety su oddelene (kto si klikne na "vsetko", tak to ma dokopy)
- lavy stlpec je prerobeny, nech nie je tam vela liniek, v ktorych sa stratite, ale 3-4 (este jedna pribudne coskoro) take castejsie pouzivane linky, plus rychle prepisovanie stavu, ktory sa u cloveka casto meni, ved kazdy mame stavy podla aktualnych pocitov...
- najdolezitejsia zmena - vrch - lista, kde su (prejdi mysou na svoju fotku/nick a vysunie sa ti viac menej podobne menu staremu, este tam asi pridam dake linky ak som na daco zabudol), linku na tajne spravy (TS-ky), notifikacie (uz sa vyratavaju, este si ich nemozete pozerat a nastavovat, ale skusobne to uz funguje), kamaratov online - ktori su teraz online a co prave robia
velmi pekna funckia chvalim
Inak fajn vzhlad,uz len doplnit to aby sa k anketam dala robit diskusia a hotovo
A prehliadac mam operu.
K tomu ze hore je linka na BIRDZ.SK a MOJ BIRDZ, ze je to duplicita to je pravda. O par dni uvidis ze preco je to rozdelene a preco BIRDZ.SK a MOJ BIRDZ nebude jedna linka ale dve...
» www.birdz.sk/forum/co-hovori...
@14 ale fakt by sa tu zišli tie diskusie pod ankety...
Ale strasne sa mi to paci, hlavne tie zredukovane linky.
a aj to,že sa dá rýchlo pridať stav,to mi tu chýbalo.
pekné, chválim
no pekne..paci sa mi to
Ako je to celkom pekne a o.k. ale ja by som asi zvolil ono uz davno omielane "prepinatko: terajsia verzia (viď hlavná strana) - nová verzia (fórum)" Ja by som si vybral klasiku.
je to fajn
Dowi
A rádio je dobré! Hlavne RockJAM!!!!
Ale prave som zistil ze je to maximalne neprehladne, uplne su tu niektore nedostatky.. a novacik ako ja sa musi venovat takejto webke aspon hodinu aby zistil ako co funguje..
Takze moj nazor je, napad dobry.. ale blbeeee spracovanie..
I hope that you are having a nice day,my name is mirian. i am from westhern part of africa,sierra leone.you have a nice profile which interests me,i believe we will be good friends.i am looking for an honest person who i can trust.I have something very important to tell you.reach me with my miriancoly.1984@yahoo.co.uk
I am hoping to hear from you.
Yours friendly mirian
Len sa tu musím ešte poriadne zorientovať. Nenapíše niekto?
Dozbirdzovania priatelia
ked uz mam napisane prikazy v HTML a chcem vediet ako som to naprogramoval
VAS DDDDddd