Tak na tych debilnych somarinach na internete si vela nezarobis ja som cital na jednej nemenovanej stranke ze plat 400-1000 eur mesacne ale za jeden odoslany mail som dostal iba 2 centy D za jeden mesiac som si zarobil 27 eur D a to som po nete hladaj emailove adresy hocikoho D nazov firmy nepoviem radsej ale na maily som posielaj uplnu somarinu uz neviem jak to bolo ze do mailu som napisal pizza len za 2.30e ale ked klikol na odkaz tak to bolo 3.60e
pokial si dobry v tvorbe niecoho - hudba/grafika/programovanie tak mozes svoju tvorbu predavat na internete, ja som zacal teraz predavat grafiku, spravil som 4 projekty a za prvy mesiac som zarobil 160€, ak budem nadalej aktivny a budem mat dobre napady, tak do roka to moze byt aj 800-1000€ mesacne...ale chce to roky skusenosti s nejakym softverom
Ak to myslíš vážne, najprv si musíš spísať všetky veci ktoré sa dajú komerčne využiť. Už len schopnosť písať "pekne" sa dá predať - podaj si inzeráty, že napíšeš príhovor, bakalársku prácu a pod.
Taktiež grafické práce, ako tu už bolo spomenuté.
Alebo môžeš zarábať spôsobom nakúpim-predám. Ja som takto tesne pred začiatkom Gorilích proestov, + acta, sopa. Nakúpil masky V for Vendetta a predal ich cez inzeráty so 100% prirážkou.
len tu zas musíš mať schopnosť vycítiť trend, dobrú ponuku a zariskovať.
A máš internet... ako ho vieš perfektne používať dokážeš hocičo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nauč sa variť piko
radšej si nájdi normálnu brigádu...
Taktiež grafické práce, ako tu už bolo spomenuté.
Alebo môžeš zarábať spôsobom nakúpim-predám. Ja som takto tesne pred začiatkom Gorilích proestov, + acta, sopa. Nakúpil masky V for Vendetta a predal ich cez inzeráty so 100% prirážkou.
len tu zas musíš mať schopnosť vycítiť trend, dobrú ponuku a zariskovať.
A máš internet... ako ho vieš perfektne používať dokážeš hocičo.
www.revolucni-prijem.cz/1C17F1