Ako si lesbicky hladaju priatelku??? Ved to nemaju napisane na cele ako su orientovane.. Hmm ma s tym niekto uz skusenost alebo aspon niekto z jeho znamich...?
jejda ty mas problemy....asi to bude rovnake ako v heterosexualnom vztahu, nie? Logika, ked si hladas chlapa ta ktiež nemas na cele napisane ze si hetero....Logika.....takisto to nefunguje ani medzi lesbickami, že ja som lesba, ty si lesba, tak spolu budeme chodit a hotovo.....proste ide o to ze ta to k niekomu pritahuje a nie o to co si...
i ked zle je na tom to ze homosexuali sa za svoju orientaciu..nie ze hanbia...ale niektory to nedavaju najavo...proste sa tvaria ze su hetero...a na to tu mas rozne bary a cluby a tak prave pre homosexualov...
ad tema: je to to iste ako v normalnom vztahu, vsak napr ani ja nemozem vediet ze ci bude so mnou bude nejaka baba chciet chodit alebo nie ked sa s nou bavim
ako si najst priatelku? bud mas stastie a najdete sa ako ve kamosky napr v triede heh..(pozdravuejm moju byvalu a jej "kamosku".) aale opvecsine sa to robi umelo, ze si das inzerat na nete, chodis do miestnosti pre lesby. Je to tam preplnene chlapmi pod zenskymi nickmi, ktori od teba chcu len vylakat nahotinky. sak to poznate. No a ked si niekoho chce nasjt, zoznamuje sa na nete, lebo inaks a to neda, davaju si stertka a mozno si padnu do oka. Blbost je ze to je to dost umele a to je podla mna dovod pre co to nikdy nevydrzi dlhsi cas. A okrem toho tie zenske povahy spolu... no nevydrzi to. je toho vela co je na takom vztahu problematicke.
musia sa tvarit ze su hetero. Pochopila by si keby si bola na ich mieste. Keby len diskriminacia.. utoky, dneska si nemozes byt sita nicim. ani ci ked sa zmeni vlada ta neposlu do blazinca. Vela ludi s tym nema problemy, ale KDHaci ti by ich vyhlasili za chorych. A nedavnypripad vpolsku, tiez velmi nabozenskej krajine, chceli homosexualom zakazat vykonavat nietkore povolania, ako napr ucitelstvo.
Aegritudo nemyslím si že sa to dá len cez net, ale máš pravdu , je to neosobné .
Myslím ,že skutočné lezbičky predsa tiež začínajú povedzme ako hetero neskôr bi ...len uvažujem nahlas. Myslím ši,že vzťah sa teda medzi nimi vyvíja rovnako, najskôr ide možno leno kamarátstvo ,ktoré prerastie v omnoho väčší a silnejší pocit...láska
no tak diki za nazory.. ale laska si nevybera a casto krat sa mozu zalubit do hetero viete.. a zas vsetkym to vytrubolat aku mate orientaciu.. bolo by to moc tazke, lebo vela ludi to na SR este nechape a odsudzuju to.. a nevedia ze clovek sa s tym narodi a nijak to neovplyvni.. takze tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
i ked zle je na tom to ze homosexuali sa za svoju orientaciu..nie ze hanbia...ale niektory to nedavaju najavo...proste sa tvaria ze su hetero...a na to tu mas rozne bary a cluby a tak prave pre homosexualov...
ad tema: je to to iste ako v normalnom vztahu, vsak napr ani ja nemozem vediet ze ci bude so mnou bude nejaka baba chciet chodit alebo nie ked sa s nou bavim
musia sa tvarit ze su hetero. Pochopila by si keby si bola na ich mieste. Keby len diskriminacia.. utoky, dneska si nemozes byt sita nicim. ani ci ked sa zmeni vlada ta neposlu do blazinca. Vela ludi s tym nema problemy, ale KDHaci ti by ich vyhlasili za chorych. A nedavnypripad vpolsku, tiez velmi nabozenskej krajine, chceli homosexualom zakazat vykonavat nietkore povolania, ako napr ucitelstvo.
Myslím ,že skutočné lezbičky predsa tiež začínajú povedzme ako hetero neskôr bi ...len uvažujem nahlas. Myslím ši,že vzťah sa teda medzi nimi vyvíja rovnako, najskôr ide možno leno kamarátstvo ,ktoré prerastie v omnoho väčší a silnejší pocit...láska