budem mat zenu a hadam uz aj zo 2-3 deti, budeme sa strasne mat radi a zit pokojny a spokojny zivot bez financnych problemov, hoci mozno nebudeme daki bohati, ale na tom mi ani nezalezi
teda to je taka idealna predstava no
vlastne idealna je, ze budeme aj bohati, ale toto je taka realna idealna
neviem, či sa dožijem zajtrajška, ale tak ak sa mi to o tých 10 rokov podarí...
chcela by som mať vyštudovanú farmáciu, dobré zamestnanie so stálym pracovným časom a celkom dobrým príjmom, žiť niekde na svete a je mi v podstate jedno kde, ale najšťastnejšia by som bola asi na Slovensku, rovno v Prešove a to na Sídlisku 2 pri Kolmanke... (S2 khááámo...) bývať tam s mužom, s ktorým sa budeme mať stále radi a budeme sa vedieť aj pekne odviazať... pozývať určitých správnych ľudí na nejaké tie domové akcie a zabávať sa kým nám bude hrdlo ráčiť zakalíme
čo ja viem, možno prídu časom aj deti... ale v 27mičke po nich ešte veľmi netúžim...
..ale keď už tak ..v Amerike s Maťou ..niekde vymetať bary (keďže sa tu vraví "o 10 rokov") ..potom to prejde ..aa budeme sa mať dobre aj bez vzdelania
budem vlastniť nejakú malú firmu do 20 zamestnancov, budem mať 1 spoločníka v nej, príjem nebude závratne vysoký, ale bude stačiť na neustále vylepšovanie služieb alebo firmy a výplata pokryje všetky moje primerané želania. Budem mať priateľku a pomaly sa budeme rozhodovať, že sa vezmeme
mať v náruči aspoň dve vlastné knihy, za sebou niekoľko miest, najmä Rusko by sa mohlo zdariť lebo západoeurópske krajiny sú ľahší úlovok, a o taký vek by som sa chcela vidieť minimálne v Amerike, ak nie doma ešte, vlastne doma by som sa ešte nechcela vidieť, až tak 35 keď budem mať
@biancadetolle - ja síce neviem ako sa musíš cítiť, ale pred rokom môj ujo bol na vážnej operácii mozgu a už len to ma privádzalo do zúfalstva. Každopádne, aj ja mám problémy so srdcom, takže ktovie, či aj mňa niekedy nebude čakať to, čo teba. Takže veľa šťastia, drž sa!
a to je práve to, prečo nenávidím takéto otázky....ako môžeš vedieť či zajtra nezomrieš? 10 rokov...to je čisté Science fiction.
nuž, o desať rokov budem mať skoro 30. nechcem sa hrať na veľké dievča, lebo neviem, čo bude zajtra. fakt netuším, čo so mnou bude o desať rokov. ale samozrejme, chcem byť slávna groupie, mať doma malú Lesanu a najlepšieho chlapa na svete
základ ktorý snáď bude...vlatná úspešná odevná/módna firma, precestované moje vytúžené miesta ( Ibiza, Mallorca, Bora Bora, Karibik, Rio de Janeiro....), chrbtica bez skoliózy, žiť v Miami...
paneboze ja netusim ani ako na tom budem o mesiac ne ete o 10 rokov ....ale rada by sm sa dostala na nejaku vysku co ma aj bude bavit a uspesne ju skoncila ...ale to sa mi najskor musi podarit zmaturovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
neviem či sa dožijem zajtrajška,nieto o 10 rokov,či tu budem!
teda to je taka idealna predstava no
vlastne idealna je, ze budeme aj bohati, ale toto je taka realna idealna
chcela by som mať vyštudovanú farmáciu, dobré zamestnanie so stálym pracovným časom a celkom dobrým príjmom, žiť niekde na svete a je mi v podstate jedno kde, ale najšťastnejšia by som bola asi na Slovensku, rovno v Prešove a to na Sídlisku 2 pri Kolmanke... (S2 khááámo...) bývať tam s mužom, s ktorým sa budeme mať stále radi a budeme sa vedieť aj pekne odviazať... pozývať určitých správnych ľudí na nejaké tie domové akcie a zabávať sa kým nám bude hrdlo ráčiť zakalíme
čo ja viem, možno prídu časom aj deti... ale v 27mičke po nich ešte veľmi netúžim...
..ale keď už tak ..v Amerike s Maťou ..niekde vymetať bary (keďže sa tu vraví "o 10 rokov") ..potom to prejde ..aa budeme sa mať dobre aj bez vzdelania
budem vlastniť nejakú malú firmu do 20 zamestnancov, budem mať 1 spoločníka v nej, príjem nebude závratne vysoký, ale bude stačiť na neustále vylepšovanie služieb alebo firmy a výplata pokryje všetky moje primerané želania. Budem mať priateľku a pomaly sa budeme rozhodovať, že sa vezmeme
@biancadetolle tak to držím palce!
a to je práve to, prečo nenávidím takéto otázky....ako môžeš vedieť či zajtra nezomrieš? 10 rokov...to je čisté Science fiction.
takze podobne otazky su fakt zbytocne..
nikto ju nepozna a nikto nevie co bude.. takze je zbytocne planovat nieco...