Ako si robíte zábaly na vlasy ? Tak aby vám to z vlasov nestieklo ? Uterák? sáčok ?
Čaute baby, ako si robíte zábaly na vlasy tak, aby vám to čo si na ne dáte nestekalo popri ušiach a popod uterák? Ja keď si dám igelitový sáčok neviem ako ho mám pripevniť padá to pretože je to pod ním klzské, uterák zase padá zo sáčku ako to robíte vy? m
omotam si to oným tym, vypadol mi názov, to také priesvitné na rolke ako celofán takého sáčkovitého charakteru akorát že sa to na seba dobre lepí kss sopisovanie ako predškoláčka
tak to...na hennu, na zábaly na čokolvek
a keď som tonemala tak som švacla mikroténový sáčok a šnúrkou obviazala
@lawey s menšími problémami ale asi viem čo myslíš Také tenké priesvitné balia do toho šunku a pod. len to zrovna nemám a rýchlo sa to míňa keby to pužívam na hlavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to sa neda tak upevnit super aby to netieklo ked to je take tekute lebo tam je teplo ked tam mas uterak a nvm co a topi sa to
no fuj
alebo k niektorým melírom také čiapky, do kt. si môžeš narobiť dierky?
Tak také niečo (s tým, že druhé menované necháš bez dierok, pochopiteľne)
@smajdalf no len či tie uška budu dosť malé nato aby to držalo alebo si urobím vlastné ušká
@nikol545 bo mám problém a viem čím ho odstránim tak musím večer zrobiť zábal
@kokosovyorech biely jogurt je dobrí si pozri na nete na čo je dobrí
tak to...na hennu, na zábaly na čokolvek
a keď som tonemala tak som švacla mikroténový sáčok a šnúrkou obviazala