Keď mám PMS, nebaví ma žiť, som smutná, nervózna a nič sa mi nechce, čo mám robiť? Existuje niečo, čo ma zaplaví endorfínmi, prinavráti dobrú náladu a chuť do života?
jaaj no tak to je tazke..ja ked mam pms tak tiez umieram...vtedy tiez papam cokoladu len smola ze sa to potom odraza na mojej pleti...tiez pomaha to spominane cvicenie..je len na tebe ci sa pojdes dakde vybit a vyblaznit abo skusis daky ten lezerny pilates..a inak vtedy som z ludmi ktori ma uz poznaju na tolko ze dokazu znasat moje vykyvi nalad a chapu to..a je tu dalsia alternativa..a to spanok spanok spanok..abo je tiez super relax pri dakej hudbicke..a uz len cakat kym to prejde...
Ako už niekto povedal, potešiť sa niečím, čo ťa chytí a prestaneš sa sústrediť na problémy tohoto typu. Mne pomáha čítanie, pozrieť si obľúbený film, ak je pekne, ísť kamsi von do prírody. Niečo, čo ti zaručene zdvihne náladu.
14.. a vies co je moj problem???kazdy mesiac uplne znechutene prezivam tie dni pred..ale teraz po tom uz tak strasne tuzim...meska mi to totiz uz mesiac... a fakt neviem co s tym,...ziadne pms sa akosi nekona..a nechapem preco...normalne mi to chyba...ale to bude asi stresom..dufam...
16. mne to meškáva max. týždeň, ale to je ešte v norme, po mesiaci by som už asi skúsila tehotenský test (len tak pre istotu) a ak to nie je tehotenstvom, tak menštruácia môže vynechať z 1000 ďalších dôvodov ako sú prechladnutie, stres, diéta, pokles hmotnosti, zmena klímy, vela športu...
30. keby len to!!! my máme toho hodne viac, zatial čo oni vôbec nič...
ale oni za to nemôžu, to proste príroda je taká nespravodlivá...
31. vsetci to pochopili, tak neviem co riesis...
ale ked chces, tak to zhrniem este raz specialne pre teba: mam pms, ale nic ma neboli a mam nadchu chytenu od chalana, preto neviem ci by mi ta sprcha (ktora mi mala zlepsit naladu) neuskodila...
hi ale inak ja mavam skor stavy ze sa mi chce proste plakat...a rozplace ma totaaalna blbost...no cokolada to tiez je iste riesenie ale mne zvacsa az tak moc nepomoze ani ta..najlepsie je to proste prespat..predtym sa vyrevat a potom sa spii jedna radost
20..hmm tehotensky test..noo tak tehotna byt nemozem...takze to fakt bude len ten stres..len preco je ho az tolko??ja sa na to mozem vsetko vykaslat..akoze mam fakt dost..takto mat komplikovany zivot..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
No a moja, ,tak aby si aj ty chápala - proste si ženská a zmier sa s tým, že to máme abo pociťujeme každá jedna. Niektorá menej, iná viac.
Napr. moja staršia sestra začala cvičiť a teraz bolesti že vôbec nemáva. Skús si nájsť nejakú zábavku, niečo, ,do čoho chuť nikdy nestratíš a tak.
Ale pozor, je to len a len na tebe, či sa ti chce abo ne. Jednoducho sa len premôž a potom uvidíš...
Good Luck!
12. tolko obmedzení pokope to poteší človeka...
13. sak aj ja uz ledva cakam... spanok by bodol, len neviem zaspať, skúsim to ešte raz...
Ale nechapem, preco musim byt zena
horšie je, že do toho všetkého som ešte aj nachladnutá...
19. jejo... aj ja chcem urobit niekomu radost...
ale nechapem preco nechapes ze musis byt zena... chcela by si byt muz??
A chcem sa ešte špeciálne poďakovať 12ke: Adulicek01 za super stránku, lebo je tam všeličo zaujímavé o zdraví a chorobách dikyyy
Keď mávaš také problémy, prečo si na seba nedávaš väčší pozor?
A neni zaco, ja rada
25. no tak to aj ja... inak super by bolo, keby sme sa mohli stále cítiť tak dobre ako napr. pár dní "po"... to je happy život!!
horšie je, že do toho všetkého som ešte aj nachladnutá...
Aha, takže to z tej tvojej psychiky?
ale oni za to nemôžu, to proste príroda je taká nespravodlivá...
31. vsetci to pochopili, tak neviem co riesis...
ale ked chces, tak to zhrniem este raz specialne pre teba: mam pms, ale nic ma neboli a mam nadchu chytenu od chalana, preto neviem ci by mi ta sprcha (ktora mi mala zlepsit naladu) neuskodila...