netuším. podľa mňa je to blbosť, ale mám dvoch kamarátov a raz keď sme tak spolu počúvali túto pesničku, tak jeden hovorí, niet žien, niet plaču a ten druhý na neho svätá pravda... ale oni sú obaja podľa mňa celkom frustrovaní láskou alebo tak, čiže preto to povedali. inak to pre mňa nemá opodstatenie a ani by som ho nehľadala. to je asi tak, keď ja počujem nejakú pesničku od rihanny a hovorím si, kto sa preboha môže nájsť v tomto texte typu môj motor je nažhavený...
Ta pesnicka ma urcite svoje kuzlo a myslienku. A ze baby rozplakavaju chalanov, no realita (a urcite funguje aj opacne) Ked ma niekto po bolestivom rozchode tak si zaspieva, ale kto ma celkom klapajuci vztah tak nema dovod si nieco taketo spievat nie?
Johny015: svata pravda- koli babe som sa dokazal rozplakat ako nikdy. nesom placuci typ, nezvyknem plakat len tak, ale po rozchode, to som plakal mozno aj tyzden vkuse...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
napriklad "no kecup, no hranolky" a tak ale skor to davame na osoby...napr "no martin, no terezka" a tak je to pekne