@sugy1 a na aký spôsob si si k tomu bravčovému spravil ségru?
Ja som ráno vstal poobede, nabrunchoval som sa, prečítal si 6 tém na skúšku, potrápil srdce pri hokeji, navečeru som mal FR špeciál z Lidlu (Ratatuie či ako sa to volá.....skoro litrová pixla nakrájaných uhoriek, neviem prečo tomu dávajú taký špeciálny názov) a teraz som tu pripravený odpovedať na všetky témy, hlavne na tie ktoré sa ma netýkajú ....teda hneď potom ako si tých 6 tém zopakujem
@hawaitypek musí to byť krásny pocit, byť niekým, skrytým za falošným avatarom, úplne anonymným a tváriť sa ako frajer. Online hero offline zero a už ma táto konverzácia nebaví, see ya.
Dnes bol fakt úžasný deň z fyziky som dostala 1 a ešte učiteľka označila našu triedu za najlepšiu a bola sranda aj ľahký deň a bola som konečne svieža a poobede sme šli vonku, potom som pozerala telku a teraz oddychujem pri počítači, taký jednoduchý deň
krásne som sa mala 5 hodín najviac som sa bála matiky a ona nám dala písať, ale ja som nemusela, lebo som včera nebola v škole tak som o 5 ľahšia a som na seba pyšná prekonala som svoju lenivosť a vypracovala som si otázky na dejepis už to chce len pekne zaľahnúť do postele a bude dokonané
avatar je pravý...len som zmenil pozadie a na brade mám od vtedy 4 chlpy
A výraz "Online hero offline zero" je už od začiatku také klišé vymyslené rovnakými nerdmi ako sú tí ktorým to malo smerovať, že ti radím ho už nepoužívať.
Bol som na promócii frajerkinho otca, na slávnostnom obede, potom sme si doma kukli hokej, boli sme trošku ponakupovať a tak.
No a ináč celkom napiču, ráno nám vykradli kočikáreň, keď som meškal a sadol do auta tak tam nebol benzín, potom som nevedel nájsť svoju kartu tak som tam dal len tri litre za posledné drobné v hotovosti, v meste bolo všetko plné, aj platené parkoviská, tak sme tam krúžili jak kokoti a meškali. Ten obed tiež veru nič moc, presolená polievka, rozvarená ryža, opekané zemiaky moc opečené neboli.. no a proste celý deň sa mi nič nedarilo, taký ten "deň kokot".
Bola som v škole, napísala som (snád) dobre písomku z občianskej, dostala 2 zo sloviny a 5 z dejepisu a to je všetko plán ísť sa korčulovať mi pokazilo počasie ! a bol to priemerný deň!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja som ráno vstal poobede, nabrunchoval som sa, prečítal si 6 tém na skúšku, potrápil srdce pri hokeji, navečeru som mal FR špeciál z Lidlu (Ratatuie či ako sa to volá.....skoro litrová pixla nakrájaných uhoriek, neviem prečo tomu dávajú taký špeciálny názov) a teraz som tu pripravený odpovedať na všetky témy, hlavne na tie ktoré sa ma netýkajú ....teda hneď potom ako si tých 6 tém zopakujem
Bolo jej tam asi 80%
boli ma hrdlo
a teraz super
avatar je pravý...len som zmenil pozadie a na brade mám od vtedy 4 chlpy
A výraz "Online hero offline zero" je už od začiatku také klišé vymyslené rovnakými nerdmi ako sú tí ktorým to malo smerovať, že ti radím ho už nepoužívať.
No a ináč celkom napiču, ráno nám vykradli kočikáreň, keď som meškal a sadol do auta tak tam nebol benzín, potom som nevedel nájsť svoju kartu tak som tam dal len tri litre za posledné drobné v hotovosti, v meste bolo všetko plné, aj platené parkoviská, tak sme tam krúžili jak kokoti a meškali. Ten obed tiež veru nič moc, presolená polievka, rozvarená ryža, opekané zemiaky moc opečené neboli.. no a proste celý deň sa mi nič nedarilo, taký ten "deň kokot".