Ahojte. Taká kľudnejšiá téma dneska. Ako ste spoznali birdz, resp. ako ste k nemu prišli? Surfovali ste len tak po nete, alebo vám ho niekto doporučil? U mňa sa to stalo tak, že som potreboval vedieť odpoveď na jednu otázku, tak som zadal... (Koment)
Tak som zadal do Googlu tú otázku či nenájdem na to nejaké fórum. A ono mi to našlo Birdz. Tak som začal si ho prezerať a asi tak po polroku som sa tam aj zaregistroval. A odvtedy som tu už mesiac.
robila som si fejk na pokeci (mala som 13)
a bola to nejaka baba od tialto ale uz sem isto nechodi
ale zaregistrovala som sa ovela neskor
ze som to tu trosku poznala ako nezaregistrovana
Na základnej som chcela strašne pokecovať na IT krúžku,len všetko bolo bloknuté. Google mi to ponúkol, a tak sme sa sem zaregistrovali asi štyri dievčatá. Mne sa tu asi najviac zapáčilo...
kedysi bolo take ze odporuc birdz kamosovi a emailom potom prisla poznamka, jedna baba mi to poslala a ja som sa zaregistrovala. bolo to v 2007 alebo 2008 na inom nicku
mala som frajera..a furt som mu mlela o tom, že by som chcela objaviť nejakú (pre mňa) novú stránku na nete, ktorá ma zaujme a ták...a on mi jedného dňa ukázal birdz, že našoooool a tak sme sa tu naraz regli...on tu nezotrval.. ja spočiatku tiež nie..no vrátila som sa potom sem a tak som tu
moji novi kamarati ktorych som spoznal ked som prechadzal z 9. rocnika na strednu mi o nom povedali,ze su tam regnuti a ze je to fajn stranka,lepsia ako pokec ! ... tak.som to doma.omrkol a bolo to tak
Mne o tom hovorila jedna baba v tábore.. Sa nás pýtala, či sme na birdzi to som mala asi 12 a potom keď som sa vrátila z tábora, tak som si to doma otvorila a zaregistrovala sa
Ja som tiež niečo hľadala, našla som birdz, boli tu vtipné komenty, tak som začala hľadať aj iné otázky a nakoniec som napísala 'birdz'. Začala som to tu prehľadávať, ale potom, keď som sa chcela zaregistrovať (lebo som aj ja chcela písať komenty), ale nechcela som sem dávať číslo, ale potom som to spravila.
@3 a chodievala som tu este dlhu dlhu dobu predtym nez som sa registrovala, velakrat som sa chcela zaregistrovat, ale nikdy mi to nevyslo...kto vie preco no a tak sa stalo, ze sa mi pred rokom predsa len podarilo sem dostat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a bola to nejaka baba od tialto ale uz sem isto nechodi
ale zaregistrovala som sa ovela neskor
ze som to tu trosku poznala ako nezaregistrovana
a mne sa tu zapacilo
bolo to pred...6timi rokmi? tak dako