ako ste zistili ze neslovensku sa objavil portál BRIDZ,našliste si to ? Alebo vám to niekdo powedal alebo newiem co ... ?páči sa vam Bridz ? A CO BY STE TU ZMENILI ?
sestra ho nasla prva a ja som jej vtedy hovorila, ze boze ty si strasna, ze na take ubohe stranky chodis, ja sa tam nezaregistrujem a teraz je to zavislost
ja som bola u sesternici a akurat si kukala maily. a dosiel jej odkaz na jednu diskusiu tak som citala s nou... a ta diskusia bola strasne vtipna, tak som sa zaregistrovala aj ja
Ja neviem preco som si to myslela, ked som ju uvidela prvy raz. Prve co som tu videla bol tusim Big Bordel...asi tym to bude (mozno ma nastvalo, ze mam v tejto discipline konkurentov)
Mne kamarat poslal adresu a dodal: "Lucka toto je nieco zrovna pre teba..." a od vtedy som tu kazdy den... tymto chcem pozdravit svojho anglickeho kamarata Petka...
hh ja som našiel Bridz zauimavo no nie ja ale môj bratranec ktory ma 8 rokov isiel na google a napisal tam slovo bidz a to bolo zle potom som to upravil ja na Bridz potom to vynaslo a klikolsom nato a pozeram aa jaka dobra stranka a po 4 dnoch som sa zaregistroval a teraz som tu kazdy den .... :d
Napísal som do vyhľadávača v zozname.sk "sex" a jeden z odkazov bol na rubriku "Slovenský sex" na tejto stránke. Keby tu nebol sex, dodnes by som nevedel, že je BIRDZ.
fuu ked to tu tak citam tak dost ludi vdaka sexu objavilo vyssiu moc- birdz ja takym zvlastnym spossbom. jeden kamarat mi dal nick jednej baby co sa mu strasne paci ze sa na nu mam pozriet na pokeci a ja (roztrzita stvora) som mala otvoreny pokec aj google zaroven a ten nick som dala do googlu a hned prve co mi objavilo s jej nickom bol birdz ani neviem preco som si klikla a precitala jeden jej blog potom som citala inych atd. po nejakom tom mesiaci som sa zaregistrovala lebo som chcela komentovat a potom nejak prislo ze som zacala aj ja davat blogy
Ja som sa o birdze dozvedela od brata, potom som o nej povedala mojej kamoske (Eva) a ona sem priniesla celu triedu. Ale zo vsetkych mam asi ja najradcsej Birdz... Birdz je prva stranka ktoru zapnem ked som na nete a forumy a blogy milujem aj ked velmi neprispievam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Je vela toho čo meniť,tak si to nechám pre seba
a asi 3 ludia to tu nasli tak ze do googlu napisali moj nick
... a mal pravdu
Mier vsem