No.. s mojim priatelom ... mame sexualny zivot ... Nech to robi ako kolvek ... hoc kde ... rychlo, pomaly, nezne, drsne ... nerajcuje ma to ... Asi 2-krat sa to podarilo ... ale nedoslo to k orgamazmu ... nejake rady, tipy ??? neviete ...a mimochoom .. sn
Je mozne, ze trpis nejakou uchylkou a rozrajcuje ta, az ked na nu pride...
Ale pravdepodobnejsie je, ze sa az prilis snazite... vyskusaj na uvolnenie alkohol, ale neprezen to; 1-2 poldecaky domacej slivovice bohato postacia. Iny tip? Neflakat predohru a vyskusat oral.
ak zazivas orgazmus pri masturbacii, tak skuste najskor nech ta urobi partner len oralne alebo prstami, pricom ho naved tak aby ti to robilo dobre...niektore holky sa spravia len drazdenim klitorisu, to bude zrejme aj tvoj pripad, tak sa na to hlavne zamerajte a uvidis...
niektore holky sa spravia len drazdenim klitorisu? až 75% žien potrebuje pre dosiahnutie orgazmu stimuláciu klitorisu! čiže len štvrtina je schopná ho dosiahnuť samotným prienikom
predpokladám jankaa, že ked ťa on jebe tak aj zvlhneš (inak by to išlo dóósť zle), čiže nejaké genitálne vzrušenie tam je .. problém vyzerá byť v tvojej hlave
no ja mma tiez ten problem vyskusala som seeeecko.. a mala som viacej ako jedneho partnera heh.. ale nic kurna... je vomne chyba abo v niekom inom,mozno to dosiahnem ked budem starsia
Čo keby si frajerovi povedala čo máš rada a on to vyskúšal ako predohru? Snáď si pri tom uvedomuješ či sa ti páči keď ťa hladí....atď. hocikde alebo máš radšej nejaké špecifické miesto. Len skúšaj, to je najlepší liek. A keď nie, napíš do poradne nejakému sexuológovi, je ich na nete kopec.
Ja som mala teiž takýto problém, ale potom sme s partnerom našli polohu, ktorá mi vyhovuje. Pravdepodobne (takmer isto) aj ty potrebuješ k vzrušeniu a dosiahnutiu orgazmu stimuláciu klitorisu.
Odporúčam ti polohu "na konička", no neseď na ňom rovno ako na koni (kolmice si nechaj na matiku , ale viac sa k nemu priblíž. Optimálne je to tak ďaleko, aby si mu nebúchala bradou do čela, ale zároveň si dosť blízko, aby si ho mohla pobozkať. A zmena je trošku aj v pohybe. Už nie hore-dole, ale dopredu-dozadu. Takýmto spôsobom si v podstate sama budeš dráždiť klitoris o jeho telo...
A viem, že ti to tu už povedali mnohí, ale je potrebné sa úplne uvoľniť. Nemáš v podvedomí strach z toho, že to zase nevyjde? Alebo z niečoho iného (bolesť, odhalenie, tehotenstvo...)?
No keď už fakt nič, tak ti poviem aspoň to, že väčšina žien dosiahne orgazmus až okolo dvadsiatky...
xyz 666 presne si to vystihla ... strach z odhalenia ... ne vzdy ale asi takych 75% je to tak ... partnera vymenit necem .. a ani nemienim ... T-R-T-K-O booze ani nesranduj ... LUKI176...LUCATES..a ostatny dukejm kraaaaaaaaaasne za rady ... fakt diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale pravdepodobnejsie je, ze sa az prilis snazite... vyskusaj na uvolnenie alkohol, ale neprezen to; 1-2 poldecaky domacej slivovice bohato postacia. Iny tip? Neflakat predohru a vyskusat oral.
TAF
predpokladám jankaa, že ked ťa on jebe tak aj zvlhneš (inak by to išlo dóósť zle), čiže nejaké genitálne vzrušenie tam je .. problém vyzerá byť v tvojej hlave
Odporúčam ti polohu "na konička", no neseď na ňom rovno ako na koni (kolmice si nechaj na matiku , ale viac sa k nemu priblíž. Optimálne je to tak ďaleko, aby si mu nebúchala bradou do čela, ale zároveň si dosť blízko, aby si ho mohla pobozkať. A zmena je trošku aj v pohybe. Už nie hore-dole, ale dopredu-dozadu. Takýmto spôsobom si v podstate sama budeš dráždiť klitoris o jeho telo...
A viem, že ti to tu už povedali mnohí, ale je potrebné sa úplne uvoľniť. Nemáš v podvedomí strach z toho, že to zase nevyjde? Alebo z niečoho iného (bolesť, odhalenie, tehotenstvo...)?
No keď už fakt nič, tak ti poviem aspoň to, že väčšina žien dosiahne orgazmus až okolo dvadsiatky...
Veľa šťastia a skúšajte ďalej
xyz666...super poloha