vsade sa vravi ze chalani masturbuju castejsie, ze sme hnusnejsi ze vraj baby si to same nerobia alebo je to ze sa hanbia?tak sa pytam je to tak?ozaj sa baby nerobievaju same?ved tiez im musi chybat sex a tak podobne co baby aky mate nazor?
podla mna je to celkom narovnako a neda sa povedat kto viac kto menej iste je ale to ze chalani maju v tomto trochu nevymachanejsiu hubu priznaju sa v pohode ale baby aj ked su na tom zavisle to malokedy povedia lebo sa za to hanbia pride im blbe o tom tolko rozpravat .... niektore by sa zase ani za svet nepriznali ze v 14o to prisli ... to je raz tak
a co baby ozaj sa hanbite o tom rozpravat?ved to patri k zivotu ja tiez masturbujem a rad ked nemam priatelku tak co sa necham zastrelit?ci je to rano ci vecer ale je chut tak co?
Urcite aj baby ved je to normalne..i ked ja osobnejsie som radsej ked sa cini moj priatel samu ma to nejak nebavi ale ked mam chut a neni pri mne..co uz
@1 Tak to nebude celoslovenský prieskum, lebo som nejak nezachytil, že by sa to mňa alebo niekoho známeho niekto pýtal Nemám rád takéto, spýtajú sa 100 respondentov a potom vyhlasujú, že ženy masturbujú viacej (ale pravda to byť môže, len to vyzerá tak, že skôr muži.)
@wampirekiss Deine Meinung Podľa mňa hej, ako tu už bolo spomenuté, tak sa (väčšinou) tvária, že nie, aby nevyzerali jak šlapky, ale minimálne na tom budú rovnako ako chalani... ale imho trebárs popisujú všetko farbistejšie a tak a je možné že na to aj myslia viac
@wampirekiss Už dávno som nebol v babskom kolektíve jediný chalan, ale čo môžem hovoriť, tak najčastejšia téma sú úchylnosti, baby opisujú všetko o dosť detailnejšie, väčšinou sa ale hrajú na hanblivé slušniačky, aby nevyzerali jako... Ja mám skúsenosť takúto Je ale možné, že chalani si "oné" viac, aspoň to tak vyzerá, nesúvisí to moc s predošlým, kedz sa nad tým zamyslím.. a to že baby sú nadržanejšie tiež bolo viacmenej do vetra, ale minimálne narovnako to bude
No este ma zdrbte ze som sem dal vysledky nejakej statistiky Sam jej moc neverim...
A osobne si myslim,ze je to narovnako, ale baby sa to naozaj boja priznat Ajpodlamojookoliaviem,zebaby su dost nadrzane akurat,ze to nehovoria tak priamo ako my
@waagbistritz69 no ano to je pravda že detailnejšie ale len medzi babami dohodnime sa že su nadržaný narovnako aj ked chalani o tom hovoria baby sa moc nepriznavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A osobne si myslim,ze je to narovnako, ale baby sa to naozaj boja priznat Ajpodlamojookoliaviem,zebaby su dost nadrzane akurat,ze to nehovoria tak priamo ako my
"kazdy masturbuje a kto nie ten klame "