No tak máme sobotu neskoro večer (pomaly nedeľu) čo tak nejakú odľahčenú romantickú tému?
Minulý týždeň v sobotu večer som videl celkom zaujímavý film Angel-a
(mimochodom francúzsky jazyk je naozaj celkom dobrý) je to aj trošku komický film hlavne na zač
Ja nie... nikdy nehovor nikdy, ale 165 cm je fakt málinko. Síce ja mam 156 cm, ale automaticky ma viac priťahujú vyyysokí muži.. a s tym suvisi aj odpoved na druhu otazku, co pritahuje zeny na muzoch - mužnosť. Muži chcu ochraňovať a ženy chcú byť ochraňované. Automaticky pri mojej výške chalan s výšok 190 cm je pre mňa značne príťažlivý, lebo cítim ochranu . A mužské sekundárne znaky typu hrubší hlas, brada...
Neviem, nevedela a nechcela by som byť lesbou
@soka
PRESNE to v tom filme tá žena hovorí, že ten chlap je síce chlap ale má ženskú dušu a schránka sa nepočíta.
Ešte mu aj povedala že on je v jádru docela dobrý a ona je odraz jeho vnútra (preto vyzerá tak pekne)
Proste treba ten film pozrieť oplatí sa.
Čo poviete brali by ste aby ľudia vyzerali tak ako "vypadajú" v vnútri?
ja osobne nemam problem, ked je zena pvedzme o 2-3cm vyssia,ale pacia sa mi mensie, ale nie take 155cm..to uz si pripadam pedofilne takych 160-165cm je pre mna ideal....a inak ludia su rozni, kazdemu sa paci nieco ine, ak nie je samozrejme ofca a ma vlastny nazor na toto, nie ako na slovensku plati nejaky stereotyp - zena 155cm chodi s 2-metrovymi stlpmi ..pripadne tlste prasa 165cm s nejakou zmachlenou pipkou kludne aj 180cm ....tu v prahe som uz dost casto zahlidaol vyssie dievca s nizsim chlapcom a nikto z toho nerobi vedu, ved laska je aj o dusi, nielen o tele
@airotciv uz len ty vies ake baby som stretol a nestretol haha, ty si fakt bezociva, a hovno vies o mojom zivote, takze laskavo ty netrep a nespravaj sa overly dominant ... mne nizka vyska evokuje mladost, a vacsinou male baby fakt vyzeraju detinsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
.
.
.
Neviem, nevedela a nechcela by som byť lesbou
A nie s nižším by som si nedokázala predstaviť vztah.
PRESNE to v tom filme tá žena hovorí, že ten chlap je síce chlap ale má ženskú dušu a schránka sa nepočíta.
Ešte mu aj povedala že on je v jádru docela dobrý a ona je odraz jeho vnútra (preto vyzerá tak pekne)
Proste treba ten film pozrieť oplatí sa.
Čo poviete brali by ste aby ľudia vyzerali tak ako "vypadajú" v vnútri?
JJ je čiernobiely filter robí divy, pozeral som jej farebné fotky, absolútny rozdiel.
citis sa pedofilne?! netrep. Este si asi nestretol fakt malú babu . To, že je nízka neznačí, źe vyzerá na 14
????