Mám len pár otázok . V posledých dňoch stretávam strašne vela ľudí a snažím sa s nimi vychádzat dobre no vsak nájde sa človek s ktorým nechcete ostať len kamarát ale chcete skúsiť niečo viac . Potreboval by som skôr recept od dievčat : 1.ako najlepšie upú
chlape poradim ti - najviac zeny privadza do sialenstva je to ked prejavis zaujem a potom sa odmlcis - si pis ze sa ozvu same lebo jednoducho im to neda ze preco . Odskusane na 100 % , trust me
Zippo75 to si podla mna napisal hlupost. V zivote by som sa neozvala niekomu, kto sa tvaril ze ma zaujem a odrazu nic. Myslela by som si, ze uz proste ten zaujem nema, alebo ze je to len blbec ktory sa uz otocil za najblizsou ktora isla okolo.
Psycholog. Tak
1.Cim viac sa budes snazit uputat, tym vacsieho blbca zo seba urobis (vacsinou to tak funguje). Jednoducho sa nesnaz na nieco hrat, len bud sam sebou. Znie to otrepane, ale je to jedina pravda ktora zabera.
2.Co myslis tym povedat jej hned svoje city? No ak jej na prvom rande povies ze ju neskonale milujes, tak mas 99% istotu, ze ju to odplasi. Ale ked uz budes citit, ze ju mas NAOZAJ uprimne rad, tak jej to povedz. No takze odpoved na tuto otazku je v podstate ano, povedz jej co citis, ale az ked si tym budes 100% isty.
3.hm... a ako velmi pomaly?? Tak to zalezi jednotlivo na kazdom dievcati aj na tebe. Sam musis vediet, ci na nu prilis netlacis, alebo tak. Ale ked nieje hus, tak by ti sama povedala, co sa jej paci a co nie...
Vsetko co som napisala boli len moje vlastne nazory, takze neviem na kolko percent su pravdive. Ale ja to beriem takto
hmm....noo tak sa spravaj k nej milo...vela sa rozpravajte,a pri tom jej hlad do oci...ak bude odvracat zrak nema vazny zaujem...a maslim ze skoro vsetko vystihla Ancovicka.....ale na prvom rande neviem ci povedat babe ze ju milujes...mozno si to zle vysvetli a...a na to tretie....no ak ti povie ze ce cas tak jej ho daj...a hlavne na nu netlac a nevypituj sa stale ci sa uz rozhodla
suhlasim s Ancovickou a pridam aj svoj postreh...uz nieco vyse mesiaca mam podobny "problem"...a poviem ti,ze ten chalan ma naozaj vydrz,alebo skor zeleznu trpezlivost...
1.zdrave sebavedomie,uprimnost a hlavne sa na nic nehrat...
2.povedz jej ze si rad v jej spolocnosti a ze by si si zelal spoznat ju lepsie...myslim ze aj tvoje spravanie vela napovie
3.to je individualne...zalezi od 1. a 2. a samozrejme od holky...ale netreba to ani moc natahovat
Zippo75 no to mas pravdu...niekedy nas to privadza do sialenstva,ale takeho ze "dovidenia","tesilo ma,neprosim"....nie sme pokusne kraliky ...ale moze to aj fungovat ak sa neodmlcis na prilis dlhu dobu...take napatie nie je nikdy na skodu
sulhas s ancovickou.naj spravis ked sa nebudes na nic hrat ale s citmi opatrne urcite nie na prvom,druhom rande s nicim neponahlat a hlavne na nu netlacit.vela stastia a drzim prsty
1.na mna zabera inteligencia, vtipnost ba az hravost, vyrecnost aby som nemala pocit ze sa bavim sama so sebou ....ALE HLAVNE TO ZE JE CHALAN SAM SEBOU A NA NIC SA NEHRA...pretoze predstierat niekoho ineho ti dlho nevydrzi a casom sa ukazes taky aky si v skutocnosti ..a tiez je plus ak je chalan gentleman ci uz ide o to ze mi otvori dvere alebo pomoze obliect kabat a pod..
2.nwm ako dlho ju poznas ale ak je to prilis kratko tak by som sa s tym neponahlala na tvojom mieste..musis si byt isty svojimi citmi pretoze v pociatocnej faze zalubenosti nevidis zapory milovanej osoby...ak si uvedomis aj jej zle stranky a dokazes s nimi zit bez toho aby si ju nutil menit sa tak potom ju mas skutocne rad a ona moze byt len rada ked jej vyznas uprimnu lasku pretoze v dnesnej dobe ide vacsine chalanov len o sex..(ak si aj ty jeden z nich tak sorky ..ale je to pravda..
3.to sa odvija od tej 2...zalezi ako dlho ju poznas a co wsetko ste spolu prezili...a tiez je pravda ze kazda baba je ina a tym padom potrebuje aj rozne dlhy cas
a este sa vyjadrim k Zdenky...ked sa baba uhyba pohladom nemusi to vzdy znamenat nezaujem...mozno je hambliva...
raddus - nie si ty nahodou dievca??? lebo toto bol fakt dobry nazor klobuk dolu fakt vtipnych chalanov maju dievcata (=mame)rady aaale ked nie su vtipni tak hlavne aby nebol namysleny a nasilu vtipny proste najnajnajnajnajnajlepsie je byt sa sebou a ak ju mas rad tak nieze na nu hned vybafnes ze ju lubis lebo v takom pripade by som sa aj ja dost zlakla a utekala kade lahsie proste pockaj si na chvilu kym aj ona nebude k tebe citit cosi podobne vela stastia
No podla mna by mal by chalan na ronde sám sebou... mne sa najviac páči keď je sám sebou, má zmysel pre humor, a vie sa dobre porozprávať s babou o hocičom... no proste aby bol výrečný, no nie až moc, aby sa aj baba dostala k slovu ............ no keby mne chcalan hned povie svoje city tak to asi nie... kedy mi len povie niečo také že sa mu páčim a je mu so mnou dobre tak to ešte beriem, no viac nie.............. a či má ísť na mna pomali alebo rýchlo? Podla toho ako sa to myslí... No keď sa s nou bude chcieť vyspať alebo tak, tak to je teda moc............
No tak to je asi všetko čo som k tomu chcela ja povedať...papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Psycholog. Tak
1.Cim viac sa budes snazit uputat, tym vacsieho blbca zo seba urobis (vacsinou to tak funguje). Jednoducho sa nesnaz na nieco hrat, len bud sam sebou. Znie to otrepane, ale je to jedina pravda ktora zabera.
2.Co myslis tym povedat jej hned svoje city? No ak jej na prvom rande povies ze ju neskonale milujes, tak mas 99% istotu, ze ju to odplasi. Ale ked uz budes citit, ze ju mas NAOZAJ uprimne rad, tak jej to povedz. No takze odpoved na tuto otazku je v podstate ano, povedz jej co citis, ale az ked si tym budes 100% isty.
3.hm... a ako velmi pomaly?? Tak to zalezi jednotlivo na kazdom dievcati aj na tebe. Sam musis vediet, ci na nu prilis netlacis, alebo tak. Ale ked nieje hus, tak by ti sama povedala, co sa jej paci a co nie...
Vsetko co som napisala boli len moje vlastne nazory, takze neviem na kolko percent su pravdive. Ale ja to beriem takto
Prajem pekny dnik
1.zdrave sebavedomie,uprimnost a hlavne sa na nic nehrat...
2.povedz jej ze si rad v jej spolocnosti a ze by si si zelal spoznat ju lepsie...myslim ze aj tvoje spravanie vela napovie
3.to je individualne...zalezi od 1. a 2. a samozrejme od holky...ale netreba to ani moc natahovat
Zippo75 no to mas pravdu...niekedy nas to privadza do sialenstva,ale takeho ze "dovidenia","tesilo ma,neprosim"....nie sme pokusne kraliky ...ale moze to aj fungovat ak sa neodmlcis na prilis dlhu dobu...take napatie nie je nikdy na skodu
2.nwm ako dlho ju poznas ale ak je to prilis kratko tak by som sa s tym neponahlala na tvojom mieste..musis si byt isty svojimi citmi pretoze v pociatocnej faze zalubenosti nevidis zapory milovanej osoby...ak si uvedomis aj jej zle stranky a dokazes s nimi zit bez toho aby si ju nutil menit sa tak potom ju mas skutocne rad a ona moze byt len rada ked jej vyznas uprimnu lasku pretoze v dnesnej dobe ide vacsine chalanov len o sex..(ak si aj ty jeden z nich tak sorky ..ale je to pravda..
3.to sa odvija od tej 2...zalezi ako dlho ju poznas a co wsetko ste spolu prezili...a tiez je pravda ze kazda baba je ina a tym padom potrebuje aj rozne dlhy cas
a este sa vyjadrim k Zdenky...ked sa baba uhyba pohladom nemusi to vzdy znamenat nezaujem...mozno je hambliva...
2., Povedz jej to v tedy ak budeš vedieť, že to tak cíti aj ona... Môžeš jej to vlastne povedať hneď a riskovať to, že sa zlakne- ako píšeš....
3., Zistíš od jej správania ako rýchlo či pomaly môžeš ísť.... Každá je iná, to je individuálne
Pekný deň
No tak to je asi všetko čo som k tomu chcela ja povedať...papa