Ahojte. Mám taký problém, že som si dala ombre, ale konce sa mi straašne zničili tak som sa musela ísť ostrihať. Potrebovala by som aby mi čo najrýchlejšie narástli vlasy. Počula som o tom Dixi. Aké s tým máte skúsenosti? Naozaj to pomáha? Aká dĺžka naras
@klara01 Biosil Kúpiš to v lekárni, stojí to okolo 2€. Je tam 60 tabletiek myslím a m sa užívať 1 za deň, ale ja som užívala dve a pomohlo to Pomáha to aj kvalite vlasov a nechtov, tie ti budú tiež rásť rýchlejšie Ale poriadne to začne účinkovať až po mesiaci
@sasuke pomáha, treba to užívať asi dva mesiace odporúčam tie dve za deň, funguje to rýchlejšie a skôr ti začnú rásť vlasy no mne napríklad za dva a pol mesiaca narástli vlasy tak, ako za pol roka
@pastelkabarbora dakujeeeeeem bo ja som mala vlasy uz skoro po zadok a sprosta som sa dala ostrihat o nejakych 20-30 cm a teraz si len s placom pozeram stare fotky pojdem si to zajtra hned po praci kupit ^.^ a ako to uzivas dve naraz hned rano a vplyva na to aj to ze ci po jedle alebo pred abo ako ?
@sasuke to závidím, mne rýchlo rastú ale sú nenormálne husté takže nižšie ako do pol chrbta nejdem máš redšie vlasy? väčšinou večer po lebo vraj by to cez noc malo najviac posôbiť ale ktovie
@pastelkabarbora nj ja mam ten problem ze moje su nenormalne rovne a kazdy sa so mnou hada ze si ich zehlim ked si ich nezehlim ok mozno 3 krat za pol roka ked sa mi chce mat ich ulizane ako napr na profilovke
@sasuke tak to by som brala na fotkách vyzerajú super ! ja si ich vyžehlím a stále odstávajú alebo keď si urobím cop tak ho mám do pol hodiny už dole skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a podla mna sa to neda urychlit.
Nestrihaj si konce pokial to nie je fakt nevyhnutne.