vzhľadom na to, že som alergické na akékoľvek "láska, miláčik, drahá, zlatko, pupu, macko, vagínka" a neviem čo ešte, tak mi to všetko príde bizarné, keď to začujem
prijímam len oslovenie "drahá" od kamarátok s absolútne ironickým podtónom.
@hajzelodkosti akože, zatiaľ mi tak nikto nepovedal, to som len rozhorčene rozpisovala, že sa mi hnusia zdrobneniny toho, čo zdrobnené byť nemusí a preto sa mi hnusia aj tieto oslovenia
@Wormhole veď v rámci srandy sa môže oslovovať všeliako. a ešte ak ste boli len priatelia minule som postrehla, že hovorí svojej kamarátke "Baklažán" a mne moji kamaráti v záchvate prudkej vtipnosti hovorili všeliak. Ale kamarát mi najkrajšie povedal "perníček"
Najprv som bola ružička (fúj!!) a potom som bola prekrstená na narcis Je to dvojzmyselné a je to maximum toho najnežnejšieho oslovenia aké dokážem prijať
bolo ich viac, najavic mi pride smiensa Boo. krasna je Csillagszemu a moj drahy ma vola zlatusik to som ho vsak naucila znie to zlvastne od neho ale lepsie ako darling
môj bývalí mi povedal že som strašne depresívna holka a že ma mali dať rodičia na interupciu a to len kôli tomu že som zistila že som zistila že ma podjebáva z inou holkou je hádam jasné že som mu dala kopačky
Kukáme večer na rieku, ja hodím nejaký koment o sajrajte čo tam pláva a hned sa chytil a začal ma tak volať, a hned potom že pneumatika (lebo tá tiež preplávala okolo) skoro som ho prizabila ale uznávam bolo to smiešne.
a potom milé slová ako hnusná mrcha etc. U nás su takéto oslovenia bežné. Ale volá ma aj pekne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
(vazne
(ani nechcite vedet co som vyviedol ,ked ma takto "poctila" )
@Wormhole asi ta chcela oblizat nie?
...no mala som takych milych typkov...
ty kokot maly (uplne vazne doteraz neviem ci tym na nieco nenarazala ale tvrdila ze nie)
som sa potom siel vytikat a ona sa pytala borcov ze nevideli ste mojho priatela ... taky velky, bradaty a strasne najebany kokot
no co uz
vzhľadom na to, že som alergické na akékoľvek "láska, miláčik, drahá, zlatko, pupu, macko, vagínka" a neviem čo ešte, tak mi to všetko príde bizarné, keď to začujem
prijímam len oslovenie "drahá" od kamarátok s absolútne ironickým podtónom.
@grietusha vagínka, hej?
@siss okej, zavolám mu
raz sme sa doberali a keďže ho rada zdravím "Čau, ty bejku!" tak sme sa pri tom spoločnom prekáraní dostali k tomu, že on je dobytok a ja hydina.
čiže ak ma chce podpichovať a nahnevať, povie s takým "ňuňuňu" hlaskom "ahoj, ty moja hydinka" ...
A ešte jedno, ale to je súkromné.
ked som sa 2 mesiace neholil
Kukáme večer na rieku, ja hodím nejaký koment o sajrajte čo tam pláva a hned sa chytil a začal ma tak volať, a hned potom že pneumatika (lebo tá tiež preplávala okolo) skoro som ho prizabila ale uznávam bolo to smiešne.
a potom milé slová ako hnusná mrcha etc. U nás su takéto oslovenia bežné. Ale volá ma aj pekne.
Otrčí mi dajakú tyčinku kokosovú čo má v strede dieru a vraví: "Vieš čo si? Diera!!"