Ako vnímate chalanov ktorý sa vám hneď nepozeraju na zadok/prsia?
Ja napríklad sa na to takmer nepozerám udržujem hlavne očný kontakt a dívam sa celkovo na postavu. Samozrejme keď je žena vyzývavo oblečená, asi si priam žiada aby sa tam muži pozerali.
Napríklad v robote pracujem s jednou ženou ktorá je naozaj, no krásna
ľúbim ich. najviac mám rada, keď môžem normálne komunikovať s chlapom, ktorý ma vníma a rozpráva sa so mnou.
nenávidím chlapov, ktorým dačo rozprávam a hmkajú a nepočúvajú lebo mi čumia, kam nemajú. raz do roka si dám výstrih a aj to potom celý deň ľutujem!
tak nemam nejake vyrazne prsia ani take vystrihy nenosim, cize nemavam nejaky problem s tym, ze by sa mi chalani nepozerali do oci.. a ked sa otocim chrbtom a pozeraju na zadok, tak o tom aj tak neviem, cize je mi to 10
Mne osobne sa na tieto miesta nemaju ako pozerat, pretoze jedno z nich u mna neexistuje a druhe obvykle nevystavujem v leginach a podobnych veciach...
...a ako tak rozmyslam, neviem povedat ako ich vnimam kedze na mna sa osoby muzskeho pohlavia nepozeraju vôbec (ak neratam to ked sa niekedy zurivo ponahlam domov zo skoly brontova, spotena s bezdomoveckym chuchvalcom na hlave, ale vtedy sa na mna zvyknu pozerat vsetci okoloiduci a nemyslim ze zamer ich pozerania sa spociva v tom co opisujes ty), takze ti vlastne neviem povedat :letim:
@iwushica
No myslím tie s výstrihom, ale aj tie ktoré ich majú dosť veľké a nenosia výstrihy, niekedy to asi tak vynikne že muži pozerajú ako zmyslov zbavený. Niektorý pozrú len raz a koniec, ďalší pozerajú vždy keď je možnosť a koľko u toho okomentujú to by ste neverili
Milujem tieto výlevy kde sa chalan popíše ako má niektoré spôsoby, ktoré sú očividne dobré a potom sa pýta, "či je ok" čo chceš čokoládu ako pochvalu
Vôbec nemám ten pocit, že by sa chalani pri rozhovore s dievčatami zameriavali na prsia a chcel by som vidieť tie "ženy" čo ti povedali, že si divný ak sa ženám nepozeráš na zadok či prsia.
@melipe230f
Aký? Myslíš že som taký ako som to opísal v prvom príspevku? Teda že sa im pozerám na pozadie a podobne?
Vážne nie, ja nemám dôvod klamať dá sa tomu odolať.
Ak by som bol taký, tak sa mi parťáci v robote nesmejú, keď nadávam hlášky typu "hej pozri sa na ten zadok to je niečo" Alebo aj niektoré baby, ale tie sa smejú skôr preto lebo chcú byť obdivované, a teda keď sa im nepozriem na pozadie tak to dopadne výsmechom.
@semhamforas
Nechcem pochvalu ja sa práveže pýtam či je to normálne lebo ako som už spomenul ľudia v okolí si z toho na môj účet robia dosť veľkú prdel, preto sa to pýtam.
Tie baby mi to tak doslova nepovedali, ale podľa ich pohľadu to bolo vidieť že sa pozerajú tak opovrhujuco. Zatiaľčo kolega ktorý sa stále pozeral tam dole, na neho dávali úsmev jedna za druhou, a komunikovali s sním ako keby boli spolu niekoľko mesiacov.
@michael760 už som ti odpovedal v @18 . Ale neverím ti ani slovo. Tiež ženám nepozerám na zadok či prsia počas rozhovoru a nerobil som to ani v čase najväčšej puberty, ani sa za ženami neotáčam (spravil som to fakt že pár krát v živote) a nikto si z toho nikdy nerobil srandu. Tak neviem v akom okolí žiješ ty, ale minimálne ti radím zmeniť ľudí ktorými sa obklopuješ.
@michael760 niekde vnutri musis tuzit po zene ak niesi gay... uvidis ze to príde ked okúsiš vagínu. je to sice pekné že niesi uchyl pri prvej konverzacii, ale no...a tych čo sa ti smeju posli dopici
@semhamforas
Ver či never ale tak to tu je,
No robotu koli určite meniť nebudem, ale niektorý sa fakt správajú ako puberťáci na 15stu. Ani v čase najvačšej puberty hmmm tak to si musel mať ťažkú pubertu, u nás to bolo tak že kto sa nepozeral označenie Gay bolo hneď.
nečítal som to celé prepáč (mám dnes zvláštnu náladu a nemám chuť sa sústreďovať na dlhšie veci) ale zareagujem na nadpis podľa seba ...
ja to sám nerobím ... ak niekoho spoznám alebo spoznávam snažím sa hladieť do vnútra a najskôr nachádzať to hlbšie a krásne na žene, čiže všímam si jej reakcie, jej mimiku (tá vela odrazí z ,,duše,,) , jej prejav, reči, jej slovník a hlavne obsah reči ... zaujíma ma jej minulosť pretože tá o nej veľa prezradí ... jej sny a túžby do buducnosti ale ahlavne do pritomnosti...to čo od života očakáva a či je vôbec spokojná ... čím je však zvláštnejšia a divnejšia (nebežná) tým je pre mňa atraktívnejšia ...
samozrejme že neprehliadam jej fyzickú krásu ... čím krajšia tým lepšie ... ALE ... zadok a prsia sú premna naozaj tie najmenej zaujímavé veci tie si všímam fakt až po prekročení určitej hranice, kedy sa dostávam priamo ku konfrontácii s týmito ukazovatelmi ... vtedy keď si ich reálne môžem prezrieť a dotknúť sa priamo ...
a ako ich teda vnímam? viem že je otázka asi smerovaná skôr k ženám ale odpoviem aj ja ... mám pre nich pozitívnejšie pochopenie a to nielen preto že to sám nerobím
ja prsia nemam a oci mam vpredu, takze nevidim, kto sa mi pozera na zadok... nemam ako vnimat takychto chalanov, neviem ich velmi rozoznat... max. ked si chlap chyti tak viem, ze sa urcite predtym pozrel
kazdopadne je podla mna fajn zlata stredna cesta, pozerat len na to je naozaj oplzle, ale stoj co stoj sa tomu vyhybat mi tiez nepride ok ked raz tu priatelku budes mat, ani jej sa nebudes divat na prsia a zadok? co je pre vas muzov vlastne vacsia zabava (mimo sexu) ako sa hrat s prsiami alebo zadkom?
ale všeobecne som nespozorovala, že by sa mi chlap(c)i dívali do výstrihu, lebo nie som zaujímavý typ a ani v tom výstrihu nie je na čo sa pozerať a teda predpokladám, že sa mi nepozerajú ani na zadok, sú aj krajšie a nevystavujem ho ani v kraťasoch po riť, ani legínach
veď sú to chalani, to je asi všetko čo k tomu povedať..nemôžu za to, ale musia to vedieť kontrolovať, to je podľa mňa jedno pravidlo ohľadom tejto témy
si úplne normálny slušný chalan, sám som zástanca takéhoto správania sa a neobzerám si ženy, proste mi to príde neslušné a nevhodné voči nim, nech sú aj vyzývavo oblečené, neriešim ich a teba chválim , slušní ľudia existujú
@Michael760 ja robím to isté čo ty A myslím si že to je normálne správanie A tak isto sa má už páru krát kamaráti pýtali či Niesom gey, len kvôli takým maličkostiam... A samozrejme že nesom.
Myslim, ze ich beru ako nezaujimavych, ale slusnych chlapcov. Nemal by si to prehanat so zizanim do vystihu alebo na zadok, ale myslim si, ze ak mas rad nejaku zenu, tak sa pozries sem-tam, ak sa ti to fakt paci. Niektore si ta zaradia medzi gayov, ak sa vobec, ale vobec nepozries, alebo si pridu nepritazlive. Najlepsie je robit, co chces. Zeny su rozne.
Ja sa hanbìm a nepozerám sa do očí moc často , pozeram hocikde ale nie nejak mimo...proste sa pozriem len nachvilu do tvare a potom inde .... Je mi blbe pozerat sa do tvare niekomu stale pri rozhovore ...je to jak keby sme mali vadu cumime do oci jak blbí...
Uz sa mi stalo ked som bol opity v podniku a videl som dve kamaratky. Jedna mala velke prsia, druha bola vychudnuta ale zase pekna do tvare. A mal som dilemu za ktorou pojdem nakoniec zavitazili tie prsia.
no aj ja sa pozrem chalanovi na zadok a tak celkovo telo (hlavne nenapadne), a je ok ak si ma aj dotycny tak celkovo okukne ale ak mi cumi na kozy neustaaaaaaale a ma blbe narazky a podobne, vyslovene ma to uraza , niekedy mam fakt pocit ze sa so mnou chlapi bavia len preto ze mam cecky a .. to druhe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
nenávidím chlapov, ktorým dačo rozprávam a hmkajú a nepočúvajú lebo mi čumia, kam nemajú. raz do roka si dám výstrih a aj to potom celý deň ľutujem!
...a ako tak rozmyslam, neviem povedat ako ich vnimam kedze na mna sa osoby muzskeho pohlavia nepozeraju vôbec (ak neratam to ked sa niekedy zurivo ponahlam domov zo skoly brontova, spotena s bezdomoveckym chuchvalcom na hlave, ale vtedy sa na mna zvyknu pozerat vsetci okoloiduci a nemyslim ze zamer ich pozerania sa spociva v tom co opisujes ty), takze ti vlastne neviem povedat :letim:
No myslím tie s výstrihom, ale aj tie ktoré ich majú dosť veľké a nenosia výstrihy, niekedy to asi tak vynikne že muži pozerajú ako zmyslov zbavený. Niektorý pozrú len raz a koniec, ďalší pozerajú vždy keď je možnosť a koľko u toho okomentujú to by ste neverili
Inak keď už sme pri tom ... cítim sa omnoho viac príťažlivo ak sa mi chlapec pri konverzácii pozerá do očí, než niekam inam. Omnoho viac to lichotí.
Vôbec nemám ten pocit, že by sa chalani pri rozhovore s dievčatami zameriavali na prsia a chcel by som vidieť tie "ženy" čo ti povedali, že si divný ak sa ženám nepozeráš na zadok či prsia.
Aký? Myslíš že som taký ako som to opísal v prvom príspevku? Teda že sa im pozerám na pozadie a podobne?
Vážne nie, ja nemám dôvod klamať dá sa tomu odolať.
Ak by som bol taký, tak sa mi parťáci v robote nesmejú, keď nadávam hlášky typu "hej pozri sa na ten zadok to je niečo" Alebo aj niektoré baby, ale tie sa smejú skôr preto lebo chcú byť obdivované, a teda keď sa im nepozriem na pozadie tak to dopadne výsmechom.
Nechcem pochvalu ja sa práveže pýtam či je to normálne lebo ako som už spomenul ľudia v okolí si z toho na môj účet robia dosť veľkú prdel, preto sa to pýtam.
Tie baby mi to tak doslova nepovedali, ale podľa ich pohľadu to bolo vidieť že sa pozerajú tak opovrhujuco. Zatiaľčo kolega ktorý sa stále pozeral tam dole, na neho dávali úsmev jedna za druhou, a komunikovali s sním ako keby boli spolu niekoľko mesiacov.
Ver či never ale tak to tu je,
No robotu koli určite meniť nebudem, ale niektorý sa fakt správajú ako puberťáci na 15stu. Ani v čase najvačšej puberty hmmm tak to si musel mať ťažkú pubertu, u nás to bolo tak že kto sa nepozeral označenie Gay bolo hneď.
ja to sám nerobím ... ak niekoho spoznám alebo spoznávam snažím sa hladieť do vnútra a najskôr nachádzať to hlbšie a krásne na žene, čiže všímam si jej reakcie, jej mimiku (tá vela odrazí z ,,duše,,) , jej prejav, reči, jej slovník a hlavne obsah reči ... zaujíma ma jej minulosť pretože tá o nej veľa prezradí ... jej sny a túžby do buducnosti ale ahlavne do pritomnosti...to čo od života očakáva a či je vôbec spokojná ... čím je však zvláštnejšia a divnejšia (nebežná) tým je pre mňa atraktívnejšia ...
samozrejme že neprehliadam jej fyzickú krásu ... čím krajšia tým lepšie ... ALE ... zadok a prsia sú premna naozaj tie najmenej zaujímavé veci tie si všímam fakt až po prekročení určitej hranice, kedy sa dostávam priamo ku konfrontácii s týmito ukazovatelmi ... vtedy keď si ich reálne môžem prezrieť a dotknúť sa priamo ...
a ako ich teda vnímam? viem že je otázka asi smerovaná skôr k ženám ale odpoviem aj ja ... mám pre nich pozitívnejšie pochopenie a to nielen preto že to sám nerobím
kazdopadne je podla mna fajn zlata stredna cesta, pozerat len na to je naozaj oplzle, ale stoj co stoj sa tomu vyhybat mi tiez nepride ok ked raz tu priatelku budes mat, ani jej sa nebudes divat na prsia a zadok? co je pre vas muzov vlastne vacsia zabava (mimo sexu) ako sa hrat s prsiami alebo zadkom?
ale všeobecne som nespozorovala, že by sa mi chlap(c)i dívali do výstrihu, lebo nie som zaujímavý typ a ani v tom výstrihu nie je na čo sa pozerať a teda predpokladám, že sa mi nepozerajú ani na zadok, sú aj krajšie a nevystavujem ho ani v kraťasoch po riť, ani legínach