tak sa s nim skus o tom porozpravat a povedat ze sa ti ta jeho frajerka nepaci.. ale podla mna na to pride casom aj sam ale tak to uz moze byt neskoro....
nechaj to na neho... on časom príde na to aj sám.. pokiaľ mu budeš niečo hovoriť len si ho poštveš proti sebe lebo buďme k sebe úprimný.. bude skôr stáť na strane svojej priateľky a obhajovať ju..
ked mu poveis nieco na styl aby ju nechal alebo z eneeni pren ho dobra...akurat sa s tebou pohada posle ta do teplych krajin a este natruc s nou bude..
ked neni pre n ho pride na to sam..nechaj ho tak..pouci sa na vl. chybach..a mozno to neni ani chyba
tak asi vie preco je s nou... ako by si sa ty citila keby tvoj brat zakladal diskusie o tom ako vysvetlit ze tvoj priatel je kokot, ale ty by som ho mala rada? asi by si sa moc nepotesila... Tak ho nechaj a ak je taka ako hovoris tak na to pride sam..
@Anya no podla mna je dobre ze ta zaujima tvoj brat a aku ma priatelku ale je to v prvom rade jeho vec a ked sa mu paci taka aka je tak preco nie? a ak to nie je to najlepsie zisti to aj sam neskor... tak si to myslim ja no
podla toho co je na tom dievcati zle. ak sa ti len nepaci aka je, neries to. je mu sa to paci ked je s nou ak mu ublizuje alebo sa k nemu nesprava dobre, potom chapem tvoje znepokojenie.
ja mám kamošku, ktorá by tu radu veru potrebovala ak nie viac chalan sa k nej sprava strasne.. posiela ju do pici.. nádava že jej jednu prijebe a podobne, hlavne ked je opitý.. ale ona si neda povedať.. musi si to sama uvedomiť.. najhorsie je že nikto nechape preco s nim chodi, bo je to vol
presne aj my mame taky problem ... na zaciatku vypada super a potom sa zisti ze je to len obycajna ... ale ked sme mu to povedali ... nechcel to ani pocut ... ale na koniec to zistil sam ...
No vidim,ze jeb na neho a teba do toho nic a podobne kecy prijebane!!!Je ta do toho co by nie. A len mu to pekne povedz na hulvata normalne bez servitky na hubu ako to robim ja kazdemu a ked mi niekto este raz povie, ze ma do toho nic, tak mi to povedal naposledy. Ved predsaj je to tvoj brat sakra! Tak kto by mu mal povedat? Ak je nieco v neporiadku, podvazda ho,on o tom nevie ale ty ano a podobne je to v poriadku porozpravaj sa s nim. Ak je vsak stastny nechaj to tak.
Súhlasím ty nemáš do toho čo hovoriť , chápeš ak to dievča nie je preňho on to zistí sám.A po prvé , nemôžeš vedieť aký typ dievčaťa sa mu páči...takže to nechaj na pokoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Lenze to "ma na viac" je podla mna strasna hovadina. Ked je stastny, tak co viac potrebuje? Bohatu modelku? Alebo WTF?
ked neni pre n ho pride na to sam..nechaj ho tak..pouci sa na vl. chybach..a mozno to neni ani chyba
tak asi vie preco je s nou... ako by si sa ty citila keby tvoj brat zakladal diskusie o tom ako vysvetlit ze tvoj priatel je kokot, ale ty by som ho mala rada? asi by si sa moc nepotesila... Tak ho nechaj a ak je taka ako hovoris tak na to pride sam..
ked ju ma rad tak ich nechaj tak
Nechaj ich... keď je s ňou šťastný tak sa do toho nemiešaj.. ak v tom budeš pokračovať iba ti vynadá a už ti nebude veriť