mam problem taky malicky no urobila som zmenu vyzoru a dala som si ostrihat ofinu lenze teraz vyzeram na dvanast co mi moc nevyhovuje ako mozem vyzerat na svoj vek ked sa nechcem vzdat ofiny?(bodaj by vsetci mali len take problemy...ale i tak prosim o ser
ale niekedy sa len tebe zda ze vyzeras na menej, ine je to ked uz ti to dakto povedal a ne kazdy pozera len na ofinu podla mna to az tak vela neurobi.... ale inak sa s tym neda urobit nic, ok o tu ofinu nechces prist, ale zmena je dobra a mozno ti to takto ide viac
ale inak na ofine dost zalezi...aj ja som si dala a vyzeram tiez o dost mladsie..mi to ubralo dobre 2 roky ked ne 3..ale co uz narobim,zvykla som si
ti pomoze mozno len sa trocha namalovat (ak sa zvycajne nemalujes) a inak asi nic..ale tak zalezi aj na tom jake mas vlasy celkovo..rovne vlnite atd..no jak seci hovoria daj si fotku a zhodnotime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ti pomoze mozno len sa trocha namalovat (ak sa zvycajne nemalujes) a inak asi nic..ale tak zalezi aj na tom jake mas vlasy celkovo..rovne vlnite atd..no jak seci hovoria daj si fotku a zhodnotime