..potrebujem radu ako zabavit 2 rocne decko..ktore mam sama so sestrou(16) na krku najblyzsie 2 dni...niekto skuseny dajte mi radu ..ale taku aby som mala pokoj..
skusenosti mám iba s 4ročnýmale skusiť možete hojdačy alebo kolotoč alebo jej pustite nejaku rozprávku... možno zaberie a ak nie tak ju uspite pomocou liekov ale to neberte vážne
noo..uz sme sa hrali...pstili sme jej rozparavku.len oa je take dieta ze nevie sediet na jednom mieste dlho..ani v kociku a teraz je v zahrade so sestrou.. ale uz ide vecer tak ju okupem a pojde spat
No s takym malim no mate tasko. Ono sa dokaze zabavit s hocicim. mojmu bratovi stacilo dat obycajny kosik. ten si dal na hlavu do ruky varechu a hrniec a hral sa na indiana sam. Takze hrnce varechy.
Alebo si zobrat knizku a prezerat obrazky (ale to skoro ziadneho zasrana nezaujima).
najlepsie by bolo uz ako som spominal dat sa mu hrat s hrncami a s vareskamy a s pokrievkamy. toto deti zeru alebo kluciky od bytu ja som sa s nimi ako dvojrocny zevraj rad hraval do v tedy, pokial som ich ocovi nestratil
@15 ale azbudla si dodat, ze potom je to decko aj pekne zamazane a teraz ju uprsane pocasie piesok na hovno. Si pamatam moj brat tam chodival ale ako prisiel tak mam musela pocuvat vsetko. vsade sami piesok. ale tam sa to vybavi a potom zaspi hned to je zasa +
ja mám dvojročného a pol ročného brata..každé dieta je v tom veku ine, ale s mojim braskom sa hram napriklad tak, ze skladame lego alebo davame na seba kocky..proste nejake tie hry kde sa aj uci..alebo s nim chodim na hojdacku alebo len tak von si kopat loptu..ja som ho mala na starosti asi tyzden aj s njim priatelom, to bola haluska, sme mu varili a bolo to krasne obdobie
nooo...dnes bola v piesku..ale musim dodat ze bol fagt trochu mokry...a s hrackymi sa hra staale..taaak..som chcela nieco nove..ale teraz som dostala radu od kaska...a uz asi pol hidinu ssa hra s hrncami
20. len stale na nu davaj pozor, deti su nevyspitatelne..vlastna skusenost..isla som len do kuchyne pre nie a hned osm bola naspat-to bolo v priebehu 5 sekund a uz mal brasko rozbite celo
Super hra je skryvacka. Dieta sa aj tak skryje maximalne podstol. A ty sa tvaris 15 min, ze ho nemozes najst. Odskusany mam aj bunker. Postavis bunker z vankusov. A dieta je cele bezseba ked je v nom. ;o) zarucene ucinne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a co je na tom hrat sa s malym? sak to aj tak poobede spii....
Alebo si zobrat knizku a prezerat obrazky (ale to skoro ziadneho zasrana nezaujima).
najlepsie by bolo uz ako som spominal dat sa mu hrat s hrncami a s vareskamy a s pokrievkamy. toto deti zeru alebo kluciky od bytu ja som sa s nimi ako dvojrocny zevraj rad hraval do v tedy, pokial som ich ocovi nestratil
pieskovisko by bolo idealne rano potom pred obedom as vratit nakrimit dat spat a tak okolo stvrtej zas na ihrisk
ku dverám-búchanie
na misu-čľapkanie
na zatvorenú misu-blkotanie
dozadu-dunenie
viac ako hodina-nedeje sa nič