Mam 17 a v mojom zivote som nemal ziadnu babu. Je to normalne?? Ale som normalny chalan, ktory kazdemu pomoze poradi a hlavne my nejde o sex ale o normaly romanticky vztah. Neviem povedat ,,R" preto sa bojim rozpravat a ked som s daakou babou tak neviem
jop,mas 17? chlapce,ty naber sebavedomie a hambu zahod za hlavu!
ak uz sa ti nejaka baba paci a ste kamosi,tak ju niekam pozvi..ono to potom vsetko pojde aj samo..ved to kazdy toto pozna.. good luck
je to uuplne jedno ze nevies povedat r..ved ja poznam zopar takych chalanov a ani to nevnimam..a babu si urcite najdes..len nemaj strach..chcelo by to trosku viac sebavedomia..ved sa nemas coho bat
@5 a ona s ním nikam nepôjde alebo ho bude brať ako kamoša, veď to poznajú všetci chalani
nechci romantický vzťah! to je prvá chyba! to si nájdeš akurát tak nejakú piču, viem o čom hovorím...do 25 sa treba kurviť...
@4 mne sa to tzv "račkovanie" naahodou paaci ..tiez poznam zopar tych ludi ..aa stale ked rozpravaju tak vnimam to r ..aa pozeram na nich ..potom sa pyytaju ci som v poriadku
@Michael33787 vyjeb sa na ne radim ti chodievaj s kamaratmi na pivo a tak...uzivaj si zivot...ja som na to velmi podobne ako ty a naucil som sa zit aj bez zeny
@9 ehe že do 25 sa treba kurviť..
vidím, že ty si ešte nič iné potom nezažil čo? do 40 si hľadaj romantický vztah(čo ti zaberie dosť veľa,keďže budeš už na to starý a budeš chodiť jak kokot do srdcoviek jak prijebo)a do 60 poroď deckáá a staň sa rodičom rodičom..
dobrý príklad..
ozaj chválim!! ..
aj ja rackujem a nemam s tym problemy, vobec ma to neobmedzuje, jedine nemozem robit moderatorku alebo herecku a to by som nechcela tak ci tak niektori ludia si to ani nevsimli pokial som im to nepovedala, niekomu sa to dokonca paci, nemaj z toho komplexy
ale ved to nieje hamba ze račkuješ aj ja račkujem a ľudia to vnímajú normalne ale hambliva som no .. alee odviazat sa pri kamoskach viem neni PRobleeem cize trosku viac odvahy ... a mne hovoria no ked sa s niekym stretnem ze je dzive ked dakto rackuje ze chce aj on/a Cize Ber na vedomie neni to porucha
ja tiez to R neviem bohvieako povedat...ale netrapi ma to...nikto mi za to este nepovedal tebe snad ano?? ked nie tak to neries a ked ano tak posli odkial dosli...jasne ze mas sancu na vztah kazdy ju maaa...
Joooj ved podla mna to je zlate ked chalan nevie povedat r naozaj a ide hlavne oto ako si budes s niekym rozumiet aa ci sa s nou budes mat ocom bavit neboj saaa ono to urcite pride
preco by si nemal sancu na vztah?jeej kamo keby si byval nedaleko odo mna tak ta zaucim dam ti par vodiek a hned budes balit kazdu a nabuduce to dokazes uz aj keb alkoholu
poznám aj starších ako Ty neboj sa z toho si nič nerob... ja som si tiež pripadala ako debil, keď som prvý bozk zažila až v 15 a čo sa týka toho R no bože... poznám kopu ľudí, ktorí račkujú... a čo... ja napríklad som nikdy nemala problém s R proste ako som sa naučila rozprávať, vedela som povedať R ale na druhej strane som zase mala problém s L a doteraz mi niekedy moje L ľudia nerozumejú a žijem s tým, každý sme niečím iný, máme svoje anomálie, za ktoré sa hanbíme a pritom zbytočne, lebo ak nás raz niekto miluje, tak nás miluje takých, akí sme a jedného dňa príde proste dievča, ktoré na Teba ukáže prstom a nepustí sa ťa, bude Ťa milovať... a je reálne, že budeš šťastnejší ako Tvoji rovesníci, ktorí možno vystriedali veľa dievčat, možno sú aj krajší a vedia dobre rozprávať a nehanbia sa, lenže práve preto ich budú chcieť len povrchné dievčatá... jednoducho, podstatné je to, čo máš vo vnútri...
no ja tiez neviem povedat R ale huba sa mi nezastavi za to sa absolutne hanbit nemusis ludia maju aj vacsie nedostatky a ak ti to velmi prekaza navstiv logopeda kein problem no a s tou babou to mas asi tak.... nie je sa kam prehnane ponahlat dolezite je aby to stalo za to.... a neboj sa nikdy povedat co citis.... ludia sa niekedy boja ale pritom si neuvedomuju ze vobec nemaju co stratit mozu len ziskat alebo nic...
chlapce ty si jak ja , nam to proste neni sudene samy budeme cely zivot teda aspon ja asi ked sa naje*em tak mozno povim nejaky nezmysel ale inac som uplny kkt tichy
prosim pomozte mi je jedno dievca ktore mi zorbucha srdce ked je pri mne . ale ide o to ze by som ju aj niekam pozval ale neviem co si s nou mam povedat povedzte mi prosim co jej mam pocas tej vychadzky povedat viem ze to je tazke ale ked je tu niekto skuseny tak mi prosim povedzte co vam hovoril vas frajer . nejde mi len o sex mam ju moc rad ale ona este tiez nemala partneza ako aj ja . prosim piste .Dakujem
@pomozte8mi8prosim takže najprv ju vôbec zober dakam von, a kecajte o hocičom, hlavne nech je sranda, ale príliš sa nesnaž zaujať lebo práve tým to môžeš pokaziť... a keď budete takto čo ja viem aspoň 2X spolu vonku tak keď už sa bude trošku stmievať sadnite si na lavičku kecajte kecajte pomaly sa k nej pritúľ tak aby jej to bolo príjemné a keď sa budete obaja cítiť fajn tak jej daj pusu...
ja to nechapem aj ked mam 12 ani v skolke som nemal ako sa hovori frajerku ale neevem ze ci to jeje nahodou koli vahe mam ohromujicich 70 kg no lenze clovek musi jest a nedari sa mi to schudnut ale zas mi neskocia ani na to ze mam 2 plne kralikarne plne kralikov pravidelne robi moj oco vystavy ako aj 18 19 20 sseptembra v spiskej novej vsi pls date mi radu
podla mna je to uplne norm... skus pohladat nejaku babu a pozvi ju nekde a skus sa nehambit viem ze je to tazke ale ja prezivam skoro to iste co ty paci sa my jedna baba a pozval som ju na harryho pottera ale neviem ci jej mam dat pusu ci nie pozname sa uz dost dlho co by ste mi poradili??
pozri...ja R newiem povedat ties...neni to ziaden problem...ket ti nejaka baba povie ze ta nechce lebo newes powedat R... maj ju v riti....aspon sa odhali jej charakter chapes....ak by ta naozaj milovala mala by to na haku.....partnera musis brat aj s jehi chybami...nezufaj!
ani ja nevim powedat R a nie som ani najkrajsi ale babu si vem najst nezalezi aky si z vonka ale hlavne aky si vo vnutri hlavne sa neboj to bol aj moj problem ale neskor to uz preslo
Cawte... pomohli by ste mi ??.. mam taky menši(vetši) probleem
..Páči sa mi jedna baba. Strasne ju milujem. No uz som ju skusal zbalit no nevislo to. Ze sme sa ani moc nepoznali a že som siel nato prilis rychlo. No najvetši problem je, že uz bola zopar krat namna nastvana a mala nato dvôvod. No potom sme sa dlhsie nevideli.Ale len kvôli tomu aby vychladla a aby sa vsetko urovnalo. Teraz som snou zase v kontakte a uz je všetko v poriadku. Ze vraj na vsetko zabudla a ze nemala byt vtedy hned namna taka prudka.
No. Ale ide teraz oto zeby som to chcel skusit znova. No nechcem to znovu pokazit neakou hlupostou. Ako jej mam naznačiť že sa mi ešte stále paáči. Ako si ju mam získať ? Neviem čo mam robiť. Sprava sa kumne teraz dost milo a nechcem to pokašlat
ja som par krat mal babu ale to boli taky svine ktorych ine len o to jak si najlepsie za*ebat ... tiez račkujem ... a tiez som hanblivy typ cloveka ale strasne by som to chcel zmenit a neviem ako nato lebo ja aj ked sa rozkecam tak zasj je ten rpbolem ze ot nikoho neuzjima ale ja zu tomu pozornost nevenujem ... ani nvm naco som to sem napisal ale tak heh babu chcem aj tak a stale nvm ako na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ak uz sa ti nejaka baba paci a ste kamosi,tak ju niekam pozvi..ono to potom vsetko pojde aj samo..ved to kazdy toto pozna.. good luck
nechci romantický vzťah! to je prvá chyba! to si nájdeš akurát tak nejakú piču, viem o čom hovorím...do 25 sa treba kurviť...
vidím, že ty si ešte nič iné potom nezažil čo? do 40 si hľadaj romantický vztah(čo ti zaberie dosť veľa,keďže budeš už na to starý a budeš chodiť jak kokot do srdcoviek jak prijebo)a do 60 poroď deckáá a staň sa rodičom rodičom..
dobrý príklad..
ozaj chválim!! ..
o čo točíš?
Nemyslím že mi voľačo ujde. Tak ale niekedy...
Čo potom máme povedať my po 20-ke?!
..Páči sa mi jedna baba. Strasne ju milujem. No uz som ju skusal zbalit no nevislo to. Ze sme sa ani moc nepoznali a že som siel nato prilis rychlo. No najvetši problem je, že uz bola zopar krat namna nastvana a mala nato dvôvod. No potom sme sa dlhsie nevideli.Ale len kvôli tomu aby vychladla a aby sa vsetko urovnalo. Teraz som snou zase v kontakte a uz je všetko v poriadku. Ze vraj na vsetko zabudla a ze nemala byt vtedy hned namna taka prudka.
No. Ale ide teraz oto zeby som to chcel skusit znova. No nechcem to znovu pokazit neakou hlupostou. Ako jej mam naznačiť že sa mi ešte stále paáči. Ako si ju mam získať ? Neviem čo mam robiť. Sprava sa kumne teraz dost milo a nechcem to pokašlat
PROSIM PORADTE MI ..dakujem