Vies ak by som ti povedala ze si na to primlady tak sa asi nahnevas ale ber to ako radu ja som ovela starsia a nemam nikoho velmi mi to chyba ani mne sa nedari zbalit niakeho chalana aj ja nevizeram zle prave naopak vies si moc mlady na to mas este cas uzivaj si zivot naplno kym mas cas a kym si mlady
tak tak detstvo sa uz nikdy nevrati ale netvrdim ze s babou to nie je pestrejsie cas mas este nasex ale chodit s niekym kludne mozes nenechaj sa odradit takze odporucam dat si inzerat sem na birdz pripadne na ine serveri aj by som ti ich sem par napisal ale je to zakazane ... skus google.sk ale nezadavaj priezvisko ani kde byvas bo net je plny uchilakov s niekym si najprv pis casom mozno narazis na nejaku co od teba nebyva daleko vzdy si pytaj fotku ak by dotycnej :"dlho trvalo nejaku zohnat" bud menej dovercivi to je jedina moznost ako si niekoho najst ked kisnes doma druha rada: chod von a pouzivaj sam seba
Nehovor, ze s nou nebudes mat o com kecat. Toho sa boja vsetci...len sa nehambi. Hovor vsetko, co ta napadne (ale zasa ak ta nebude napadat nic, tak blbosti radsej nevymyslaj , hovor jej o sebe a po case jej o sebe skus povedat nieco osobnejsie a zacnite sa bavit o osobnych veciach. Tym prelomis tu barieru, vytvorite si otvoreny vztah a uz sa pred nou nebudes hanbit otvorit sa a rozpravat...
A keby to nevyslo, nelam si s tym hlavu. Ja som tuzil po babe od desiatich, teraz mam 16 a stale ziadnu nemam. Vzdy to skoncilo nejakym trapasom, a pritom viem, ze mnohym dievcatam som sa pacil (teda dufam, ze sa aj pacim , ale hanblivi to proste maju tazke... takze hlavu hore, ak vsetko nebude prave najlepsie vychadzat, mas este aj tak cas, tiez som neznasal, ked mi to niekto hovoril, ale je to pravda Radsej si hladaj kamosov a nejake konicky a ak bude nejaka prilezitost, tak to mozes skusit.
Co je toto za dobu? Co vam uz hrabe? 12rocnemu chalanovi radit ako zbalit babu ? Akoze sorry, ale toto je pod moju uroven...
To akoze naco chces babu ? Aby si bol IN ? Alebo aby si mohol ukazat kamaratom a zafrajerit pred nimi aky si borec ? Vo vztahu s druhym ide o to, ze sa mate radi, ze vam je spolu fajn, a nie o to ze spolu chodite ...
Nejde ani o tvoju sebecku tuzbu "niekoho" mat, ani o to, ze sa ti nejaka konkretna baba paci... Uvidis bude aj take obdobie, ze sa ti budu pacit vsetky baby .....
Ak potrebujes niekoho s kym sa mozes porozpravat, staci ti dobra kamaratka, nepotrebujes babu na chodenie... A ked nechodis moc von, kde ju chces potom stretnut ? U vas doma ?
Solon, pozri jeho profil a uvidis, preco tak tuzi po babe...z psychologickeho hladiska ak clovek nema dobre priatelstva, podvedome sa to snazi nahradit...potrebuje mat pocit, ze ho niekto ma rad. A aj keby nie, nevrav, ze ty si v jeho veku nechcel tiez
Mata: Vezmi si to inak...si od neho o 3 roky starsia
suhlasim s midom ze detsko ktore ma dobrich kamosov babu moc nehlada ale viac menej ak si solon myslis ze je to pod tvoju uroven preco sa ponizujes a pises sem?
Typek, udelujem ti prvenstvo za odhalenie mojich obcasnych paradoxov, ktore velmi rad pisem do postov.... no ale za toto len pol boda toto bolo moc ocividne ...
A myslene to bolo tak, ze je pod moju uroven radit mu.... v nejakom sposobe...
ja ked som mal 12 tak som ocumoval kamosovu strsiu segru a este som mu vdacni ked ma unej zamkol v skrini..ano ked som mal dvanast tak som videl kozy a bol som out ...inak v 12 som mal tez taku decku lasku ale to bola blbost
Ja som este vcera napisal se ako mam zbalit babu a nechal som si to prejst hlavou a dnes uz je to fic a keby som ju aj "zbalil" tak co by som asi robil, oblizovall sa s nou za stromom ci co ne ne sloboda to je teraz COOL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A keby to nevyslo, nelam si s tym hlavu. Ja som tuzil po babe od desiatich, teraz mam 16 a stale ziadnu nemam. Vzdy to skoncilo nejakym trapasom, a pritom viem, ze mnohym dievcatam som sa pacil (teda dufam, ze sa aj pacim , ale hanblivi to proste maju tazke... takze hlavu hore, ak vsetko nebude prave najlepsie vychadzat, mas este aj tak cas, tiez som neznasal, ked mi to niekto hovoril, ale je to pravda Radsej si hladaj kamosov a nejake konicky a ak bude nejaka prilezitost, tak to mozes skusit.
To akoze naco chces babu ? Aby si bol IN ? Alebo aby si mohol ukazat kamaratom a zafrajerit pred nimi aky si borec ? Vo vztahu s druhym ide o to, ze sa mate radi, ze vam je spolu fajn, a nie o to ze spolu chodite ...
Nejde ani o tvoju sebecku tuzbu "niekoho" mat, ani o to, ze sa ti nejaka konkretna baba paci... Uvidis bude aj take obdobie, ze sa ti budu pacit vsetky baby .....
Mata: Vezmi si to inak...si od neho o 3 roky starsia
A myslene to bolo tak, ze je pod moju uroven radit mu.... v nejakom sposobe...