ono je to dané v podstate geneticky, a nič s tým nejako výrazne nespravíš, hlavne ale treba zamedziť vypadávaniu a potom možno lopúchový výluh s tým dačo troška spraví, ale zázračné účinky to tiež nemá
ale neni to chobotina to ked sem mnel ešte kratši vlasy tak sem si daval pivo namisto gelu a stalo mi to jak jeble a to sem nemal take huste vlasy a včil ich mam huste dost
@rokiss to nieje pravda..praveze cim castejsie si hlavu umyvas tym viac vypadavaju nie? ved vlasy ked su mokre su najviac citlive :/ ale s tym pivom suhlasim
tak ja mam opacny problem...mam prilis huste vlasy a este k tomu su aj zvlnene a nic sa s nimi neda robit, ked ich vyzehlim, staci ze len vyjdem von a ked je trosku vlhkejsie pocasie hned sa naspat zvlnia
Choď ku kožnej a ona by ti mala dať tabletky a nejaké vodičky čo si budeš vtierať do vlasov každý deň. A ešte pred tým ti zistí z čoho ti začali padať.
iba včera som počula niečo, čo ma mohlo aj samu napadnúť vedci vraj robili pokus, 3 až 4 týždne umývať vlasy iba teplou vodou, nič na ne neaplikovať, žiadne šampóny a kondicionéry... viem si približne predstaviť, aká regenerácia nastane s vlasovými cibuľkami i pokožkou; no asi je to trochu blbé pre tých, ktorým rýchlo mastnú vlasy, ja si to však určite vyskúšam počas MS
ja nosím dlhé vlasy a kedysi som chcel používať penové tužidlo atd ale potom som prišiel že sa stačí predkloniť a hrebeňom ich učesať ale nie klasicky ale od konca ku koreňu. aspoň mne to pomáha. neviem či som to jasne napísal pochopila si?
To vazne chces mat huste vlasy? Ja ich mam strasne huste a vzdy si ich davam riedit, ale o mesiac som tam kde predtym...Vies co je to vyzehlit vsetky tie vlasy?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
k lekárovi, môže za tým byť čosi vážnejšie
ale vlasy padajú aj pár mesiacov po chorobe, v strese, pri diéte....
ja nosím dlhé vlasy a kedysi som chcel používať penové tužidlo atd ale potom som prišiel že sa stačí predkloniť a hrebeňom ich učesať ale nie klasicky ale od konca ku koreňu. aspoň mne to pomáha. neviem či som to jasne napísal pochopila si?
pochopila len neviem ako by som ich spatne rozcesala
a dakujem celkovo za komentare
len som to myslela tak ze skratka mi narastu dalsie tie vlasove cibulky,nemyslela som len ze budu vyzerat husto,ale ze nech nimi aj su