A nepisali ste vy nahodou, ze gayovia pojdu do toho strasneho pekla? A ze ty si sa preorientoval, lebo si zistil ze byt homosexualom je zle? A to si sa uz akoze znova zorientoval? Ja sa absolutne nechcem hadat, ani nic nemyslim v zlom, to je len taky moj maly postreh
hehehehhe,,,taq ked ti mas rada teplosa heheheh?,,,,taq to je ale mladez same picky a kokoty hehehhe,,nasilu robtye sa ze wy ste us mali kokot w rane ale ked na to dwojde taq ani newiiete alko ho chytit hehehe,,,a stym teplosom hehehhe ja ti ani newiem co mam nepisat lebo sa fesss smejem hehehhe,,,presne kurwa chce teplosa heheheh
prispevok cislo osem vo mne vyvolava nutkanie plesknut jeho autora panvicou do tvare, ale netusim cim to bude
A Minonka, rozbehni velku ale velmi tajnu patraciu akciu, mozes sa skusit podla mna nejakeho blizkeho zdroja spytat na jeho ex, ci mal nejaku/nejakeho.. a tak
no ja si myslim ze treba riesit to kolko ma ten chalan rokov a kolko ty dalej rad by som vedel za akych okolnosti si toho chalana spoznal ak je to spoluziak alebo niekto zo skoly tak to radsej nerob tak nejako okato.ako sa on na teba pozera?a inak s toho lukiho si nic nerob pretoze keby ho taky nejaky podla jeho slov teplos chytil tak by nemal take huste reci.xi inak vela stastia s tym chalanom
Pytat sa ho na to priamo, mi pride trochu odveci. Kebyze sa na to niekto spyta mna, ta mu najskor jednu strelim a poviem, mu ze je to moja vec.
Skus teda sa popytat na neho u jeho kamosov. Ze ci mal nejake vstahy, s kym a ako mu to klapalo v nich. Alebo proste s nim skus obcas skocit von a nadviazat s nim trosku dovernejsi rozhovor, a vsimat si, ako an niektore veci zareaguje.
to je čo za hovadina gay gaya pozna? nedavno tu jeden chalan pisal ako ho zbalil jeho kolega a pri tom on bol hetero tak čo? ako niekedy si homosexual voči svojmu heterackemu kamošovy môže zle vyložiť jeho kamarátske činy alebo ako to teraz lepšie pomenovať chápeme sa že?
čiže je to uplna blbosť lepšie je sa riamo spýtať čakať alebo to nechať tak
Minonka........nechcem ti to znechutit...ale ja som to o jednom vedel...a zistil som ze je to debil..ktory nikdy nebude moj........(to len po mimo).....takze tak....aj mne sa zo zaciatku zdal uzasny...a este stale zda...viem, som sialeny....
jeeej on sa usmieva na teba? to je goooood...ale neber to prilis vazne, oki?...my sme s jednym chalanom po sebe hadzali usmevy a zistil som ze je hetero jak hovado
je to hrozné, ale je veľkou pravdou, že sa na nás občas usmieva aj heterák....iba tak.....nevie, že sme na chalanov, a nevie, že nám úsmevom dáva nádej, že by mohol byť gay...........
no chalani musim svoj nazor . takze heterak ktory sa da zbalit , je stale gay , ktory o tom este nevedel , je vela heterov , ktori to chcu skusit s chalanom lebo o tom vela poculi , a chcu - ci je slobodny , ci zenaty . a ak to raz skusi - tak ho to bude lakat stale . gay gaya spozna ovela skor . pekne sa obliekaju , dbaju o seba a nevidis ich chodit cely rok s babou .
31. Pp55>>> a vieš že na tom asi fakt bude niečo pravdy lebo je fakt divné ak dobre stavaný a vyzerajúci chalan nemá v už 16 ešte babu!!! a toto teraz myslím vážne lebo to tak je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A Minonka, rozbehni velku ale velmi tajnu patraciu akciu, mozes sa skusit podla mna nejakeho blizkeho zdroja spytat na jeho ex, ci mal nejaku/nejakeho.. a tak
MOZES SA MYLIT
NO ALE VED POZVI HO NA PIVO A POKECAJ A UVIDIS...
Skus teda sa popytat na neho u jeho kamosov. Ze ci mal nejake vstahy, s kym a ako mu to klapalo v nich. Alebo proste s nim skus obcas skocit von a nadviazat s nim trosku dovernejsi rozhovor, a vsimat si, ako an niektore veci zareaguje.
čiže je to uplna blbosť lepšie je sa riamo spýtať čakať alebo to nechať tak