Cawte , chcem wás poprosit aby ste mi poradili ako mam zistit ci má o mna dievca záujem , ale som velmi hamblivy cize sa jej to neodvazim spytat narovinu , vopred vdaka za rady
tak ked si snou v kontakte tak by si to mal vyčítať...
a ked to nevieš tak proste to vyklop na rovinu alebo sa čiň dajak
ak ťa odmietne aspon budeš vedieť na čom si...časom sa spamatáš
ak ťa neodmietne tak budete štastný hádam
Ak sa jej to nespýtaš, tak na to neprídeš... je to jednoduché niekoľko slov - zvládneš to... chalani v poslednej dobe čakajú, kým sa rozhýbe baba, ale nie každá to urobí, niektoré čakajú na to, kým sa konečne odhodláte vy... čiže sa spýtaj a uvidíš, ak povie nie, svet sa nezrúti a aj keby ťa vysmiala, tak je to trapas skôr pre ňu ako pre teba, že nevie na podobné situácie reagovať a všetko po pár dňoch prehrmí a potom si už na to nikto ani nespomenie... Hlavne jej to povedz, inak si možno časom nájde iného
no tak urcite bude najlepsie spytat sa.alebo jej skus venovat viac pozornosti(usmev,stale za nou chodievaj..)
a uvidis ci bude k tebe mila alebo ti niecopovie
ak sa hanbiš..tak bud si ju nejak vyhladaj na pokeci alebo kde..a proste jej napis...prihovor sa jej atd...alebo jej to daj nejak pocitit ak ju stretavas bezne tak s nou flirtuj a ak bude aj ona s tebou tiez flirtovat..tak si jej urcite neni lahostajnyy.... ...ver mi to ja poznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a ked to nevieš tak proste to vyklop na rovinu alebo sa čiň dajak
ak ťa odmietne aspon budeš vedieť na čom si...časom sa spamatáš
ak ťa neodmietne tak budete štastný hádam
a uvidis ci bude k tebe mila alebo ti niecopovie