Mam frajera a aj sa my paci,ale nemozem mu nejak preukzat svoje city nemozem ho pobozkat,mam strach,ked mam to urobit...Nie som nahodou lesba,neda sa to nejako zistit?
tak ho nelubis. Mas okolo 16 a chodis s nim len preto, ze je pekny, alebo ze ti ho spoluziacky zavidia, alebo len preto, ze nechces byt sama a ostatni maju priatelov....
ja sa tiez bojim pobozkat svojho priatela na verejnosti. som gay?
Strach z toho prejavit naklonnost druhemu pohlaviu neznamena hned naklonnost k rovnakemu. Ak ti vsak nerobi problem pobozkat rovnake pohlavie tak natom nieco bude O_o !
Skor si p*ča, bez urážky. Za 1. Páči sa TY azda? Tak napíšem MI, to máš 20 rokov? Za ďalšie, máš frajera a AJ SA TI PÁČI ? Ja som si myslel, že ak niekto má frajera tak hlavne preto, že sa mu páči, či už vzľadom alebo vlastnosťami. A to myslíš vážne, pretože sa ho bojíš pobozkať si lesba? WHAT IS WRONG WITH YOU PEOPLE ?!
Ale vobec. Podla mna maš nejaky blok v sebe, ktory ti v tom brani.. Stači ak si niečo v detstve prežila, napriklad že ta niekto odmietol alebo niečo, a ono sa to s tebou vezie.. A ty si na to kludne nemusis pamatat
ahojte som tu nova a neviem ako to tu chodi,ale rada by som bola keby ze mi poradite ohladom toho ci som lesba???Ide o to ze uz dlhsiu dobu som sama a prestavam mat zaujem o chalanov a laka ma to z babamy len nie som si ista co chcem,ak mozte tak mi prosim poradte,dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja sa tiez bojim pobozkat svojho priatela na verejnosti. som gay?
dakujem