Poznam sa z jednu babu byvame vonku kazdy den aj s kamosmi a s jej kamaratkami a mam pocit ze je do mna ale neviem ci je to pravda uz mi aj jedna jej kamoska hovorila ze je do mna ale neviem ci jej to mam verit a ked sa jej to opytam tak hovori ze nie
Pisem si s nou kazdy den a napriklad ked sme vonku a o niecom sa rozpravame a chce mi povedat nieco co nechce aby poculi ostatni tak ma chyti za ruku a potiahne ma na to miesto a to ze by chytala nejakeho druheho chalana za ruku to som si nevsimol
Ja používam vlkomer. V momente nepozornosti jej senzor vložím do gatiek. Potom porovnám hodnotu nameranú v mojej prítomnosti s pokojovou hodnotou.
Ak je hodnota nameraná v mojej prítomnosti vyššia aspoň o 22%, dievča je do mňa.
@rocafella ja som ten typ človeka keď ide do tuheho čo len tak stojí a premieta si potencionálne scenáre v hlave asi aj 5 krát proste vždy keď je čas niečo urobiť tak osm ako skala a v hlave sa odohráva film su to ako tie sceny z filmov kde chalan aj niečo urobí a výde to ale potom je zrazu strih a divak vidi že sa to odohravalo len v jeho hlave čiže ja by som si asi 5 krat predstavil ako presne a čo by som urobil, pritom by sa mi strašne srdce rozbuchalo a fyzicky by som sa až tlačil do toho a nakoniec by som to možno aj urobil (ak by mi nešla chvíla a priležitosť
Tu je to hotový stand-up festival.
Samý komik dpč, hlavne že väčšina z vás je dospelá, ale robíte sa tu vtipnými na takejto veci ako banda retardovaných deciek...
chcelo by to podrobnejsi popis kamo, viac situacii @12 tak tak, ved ja som sa skor priklanal k zene ... a to ani neni nejaky emak co sa z principu porovnavaju so zenami ... ak sem ten typek chodi tak sorry kamo mozno len blba fotka, zi svoj sen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak je hodnota nameraná v mojej prítomnosti vyššia aspoň o 22%, dievča je do mňa.
Nikdy som nezistil ci je to zena alebo chlapec, a to tam ten obrazok na starom B oxidoval dost dlho
Smutne, myslim to ze som uvazoval aj o tom ze sa jedna o zenu Priznam sa ze som aj preferoval zenske pohlavie.
čiže nehrozí
alebo si porieste ubytko sopolu to budes mat kopu prilezitosti to zistit potom.
Samý komik dpč, hlavne že väčšina z vás je dospelá, ale robíte sa tu vtipnými na takejto veci ako banda retardovaných deciek...
@12 tak tak, ved ja som sa skor priklanal k zene ... a to ani neni nejaky emak co sa z principu porovnavaju so zenami ... ak sem ten typek chodi tak sorry kamo mozno len blba fotka, zi svoj sen