chceš radu ako niekomu prebrať holku a užiť si s ňou jednorázovku ti jebe poriadne na hlavu takú radu ti nedám lebo cudzie holky sa nepreberajú to je hlavná chlapská zásada !
Najprv musíš vstúpiť do gangu, spraviť dojem teda načmárať niečo na susedov dom, ohádzať nejaké auto vajíčkami a keď budeš v gangu prepracuj sa na miesto bossa, to si už žiadna žena neodolá.
skús ju pozvať na drahú večeru, nezabudni na kvety a nejaký ten drahý náhrdelník, samozrejme, príď po ňu v parádnom fáre a potom ju pozvi k sebe domov na drink. namiešaj viac alkoholov dokopy, zatiahni závesy na obrovských oknách, prípadne jej navrhni, či si nezaplávate v tvojom bazéne alebo neoddýchnete vo výrivke. ono to príde samo...
ak budeš holku presviedčať aby sa stebou vyspalo , rovno si môžeš streliť do hlavy, je to to isté, tak to nefunguje... to ona musí mať chuť na sex s tebou, nie ty...
tampon namoc do vodky a pichni jej ho do riti (ten tampon) a chvilu jej ho tam nechaj. je to najrychlejsi sposob ako niekoho ozrat mozez jej tu vodku naliat aj do oka ale to stipe
@alfirin ale to by som ani nebrala tak že on chce silou mocou niekoho prebrať...on možno chce akékoľvek dievča, a aby pôsobil na tomto portáli dospelejšie, tak chce aj cudziu, a nechce jej len písať správičky, ale chce s ňou sex. lebo to pôsobí viac cool
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a si si istý, že vieš, ako sa to robí?
Väčšinou.
Ale asi nie.
keď nie, tak ten chloroform...
a ak si to dočítal, daj si poriadnu facku...!
tu prvu kategoriu mozno splnas, ale druhu uz nie, cize ju musis opit
ak budeš holku presviedčať aby sa stebou vyspalo , rovno si môžeš streliť do hlavy, je to to isté, tak to nefunguje... to ona musí mať chuť na sex s tebou, nie ty...
fakt zabera, vyskusaj ... ani ja by som neodolala...