nehnevaj sa ,ale podla mna ziadna veta na strane pokecu nema uroven a ked uz je hore slovo pokec mohol by prispievat aj Tolstoj ale uroven by to nezdvihlo ...
už len z toho titulu, že si na birdzi by si nemusel rozprávať o konkurenčom ... houby konkurenčnom...skrátka o pokeci... a na pokeci zaujmeš jedine svojou debilitou lebo všetci, čo tam sú (alebo aspoň 90% z nich) debili ale vieš ako sa hovorí... byť debilom v dnešnej dobe je veľmi ťažké... konkurencia je veľká..takže môžem ti len zaželať veľa šťastia
ja som nikdy nepísal na sklo, pozerám tie baby čo napíšu, že chcú pokecať, prejdem profil, zanalyzujem, prvú rp napíšem dlhšiu ako "čau" a uvidím akým štýlom bude písať atď.,
ja neviem,či to niekto robí,ale ja vôbec nečítam čo sa píše na sklo.prihlásim sa na pokec,odpíšem kamošom na poštu a rp a idem preč.také kraviny,čo sa píšu na sklo,sa mi vážne nechcú čítať...
vam to uplne mele napises na plochu do pokeca resp. k tomu pridas neaka baba na pokec a ked sa ci nikto neozve mas smolu lebo mas na hovno fotku a mas zacat plakat ze ta nikto nechce...
no spravil som maly vyskum: veta DARUJEM PLUSKO vzbudila taqu pozornost ze som sa radsej odhlasil.........a vecsina ma za neochotu darovat sprdla.....ale stalo to zato....kamoska, co to sledovala, sa div nepopukala od smiechu.....takze posudte sami
myslim ze by este chcelo dodat ze v ktorej miestnosti clovek chatuje.. tak na zoznamke je najviac ludi ale i tak nie je velka sanca ze niekto napise ked je praveze taka konkurencia.. v miestnosti bratislava je zase ovela viacej chalanov ako dievcat.. este horsie je to v sexzoznamke.. ked tam dievca napise ze chce sex ma aspon 30 rp ked napise chalan tak nikto alebo nejaky teply chalan samozrejme...
..
celkom dobre skusenosti mam v mensich miestnostiach tych docasnych... potom este miestnost do pohody sa celkom da...
..
bohuzial ked sa mi podari akoze nejaku trochu zbalit tak mozem zistit ze je na druhom konci republiky.. blavacky su bud narocne alebo chcu prachy alebo take normalne proste nechodia moc na pokec... neviem... tiez by som sa rad dozvedel navod co napisat aby mi neodpisali len jedno slovo ale nech sa snazim ako chcem (a fakt rozpisem) tak je to beznadejne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A ja som ešte dokonca počul, že aj byť pseudointelektuálom je ťažké
a do RP stačí aj obyčajné čau...
a základné pravidlo že si nezverejni vek, nedaj foto do profilu a albumy iba na heslo...všetko toto zvýši tvoje šance na to že dotyčná odpíše...
a nepíš babám čo majú na fotkách našpúlené pery a nitrankám bo všetky tieto sú extrémne namyslené...
veľa šťastia kámo
nejaka s hemeroidami na keec?
dajakyy milyy inceest na pokec? ..
pes na pokec?....alebo aj suka?
sem tam pouzijem atraktivnu jehovistku abo napisem stary donald farmu mal hija hija hou...
a tak rozne ..reaguju vacsinou na kazdu jednu vetu ..kedze mam tam fotku s alobalom na hlave tak sanca ze dajaka odpise rapidna stupa ..
ale chod do miestnosti sex69 a napis nieco na plochu hocčo ale daj si pekne fotky
..
celkom dobre skusenosti mam v mensich miestnostiach tych docasnych... potom este miestnost do pohody sa celkom da...
..
bohuzial ked sa mi podari akoze nejaku trochu zbalit tak mozem zistit ze je na druhom konci republiky.. blavacky su bud narocne alebo chcu prachy alebo take normalne proste nechodia moc na pokec... neviem... tiez by som sa rad dozvedel navod co napisat aby mi neodpisali len jedno slovo ale nech sa snazim ako chcem (a fakt rozpisem) tak je to beznadejne..