kokooooooooos chlape...ty neweš čo tu už máš písať počúvaj....choď na discu zveď prvú a maš pokoj D...takéto rozoberania ..aspon pokým máš na 15 a do tých 21 rokov....
Nájdi si nejakú dievčinu ktorú pozná každý...a ona každému dá..vždy sa také nájdu..aj na dedinách aj v mestách...tam ich je viacej ....sú známe ako kur**čky...ale inak sú to "normálne" baby ktoré v skutočnosti toto povolanie nevykonávajú..máš to dokonca zadarmo..stačí byť dosť cool a IN na to aby si ťa všimla
si fakt dobry chuj.. .nieco take ako milovanie ti nic nehovori?? ?.. .absolutne si sex(milovanie) nepochopil.. .si trapny nadrzany zakomplexovany kokot.. .
neni problem zbalit kurvu ale aky to ma vyznam.... cim sa taki ludia lisia od zvierat ? je mi luto vsetkych ktori asi nikdy nezistia ze tu ide o viac ako o upokojenie niecoho, ze tu ide o lasku a stastie...
Ja nechapem ludi co sa dokazu vyspat s nejakou kurvou co sa im sama ponuka. Ved tak konci uroven a hrdost a kto s takou vobec ide nema ani stipku charakteru. Nie je lepsie si pockat na normalnu babu ktora nebude taky lahky objekt???
to akoze si nerob ani piču ... ked uz chcem trtkat .. tak neni probelm zohnat peknu babu co mi daa... ale ja asi niesoom taky kokot ako ty.. lebo by som nesiel aj tak ! ... bohaa ved ale sa uvedom vazne, jebat len tak pre nic za nic ? akoze z nudy hej ? ... ha ha ha ! ale to nebolo vtipne ! nieco ako laska ti nic nehovori ? akoze takych ku***ciek je vsade vela.. ale to mi je az zle s toho ked napriklad pridem na kupalisko s kamaratmi a zacnu sa ku mne jebat 14rocne baby .. a obchytkavat ma vo vode... a sprostosti robit.. alebo lezim na lehatku uteraz cez hlavu a ona pride a za kkt ma chyta ? .. sak by som jej jebol najradsej ale no su to predsa baby ! normalne si ma rozculil chlapce !
možeš to vyriešiť veľmi jednoducho, pojdeš po skončeni školy na Rhodos alebo Krétu robiť na celé leto. Prečo práve tam? Pretože toto sú ostrovy na ktoré chodia hlavne škandinávci. Švédky su fakt blbé ale ide im len o sex, nórky su inteligentne ale radi dajú a dánky tie ti dajú aj po 10 minútach na diskotéke. Tieto ženské alebo skorej dievčata sú tam celý čas naliate ako delá a prišli sa len zabávať a doslvoa jebať. Taký stredný vekovy priemer je asi 16 až 17 rokov, ale sú to kusy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
toto mi pripada tak, ze mas o koliecko menej a mozno nemas ziadne ktovie. tela
-sa spataj s takymito otazkami nikoho ,kto ma viac rozumu ako sliepka do postele nedostanes
-a sliepky najdes vsade ,HYDINARNE su po celom SR
potom zrazu budú aj samé loziť
samozrejme len také štetky, ale na to jedno to stačí
alebo sa vschop a daku ulov
ale tie tipy sa ti jakosika nesypu...: