Birdz sa mi páči,,, no jedno čo ma trápi je, že v diskusiach nie je aktivné okno = musim znova načítať stránku, aby som videl aký koment práve pridali ostatný birdz-aci. Nebolo by lepšie aktívne okno ako na pokeci = ak sa pridá príspevok hneď sa zobrází.?
nie, nepotrebujem pri čítani 150 príspevkovej diskusie každú minútu vidieť ako sa mi načítava nanovo stránka.. a zvlášť pri diskusiách kde je veľa obrázkov na strane...to samo o sebe trvá dlho .. a keby mi to malo robiť stále..
Myslím že to už by nebolo fórum, skôr by to pripomínalo chatovacie miestnosti :/
A tiež @fylo má pravdu, pri tých diskusiách s veľa príspevkami by to bola katastrofa...
to by sa musela refreshovat furt sprava a aby ste mohli pridat koment, tak tu cast, kde by sa to pisalo by musela byt v zvlast okne, ktore by sa nerefreshovalo = problemove framy...
te TS-ky by boli fajn....lebo mne skor ukazuje stale ze mam daku a ziadnu nemam.....jjj abo ako podla pally27 daky panel na kraji birdzu kde by to ukazovalo....nieco podobne ako je na face....w dolnej liste.
V diskusiách určite nie... To by vyzeralo. Som niekde v polke príspevku čo čítam, potom ma to hodí na vrch, kým zase ten príspevok nájdem zase mi to refreshne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A tiež @fylo má pravdu, pri tých diskusiách s veľa príspevkami by to bola katastrofa...
moja odpoved, nie.