ešte som mladá, nechce sa mi celý život papať tabletky. ja viem, niektorým sa to zdá ako najpohodlnejšie riešenie, ale podľa mňa, samé hormóny, záťaž na pečeň... a môže to zlyhať, ak napr. žena berie aj nejaké iné tabletky, ak zvracia...
myslim, ze pokial clovek nema staleho partnera je mu antikoncepcia zbytocna, postaci kondom. ja osobne tabletky nemienim uzivat, je to zasah do tela a nemyslim, zeby som chcela nejake hormony navyse ako bonus. cizeee antikoncepcia u mna nie
a keby dačo, tak keď budeme chcieť mať bábo, tak ich nebudeme používať a ke%ď už bude detí dosť, to si môžem dať napr. niečo trvalejšie ako maternicové teliesko alebo podviazať vaječníky alebo čo.
Inak mi napadlo, že hak znižuje chuť na sex- teda u ženy. Lebo ženy majú najväčšiu chuť v období ovulácie, ktorej tabletky bránia a teda žiadna nenastane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ešte som mladá, nechce sa mi celý život papať tabletky. ja viem, niektorým sa to zdá ako najpohodlnejšie riešenie, ale podľa mňa, samé hormóny, záťaž na pečeň... a môže to zlyhať, ak napr. žena berie aj nejaké iné tabletky, ak zvracia...
ale nikomu jeho názor neberiem
teda aspon si pamatam ze si mala take forum
a keby dačo, tak keď budeme chcieť mať bábo, tak ich nebudeme používať a ke%ď už bude detí dosť, to si môžem dať napr. niečo trvalejšie ako maternicové teliesko alebo podviazať vaječníky alebo čo.
Tak ale pre tie mladšie to asi neplatí.