@harlequin so zahraničnými je to o čosi nebezpečnejšie ale ak by niekedy náhodou (čo nemám vôbec v úmysle) tak by som bral nejakú severanku... a pravdepodobne nejakú Švédku
@24 vacsina finiek su skarede velmi, na ulici velmi malokedy vidno ozaj finku peknu, vacsina su nejake zahranicne. Aspon po tie roky co tam chodim to tak vidim, velmi vela ludi tam ma nadvahu
haha, ale som si robil srandu iba, ja som kusok rozobraty teraz lebo sibacka, a to uz pri tretom dome ked ti daju poldecak tej 70% slivky tak to trochu zatrase .
@richardulman ok tak ale aspon ste nezacali tie dristy ze najdolezitejsie je aky je clovek zvnutra...bla bla bla ...napisali ste to tak ako ste chceli!ziadne oblbovanie
@fleshleecat aspoň za seba môžem povedať, že nie je vôbec najdôležitejšie aký je človek zvnútra ale takisto nie je ani najdôležitejšie ako človek vyzerá... pre mňa je veľmi dôležité to, ako je na tom dotyčná osoba s rozumom a s logikou a pochopiteľne aj ako vyzerá, aký má charakter a pod... lebo na čo by mi bola nejaká osoba, ktorá by nič iné nevedela len milovať? dúfam, že rozumieš
@richardulman nikdy som nestretla cloveka ktory by vedel len milovat ako si to ty napisal...a musim povedat ze dufam ze ho ani nikdy nesretnem...to je pre mna prazdnota nad prazdnotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
@6 @richardulman no to je klasika ale ako nieco naviac nieco zahranicne...
inak spanielky su tak skarede ze dovi, maju chlpy aj tam kde tu muzi nemaju, ale proti gustu ...
@42 aha, no ale ja uz som tak poskodeny aj v tomto veku ako stary foter vjes
*
Podľa mňa sú strašne pekné mulatky, príp. Japonky ale dospelé