(viem, že ideál neexistuje, že na ideálnej žene ťa asi zaujme niečo iné ako číslo jej oblečenia, že je to relatívne, že dôležitejšia je vnútorná krása atď, ale aj tak skús zahlasovať za veľkosť, akú by si chcela mať/aká sa ti na žene páči, ďakujem)
nosím 34-36 a myslím že taký priemer a ideál pre dosť veľa báb je 38 Keď som mala 38 tak som sa tiež cítila dobre ale teraz mi je ešte lepšie lebo sa hýbem aj konečne trochu, tak to vyššie ako 36 nejde.
hlavne ze v kazdom obchode robia kazdy kusom oblecenia inak a tym padom si myslim, ze niektori ludia maju doma veci od XS po XL takze fakt sa "da" hodnotit podla velkosti a este podla jednej, hlavne aj v NY mi je bluzka velkosti 36 akurat ale v Tally Weijl ledva zapnem tu velkosti 40
tak kamaratka o 30 kil tazsia jak ja, nie ovela nizsia, nosi tricka rovnakej velkosti jak ja a na nej ta 36 teda nevyzera ani nahodou idealne
ale tak 36-38 ale tak mohla by som este zopakovat ze tiez vidim, ze to zalezi aj od vysky, moja mama napr. nosi 40, obcas aj 42 a to je na svoj vek docela stihla, len je vysoka
@43 chcela som tym povedat, ze podla tohto sa postava merat neda, hlavne napr. ak si niekto pomaly 80 kilovy bez sudnosti oblecie Sko a vsetky tuky sa mu cez to potom valia
a vlastne som teraz pozerala nejaké veci a mám od udania veľkosti "11 rokov" cez nejakú 29, 36 gate jedny, druhé 38 ale tie sú mi kus širšie a vrch oblečenia od XS po XXL (a to mi je dokonca malé)
@coleshepter ono je to číslovanie divné tie veľkosti sa líšia neskutočne a záleží od obchodu ako trafíš (mne sú dobré veci v rozmedzí 36-44 a fakt platí,že treba vyskúšať si to na sebe)
takisto ako u topánok proste(minule som si kupovala 38-mičky tenisky a v ďalšom obchode zase 40tky balerínky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
34-36
jasné, že xxs!
vynikajúca otázka, vskutku.
menej je to už nechutné
zasa keď má holka 190 a dá si 34.. tak si ju asi nedá vlastne lebo neviem na čo by som chcela akože načiahnuť
bože dobre je to jedno, ale tak priemere od cca..čojaviem 160-175 je to tak 36-38.
inak ani žena nie je
@coleshepter to 10 najskor bude UK cislovanie a 158 vyska? to neviem
(dobre, viem ako si to myslela pôvodne, ale musela som
Menej to nevyzerá väčšinou ani žensky ( samozrejme ani viac )
Ja nosím ako kedy/ako čo 34-38
ale nie, toto fórum je pičovina
Každopádne mám aj šaty s číslom 2
A tie 158 to ako čítam je nejaké univerzálne číslovanie pre detské oblečenie 158-164 je najväčšie číslo a vek 13-16 rokov
ale urcite by to bolo ine (ako uz spominali mnohi nadomnou)keby som merala 150 a mala velkost 32
aa pre mňa bola najidealnejšia 42 ,vtedy som sa cítila super.
ale inak ako už vyššie spomínali tak to ide podľa výšky..
ale tak 36-38 ale tak mohla by som este zopakovat ze tiez vidim, ze to zalezi aj od vysky, moja mama napr. nosi 40, obcas aj 42 a to je na svoj vek docela stihla, len je vysoka
či počkaj, ty myslíš ako.....jááááj....ľubovoľnú. sú takmer až vychrtliny, ktoré sa mi páčia,a sú bacuľky, ktoré sa mi páčia.
alebo parafrázujem niekdajšieho kamaráta, ideálna ženská postava je taká, akú daná žena bude mať pri normálnej zdravej vyváženej strave a pohybe.
tak kto sa má v tom vyznať
takisto ako u topánok proste(minule som si kupovala 38-mičky tenisky a v ďalšom obchode zase 40tky balerínky )
takže ja mám 34 a som spokojná, necítim sa ako nejaká vrchtlina, ale pri mojej výške 156 by som vyzerala v 36-38 smiešne..
a mám rada svoju postavu, nechcela by som byť väčšia,.. takže budem síce pre birdzákov vychrtlina, ale čo už, nezabijem sa