bežne dostávam veci na oblečenie, ktoré mi babka kupuje podľa jej vkusu, knihy, ktorých žáner nečítam ("vášnivá noc v Helsinkách", "posledný bozk", "ten chalan od susedov je na zožranie" a podobné), alebo rovno tretí diel, alebo také, ktoré už mám (potom nenápadne posúvam ďalej )...a ešte čosi by sa našlo určite. ale tak, keď vidím, že ten človek sa fakt snažil, a netrafil, tak ma to vôbec neštve. skôr keď vidím, že vie, že sa mi to nepáči, ale nechce sa jej ďalej hľadať, tak mi to kúpi. nuž ale čo, ľudia sú divní
v skole sme jeden rok maly tak, ze sme si vytiahli papierik s menom a tomu cloveku kupili nieco pod stromcek
mne spoluziacka kupila mimozemstana, ktoreho da clovek do vody a on zmeni farbu..tusim som ho mal tyzden niekde na policke a potom zrazu zmizol ..co je v konecnom dosledku dobre, pretoze som ho nemusel hodit do kosa sam a potom bojovat s pocitom viny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mne spoluziacka kupila mimozemstana, ktoreho da clovek do vody a on zmeni farbu..tusim som ho mal tyzden niekde na policke a potom zrazu zmizol ..co je v konecnom dosledku dobre, pretoze som ho nemusel hodit do kosa sam a potom bojovat s pocitom viny