@relieforsaddist ja som mal HPV a mykozu (a mozno aj mononukleozu ale u tej si nie som isty lebo som vtedy nebol u doktora). a mal som podozrenie aj na syfilis lebo sa mi vyhodilo nejaka vyrazka, ale vraj to bolo len akne. Ale koznu som, ukecal aby ma poslala na testy syfilis / HIV a som OK
@relieforsaddist testy na HIV a syfilis mi robili uz 3x (2x vramci predoperacnych vysetreni) HPV bolo najvacsie svinstvo ale vyliecil som sa. virus ostava v tele cely zivot ale zaplatil som si drahe ockovanie vakcinou Silgard (ktoru nehradi poistovna) takze u mna je uz oslabeny natolko ze sa neprejavuje. A mykoza (cervene bodky na penise) som sa vyliecil za 5 dni bez lekara v lekarni na to predavaju Mykomax.
@hadimistr@sisooolq tak to sa neteste... HIV prechadza po par tyzdnoch (prve dva tyzdne sa prejavuje ako chripka) a potom sa vracia (po niekolko rocnej inkubacnej dobe) ako syndrom imunitnej nedostatocnosti (AIDS).
Neviem ci by vam bolo takto do smiechu keby ste ho naozaj dostali. u nas ma AIDS par stovak ludi ale kusok na vychod od nasej hranice (Ukrajina, Rusko) je z toho epidemia.
@madtwatterphd viem presne ako funguje HIV, presne ako pises po nakazeni za 2 tyzdne mas nieco ako chripku, podobne priznaky, potom rok, dva, tri, styri nic a potom zrazu sa zacne naplno prejavovat..
dneska vsak je medicina na takej urovni ze ak sa hiv zisti skoro a clovek berie kvalitne lieky tak moze za idealnych okolnosti zit dokonca az 20(!!) rokov od nakazenia
neodpustis si jebnut do rusov..neviem o tom ze by tam bolo nejake rozsirene HIV, najviac je rozsirene v zaostalych africkych statoch, taktiez v thajsku, juznej amerike..
@madtwatterphd
Myslela som to inak, ako si to vzal, a asi aj tristvrtina ludi tu. Nesmejem sa na tom, ze by mal niekto aids/hiv, pretoze to nie je absolutne do smiechu. Vlastne sa nesmejem na nicom..
@sisooolq nj ja ked som mal cca pred rokom podozrenie ci nemam HIV tak mi nebolo moc do smiechu... aj ked zase ja som hypochonder staci ze si nieco zistim o nejakej chorobe a uz zacinam citit symptomy
ja viem ze islo z tvojej strany len o nevinny trolling ale vies co sa ti moze stat ked sa zabavas na takychto veciach... zakon schvalnosti je nevyspytatelny...
@madtwatterphd
Tak este raz, hovorim, ze ja som sa nezabavala na tej chorobe, ani ziaden trolling, nic. Islo len o polozenie tej otazky. Z Aidsu/Hiv sa vyliecit proste neda. Alebo teda, nie tak lahko. Ci sa to teraz este len da potlacit, alebo uz aj vyliecit? Neviem..
Hohooo, ja som tiez hypochonder.
@demoniqangel ta-ňe tu som este nedoriesil. teraz som s 18rocnou. nemam ziadnu std (aspon dufam) som zdravy ako rybicka cim viac sa kurvim tym viac ma obchadzaju vsetky choroby mozno ze tie neustale vymeny telesnych tekutin posilnuju imunitu. aj ked teraz ako sa ochladilo tak uz nie som taky nadržany ako v lete
@sisooolq jo chapem, AIDS je sice nebezpecny ale neni moc nakazlivy. treba si skor davat pozor na ine pohlavne choroby, ktore nie su smrtelne ale zato su omnoho nakazlivejsie trebars ja som mal HPV (bradavice) a to je tiez dost velke svinstvo a tazko sa toho zbavuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@relieforsaddist ja som mal HPV a mykozu (a mozno aj mononukleozu ale u tej si nie som isty lebo som vtedy nebol u doktora). a mal som podozrenie aj na syfilis lebo sa mi vyhodilo nejaka vyrazka, ale vraj to bolo len akne. Ale koznu som, ukecal aby ma poslala na testy syfilis / HIV a som OK
Neviem ci by vam bolo takto do smiechu keby ste ho naozaj dostali. u nas ma AIDS par stovak ludi ale kusok na vychod od nasej hranice (Ukrajina, Rusko) je z toho epidemia.
dneska vsak je medicina na takej urovni ze ak sa hiv zisti skoro a clovek berie kvalitne lieky tak moze za idealnych okolnosti zit dokonca az 20(!!) rokov od nakazenia
neodpustis si jebnut do rusov..neviem o tom ze by tam bolo nejake rozsirene HIV, najviac je rozsirene v zaostalych africkych statoch, taktiez v thajsku, juznej amerike..
Myslela som to inak, ako si to vzal, a asi aj tristvrtina ludi tu. Nesmejem sa na tom, ze by mal niekto aids/hiv, pretoze to nie je absolutne do smiechu. Vlastne sa nesmejem na nicom..
ja viem ze islo z tvojej strany len o nevinny trolling ale vies co sa ti moze stat ked sa zabavas na takychto veciach... zakon schvalnosti je nevyspytatelny...
Tak este raz, hovorim, ze ja som sa nezabavala na tej chorobe, ani ziaden trolling, nic. Islo len o polozenie tej otazky. Z Aidsu/Hiv sa vyliecit proste neda. Alebo teda, nie tak lahko. Ci sa to teraz este len da potlacit, alebo uz aj vyliecit? Neviem..
Hohooo, ja som tiez hypochonder.
Inac, tu 16tku z roboty, co bola hotova z toho ze si menezeris si uz tiez nakazil?
@sisooolq jo chapem, AIDS je sice nebezpecny ale neni moc nakazlivy. treba si skor davat pozor na ine pohlavne choroby, ktore nie su smrtelne ale zato su omnoho nakazlivejsie trebars ja som mal HPV (bradavice) a to je tiez dost velke svinstvo a tazko sa toho zbavuje.