@Husky jj silny....ak si to skusal vies ze je tazke pre muza podat vyborny vykon a zaroven vladat este drzat zenu a pritom je jedno ci vazi 47 alebo 60 .... @Anthvillie pica ako vies kolko vazim??
@Husky jj podla toho si ich vybar aby zvladly moju oblubenu polohu ....a suhlasim s tym ze to je nefer a uprimne vas obdivujem za to ze to zvladate graciozne (viac menej)...ale co by ste pre nas nespravili vsak?
@husky a akoze kto povedal ze ja by som mala zaujem???si fandis...v posteli to musi klapat to nema byt ziadna obeta, to si pocul rozpravat sa nejakych starych manzelov?? ze obeta
@v3nty asi na tom niečo bude, keďže to píše pomaly v každej diskusii, ktorá tu je o sexe... Naposledy čo som ju čítala, tak písala, že v oralnom sexe je najlepšia (dokonalá
@V3nty tu sa na moje prispevky pozera z tej horsej strany... nemala som v umysle chvalit sa ...nepotrebujem to ....s tym blbcom to je diskutabilne
@Husky veeeelmi trapne...musim sa smiat ked na to pomyslim ...vies kolko veci je co nahradia aj ten najlepsi sex o stenu?? v sexe v zivote v hocicom ...
@v3nty nie, ona nemá len jedného, to by bola pre ňu nuda... mala už pomaly každý "typ" a tých malo, ktorych nemala ešte len plánuje dostať čo už, nemôže byť každý taky dobrý ako ona, tak len ticho závidím
ach niektori ludia nechapu srandu... ten ____ vie ze jeho myslim..tak ho pozdravujem...a nech tu na mna nenadava ked nechape co myslim....akoze...vsetci si tu zo vsetkeho robia srandu...a jebko nejaky mi tu ide akoze pisat picoviny "preklinat ma" ..SA UVEDOM ty jebo... ..a nech sa netvari ze sa ho to netyka... tak @v3nty papiq
@flesleecat povedzme ze si môj vzor ale skor utkvela si mi v pamäti v tej diskusii o peniazoch a tak rada čítam tvoje príspevky. A mám dobrú pamat, tak si ich aj pamatam...
no a teraz si oznámila že si najradšej drbaná zozadu
môžeš to nejako vysvetliť?
vychádza mi z toho, že nemáš rada keď sa ťa chlap dotýka (alebo len tvojich pŕs?), a preto volíš tú tak povediac "menej osobnú" polohu. to je povšimnutia hodná ambivalencia
A co tak napisat nieco k teme???Najviac sa ozyvaju taky,co este bud poriadnu jebacku nezazili alebo hodne davno... @Fleshleecat si napisala, ze "ale musi byt dost silny aby vydrzal az do orgazmu" Tak ked niekto je frigidny vsakze...Do teba treba davat pol hodinu aby si dosiahla orgazmus? Myslim si, ze v sexe nejde o silu ale vydrz a hlavne aj o istu spolupracu!
@Harleystorm chlapce ked sa ti nechce citat vsetky moje prispevky kde som napisala nieco take co teraz ty mne, neozyvaj sa jo? je dost blbe reagovat a nevediet ci zo seba spravis hlupaka
preco mam pocit ze zase vsetci chcu silou mocou vyvolat hadku? dost pod uroven
@Fleshleecat pocuj pipna, kto tu hovori o tom,ze sa mi chce ci nechce citat vsetky tvoje prispevky?!To by ma asi jeblo keby som to mal robit. Ja ked sa niekam idem vyjadrit,tak si na rozdiel od teba citam vsetky prispevky. A co ti vadi?Ze som napisal nieco v style ako ty pises ostatnym???Uz sa nasli dalsi ako ja a ked budem nieco take znova vidiet od teba mozes si byt ista,ze zareagujem a nebudem sa miernit ani nahodou! A ano mas pravdu, je dost blbe reagovat a nevediet ci zo seba spravis hlupacku ked si napisala to co si napisala!Preto som reagoval a stojim si za svojim co som napisal v prispevku cislo 42 hlavne poslednu vetu,aby si nebola zas moc urazena ok?Tvoj prispevok cislo 45 nema ani hlavu ani pätu a sama sa priznavas k niecomu, cim vyvolas hadku len a len ty
A inak pre ostatnych, anketu s nejakym naskokom vyhrava misionar. Doplnil by som to o jednu vec, ake polohy oblubujete vo vaznom vztahu kde je laska a vo vztahu na jednu noc, kde laska je cudzi pojem To by bol podla mna velky rozdiel co poviete?
@Harleystorm prides mi ako ubohy maly sedlak... hystercis nad niecim co som ja zobrala pokojne a dostatocne vysvetlila...a okrem toho v tvojom vysokointeligentnom (haaaa-haaaa aka ironia) prispevku @42 si mi dal do ust slova ktore zo mna vyzivote nevysli alebo si to ponal uplne mimo...
ja som si o mojom prvom prispevku pisala s @Husky a dostatocne som mu vysvetlila ako som to myslela a veci okolo toho...tvoja reakci&a bola dost mimo....snazil sa proste aby som sa zacala hadat ale to ja neurobim pokial to nema cenu.....a ty pre mna nemas ziadnu cenu cize viac k tomu nemam co dodat
@Fleshleecat na teba uz nebudem komentovat odteraz k tejto teme,lebo mas pravdu, ze nemas cenu...tato diskusia je uz aj tak dead a ja ju nebudem s tebou nijak udrzaiavat na zivo blbymi hadkami o blbostiach. Kedze nie som ubohy maly sedlak ponukam zmier,aby sme sa nenapadali potom aj v dalsich diskusiach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
silny??
podla mna je to zvyk...ved tolko mladych chlapcov cvici, tak nech to nejak vyuziju, nie?
hm ale aj tak...ty sa pri tom moc nenarobis...to je nefer!
cize to je tvoja selekcia?
no tak ja by som to neurobil (kvoli tebe) ale zase, ked je to jedina podmienka a potom sa ide na vec, je to pre nich asi ta najmensia obeta...
to bol IBA priklad...
ty si ma ale vobec nepochopila...to akoze co musia obetovat, aby sa s tebou dostali do postele!
neverim...
takto aby sme sa pochopili....musi AJ vydrzat v tejto polohe...ale ked to dokaze vykompenzovat inymi vecami je to tiez v poho
@V3nty chlapce nic z toho co si napisal som nenapissala... teraz cakas ze ma polozi ze ty neveris?
Ak to tak neni tak sorry dievočka vyznelo to tak...
Alebo som ja blbec a vyznelo to len v mojej hlave tak? vyvedte ma z omylu poslovia božííí
tak
to by bol iny trapas, zacat a o minutu musiet skoncit chalanisko si to proste musi vypocitat...ci na to ma alebo nie
ako si to teda vykompenzuje?
V14tich ty bezbožnica !!!
@Husky veeeelmi trapne...musim sa smiat ked na to pomyslim ...vies kolko veci je co nahradia aj ten najlepsi sex o stenu?? v sexe v zivote v hocicom ...
@Fleshleecat možno som blbec ale pre hlupáka každy hlupák ...
aj ja sa smejem
no mohla si napisat nieco konkretne, ked sme uz pri tom...
Dutiny to ti je svina ... este ktomu tie adrenalinove kvapky na slznicu to ti robí divy....
@V3nty ja som nepisala ze si blbec to si napisal ty...ja som reagovala ze to je diskutabilne
@Sexisasa a vieščo musim ist cikať
v téme "mackanie prs"
» www.birdz.sk/forum/mackanie-...
si napísala toto:
neznasam ked sa mi chlap akokolvek dotyka
no a teraz si oznámila že si najradšej drbaná zozadu
môžeš to nejako vysvetliť?
vychádza mi z toho, že nemáš rada keď sa ťa chlap dotýka (alebo len tvojich pŕs?), a preto volíš tú tak povediac "menej osobnú" polohu. to je povšimnutia hodná ambivalencia
preco mam pocit ze zase vsetci chcu silou mocou vyvolat hadku? dost pod uroven
ja som si o mojom prvom prispevku pisala s @Husky a dostatocne som mu vysvetlila ako som to myslela a veci okolo toho...tvoja reakci&a bola dost mimo....snazil sa proste aby som sa zacala hadat ale to ja neurobim pokial to nema cenu.....a ty pre mna nemas ziadnu cenu cize viac k tomu nemam co dodat