dnes je medicína a technika tak vyspelá, že sex už nie je možné považovať za nevyhnutný prvok na plodenie detí, t.j. sex je pre každého len obyčajná zábava... no našťastie mňa sa to netýka
kým som to nevyskúšala sama, bol to skôr taký divný odsudzujúci názor... teraz si myslím, že je to potreba a tak je aj pre mňa - potrebný... a v podstate má v mojom živote príjemnú úlohu
1.vztahy: a)RODINA stuck_out_tongue:RIATELIA C)ZNAMI (lasku si zaradim az potom ked niaka pride)
2.ZIVOTNE POZITKY: a)pisanie b)citanie c)sex
3.ciele: peniaze peniaze peniaze
zvysok: otvoreny novym tuzbam a pocitom ci hodnotam zatial mne neznamym. Jednotlive kategorie su zoradene podla dolezitosti od najdolezitejsej a ich podmnoziny tiez.
pre boha co ste tu za ludia????sex je prirodzena ludska potreba, cize v zivote kazdeho zohrava dost vyznamnu rolu, ci xcete alebo nie...a kto neviesexovat, tomu sa to nepaci....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale jednu rozhodne...tusim ma pri niecom takom vyrobili
Teraz je pre mňa veľmi dôležitý.
2.ZIVOTNE POZITKY: a)pisanie b)citanie c)sex
3.ciele: peniaze peniaze peniaze
zvysok: otvoreny novym tuzbam a pocitom ci hodnotam zatial mne neznamym. Jednotlive kategorie su zoradene podla dolezitosti od najdolezitejsej a ich podmnoziny tiez.