Mám Calvin Klein- One, ale úplne základnú, to mám 200 ml a potom ešte Salvador Dalí- Sea and Sun in Cadaques, tiež som nenásytná a mám najväčšiu dostupnú 100vku
ale veeelmi sa mi lúbi Marc Jacobs a jeho Daisy a aj Dot to je už na pláne si kúpiť
@wera55555 Jacobsovu Daisy si nekupuj - mam ju. vonia nadherne, ale za par minut zmizne, vobec ju nie je citit, nikto nic neciti. Fakt ako ked na seba nastriekas vodu s nejakym nadychom a za pat minut ani nevies ze si mala na sebe vonavku. A to som si nekupovala nejaky smejd, original parfumerka v Londyne.
Inak vlastnim Dior - Poison, lubim aj Pure Poison, D&G Light Blue, CK - One, Marc Jacobs - Daisy, Herve Lager, Boss a co ja viem este ake, mam ich plnu policku.
Zboznujem najviac vsak Issey Miyake, Dior, DKNY Green Apple.
A este sa lubim sem tam striekat vonavkami od Victoria Secret
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chcem tú voňavku, čo vonia ako knihy. (ach)
momentálne mám nuit od bossa tuším. a to mi hrozne vonia. aj heat od beyonce
ale krásne vonia aj Versace Crystal Noir,Jil Sander Sensual a Dolce&Gabbana Light Blue
ale veeelmi sa mi lúbi Marc Jacobs a jeho Daisy a aj Dot to je už na pláne si kúpiť
Inak vlastnim Dior - Poison, lubim aj Pure Poison, D&G Light Blue, CK - One, Marc Jacobs - Daisy, Herve Lager, Boss a co ja viem este ake, mam ich plnu policku.
Zboznujem najviac vsak Issey Miyake, Dior, DKNY Green Apple.
A este sa lubim sem tam striekat vonavkami od Victoria Secret