Predstavte si hypotetickú situáciu, že Tomáš napríklad zomrie, aké vlastnosti by mal mať hypotetický šéf BIRDZu (môže robiť aj iné veci ako Tomáš, nemusíte sa zaoberať tým, čo robil on).
nuž... pre mňa je asi najhlavnejšie to, aby vedel vždy o všetkom, čo sa tu deje a aby mal nad všetkým dohľad hlavne on, aj napriek tomu, že niektoré právomoci prenechá niekomu inému...
Neviem, a je to hrozné, o to viac, že zakladateľom diskusie si ty :/
Páči sa mi, že vieme, kto za tým všetkým stojí, a že sám využívaš, čo Birdz ponúka, a zapájaš sa ako radový užívateľ.
----
Hypotetický nový šéf by mal byť trochu...mysterióznejší, aby sme sa s ním vedeli priamo skontaktovať a bral by na vedomie naše pripomienky, ale nevedeli by sme, kto to je; nenechal by si skákať po hlave; výpadky/zmeny/nové funkcie by mohli sprostredkovať verejné oznamy napísané s pre šéfa typickou štylistikou..
nemal by o sebe rozpravat v tretej osobe , mal by ovladat gramatiku a minimalne anglicky jazyk, mal by sa vyznat v php, html, kaskadovych styloch a databazach, byt grafikom - aspon webdesign (alebo byt bohaty a moct si dovolit zaplatit posledne body , mal by byt zhovorcivy, tolerantny, ochotny, tvorivy, plny napadov, clovek, ktory sa neboji zmeny
No silne pochybujem ze taky unikat ako ty je nahraditelny (unikat chap v dobrom slovazmysle).
Myslim, ze dobry sef birdzu by mal byt zauceny tebou, aby to nadalej fungovalo v tom istom duchu, lebo birdz vzdy ponukal benevolentnost k slobode prejavu , neobmedzoval a vyvoj funkcii sa z velkej casti riadil zelaniami uzivatelov.
Ak tieto prvky vymyznu, birdz uz nebude birdzom, ale stane sa z neho radove forum, akych su na nete desiatky.....
a ja neviem.. nech by vedel pracovat s grafikou a programovat weby a nech by mal hlavne ten nas birdzik rad.. aj ked si myslim ze uz nikto k nemu nebude mat taky vztah ako zakladatel..
Ja si to tiež neviem ani predstaviť... Jednoducho mal by byť dušou Birdzu, niekto konkrétny, niekto kto ho má rád a aj sa zapája do jeho chodu (ako my ostatní) a snaží sa ho rozvíjať a vylepšovať (s citom), pričom si dokáže všímať aj názory užívateľov... Pretože to všetko je potom veľmi cítiť a robí to stránku tak jedinečnou, ako je teraz
@53 ved is nemusel to slovo vraviet. co si taky zadubeny, ze nechapes, ze mi ide len o teply dotyk tvojich slov lasky? ja si ho vynucujem kazdym svojim cinom na bŕdzi a tak mi to chyba!
prid, v tichej izbe stoj a blud, zazvon, pridem odonknúť. (to mi raz hajzluša napisala
Keď tak nad tým rozmýšľam, tak mal by to byť niekto, kto cíti s birdzákmi. Niekto, kto sa nevyjadruje ako robot:
"Vážení používatelia stránky www.birdz.sk , súčasný výpadok spôsobili zle uložené optické káble v obvode istej časti priemyselneho mesta."
Ale aby oznam bol podaný človekom, ktorý je kamarát... napr takto:
"Ahoj priatelia, zase sa to pokašľalo. Nie našou vinou, ale tak strom padol na rozvody a poznáte to... "
Je jedno, či to bude muž alebo žena. Stále si myslím, že v týchto veciach sú zručnejší muži. Nech to hlavne nie je čistý programátor. Oni sú zkomplexovaní podľa mňa... On si tu z toho urobi IT svet a birdzáci sa stratia.
Šéf by sa mal vyznať v študentských / tínedžerských veciach-mal by vedieť, čo patrí do teen sveta a čo do sveta dôchodcov. Určite, keď by sem Perex dosadil nejakého štyridsiatnika, tak to aj tak dopadne... Celé zle.
Ja si myslim že by mal mať dobru fantaziu mal by sa viznať do ludi a mať dobru slovnu zasobu...Mal by sa snažiť vitvoriť čo najlepšiu možnosť komunikacii medzi osobamy...a mal by byť optimista a mal by mať rad spoločenske akcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
no ale ok, hypoteticky sef Birdzu by mal byt kreativny, organizatorsky, ustretovy novym napadom, priatelsky a cielavedomy
a k otazke neviem mne je to jedno
A hlavne spravit to tak aby sa z jedneho PC dal spravit iba jediny nick!
@wordsarejustdropsofrain - tlačítko "zabudol som heslo", ktoré vygeneruje a na mail ti pošle nové?
Páči sa mi, že vieme, kto za tým všetkým stojí, a že sám využívaš, čo Birdz ponúka, a zapájaš sa ako radový užívateľ.
----
Hypotetický nový šéf by mal byť trochu...mysterióznejší, aby sme sa s ním vedeli priamo skontaktovať a bral by na vedomie naše pripomienky, ale nevedeli by sme, kto to je; nenechal by si skákať po hlave; výpadky/zmeny/nové funkcie by mohli sprostredkovať verejné oznamy napísané s pre šéfa typickou štylistikou..
2.veľmo otvorená myseľ a prudká tolerancia (vzhľadom na tunajšie osadenstvo)
3.aby stále dačo vymýšľal a nútil do aktivity aj ostatných, tým pádom schopný motivovať
4.slušný, vedomý si etiky a možno aj etikety, gentleman (ak by to nebolo dievča), dáma (ak by to nebol chlapec)
5.jemne cholerický, aby si vedel aj urobiť poriadok (občas treba)
ale súhlasím s vlastnosťami, čo napísala @shelia.
a mal by si to ten tomas zobrať k srdcu? a kto to je vlastne....?
Myslim, ze dobry sef birdzu by mal byt zauceny tebou, aby to nadalej fungovalo v tom istom duchu, lebo birdz vzdy ponukal benevolentnost k slobode prejavu , neobmedzoval a vyvoj funkcii sa z velkej casti riadil zelaniami uzivatelov.
Ak tieto prvky vymyznu, birdz uz nebude birdzom, ale stane sa z neho radove forum, akych su na nete desiatky.....
a ja neviem.. nech by vedel pracovat s grafikou a programovat weby a nech by mal hlavne ten nas birdzik rad.. aj ked si myslim ze uz nikto k nemu nebude mat taky vztah ako zakladatel..
Mal by mať nick musee
nie podla mna nim sa mal stat druhy clovek birdzu (hlavny admin)
Keď mne už naozaj žiadne iné veci nenapadajú...
@tomas chces dokonaleho cloveka alebo realneho cloveka?
lebo kazdy ma dobre (vhodne) vlastnosti
ale potom i tie ktore sa nehodia..
okrem toho: na novych ludi sa vzdy dlho zvyka..
všetci budeme uctievať tomáša a modliť sa k nemu a on vstane zmŕtvych a potom bude zase šéf
Jasné ... Lenže vieš, pre ľudí ako ja, čo zabúdajú heslo aj na mail ( ten na ktorý mi dojde to heslo nové), je to dosť na h.
chybam na teba cely cas!
prid, v tichej izbe stoj a blud, zazvon, pridem odonknúť. (to mi raz hajzluša napisala
"Vážení používatelia stránky www.birdz.sk , súčasný výpadok spôsobili zle uložené optické káble v obvode istej časti priemyselneho mesta."
Ale aby oznam bol podaný človekom, ktorý je kamarát... napr takto:
"Ahoj priatelia, zase sa to pokašľalo. Nie našou vinou, ale tak strom padol na rozvody a poznáte to... "
Je jedno, či to bude muž alebo žena. Stále si myslím, že v týchto veciach sú zručnejší muži. Nech to hlavne nie je čistý programátor. Oni sú zkomplexovaní podľa mňa... On si tu z toho urobi IT svet a birdzáci sa stratia.
Šéf by sa mal vyznať v študentských / tínedžerských veciach-mal by vedieť, čo patrí do teen sveta a čo do sveta dôchodcov. Určite, keď by sem Perex dosadil nejakého štyridsiatnika, tak to aj tak dopadne... Celé zle.
kopala, hryzla, skrabala, mucila, rezala, sekala, pilila, a trhala...
mať zmysel pre humor,
vedieť programovať aspoň ako @tomas ,
malo by sa s ním dať normálne komunikovať,
byť inteligentný =D