@peter_piper aha no nechces a stym by som tu moc nemachroval ze musis sam rucne @lvanka tak to je slaby kaliber to pri sexe a ze "viac" tak to co po grupacovh chodis ?
@djkenny nikto tu nemachruje, normalne som to napisal...pises ako keby si si ty nikdy nemusel honit. takych šašov mam najradsej. keby ma bavi dennodenne si zhanat nejake štetky na jebačku, tak to robim, ale nebavi ma to a co sa tyka otazky vztahu? okolo mna sa toci az privelmi vela jebnutych ludi, takze zato som momentalne single. a ak teraz nahodou mas nejaku opicu na pichanie a ides sa chvalit, ze nemusis masturbovat, tak ti teda gratulujem. si fakt borec
@18 aha ty si nemal na mysli... no otazka bola postavena dostatocne blbovzdorne... je jedno ci si rano vytrepal sasa, potom si zasukal so sestrou a potom vecer s kamosokou... to nikoto nezaujima... ide o finalne cislo
@17 nehraj sa na blbeho, vies ako som to myslel... a u zien nieje len vaginalny orgazmus...
@22 v pohode v pohode .. určite som sa neurazil .. a k téme .. napriek tomu že už som napísal že možno 2-3 tak furt tvrdím že neviem. neviem isto. možno aj 4. pri tutatisovi, ja sa nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@pedrinho sak hej... ani ja nie... ale mi to nedalo skusit aj viac
@lvanka tak to je slaby kaliber to pri sexe a ze "viac" tak to co po grupacovh chodis ?
@17 nehraj sa na blbeho, vies ako som to myslel... a u zien nieje len vaginalny orgazmus...
A inak pri sexe 2-3? Neviem nepocital som to..
Pokoj s nami...