to prvé je nechutný anglicizmus, tomu druhému sa často pripisuje (prílišný) citový význam
a to pritom má slovenčina množstvo krásnych alternatív minimálne k tomu prvému, ako "líhať spolu", "zdieľať lôžko", Dekameron sa raz o tom humorne vyjadril ako o "zaháňaní čerta do pekla" a mnoho iných, takže fakt nechápem to trápne obmedzovanie sa len na prvý či druhý spomínaný výraz
neni gifu, to totiž nie je pre iné oči, je to spojenie dvoch ľudí, ktorí sa milujú a ide o viac ako o živočíšny pud..."Je rozdiel medzi penisom a srdcom"
je to len filozofovanie a nadpočet slov v danom jazyku. Nieje pointou rozdiel v písmenkách ale vedieť to odlíšiť v živote. Inak tomu hovor aj kukurica a popcorn.
to je jedno podľa mňa ale nemám rád ak niekto povie: šukal som. - pokiaľ nie som v poľsku ale to i tak vnímam ako prenesený význam
ale samozrejme v telenovele sa povie: milovali sme sa a v trebarz v komédii alebo v normálno filme: mali sme sex. Čiže si myslím že to je buď fakt jedno (čo aj je) ale ak by som povedal že som sa miloval s dotyčnou tak to vnímam viac ako sex.
rozdiel je len v tom, kto to pouziva. zeny povedia: "vcera sme si dali vinko, dlho sme sa mojkali a potom sme sa milovali. bolo to take uzasne a romanticke!". muzi povedia: "ozrali sme sa ako svine a potom sme celu noc prejebali. snad sme sa aspon chranili! boha!". podstata je rovnaka, ale zeny si to nepriznaju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a to pritom má slovenčina množstvo krásnych alternatív minimálne k tomu prvému, ako "líhať spolu", "zdieľať lôžko", Dekameron sa raz o tom humorne vyjadril ako o "zaháňaní čerta do pekla" a mnoho iných, takže fakt nechápem to trápne obmedzovanie sa len na prvý či druhý spomínaný výraz
milovanie:
neni gifu, to totiž nie je pre iné oči, je to spojenie dvoch ľudí, ktorí sa milujú a ide o viac ako o živočíšny pud..."Je rozdiel medzi penisom a srdcom"
a do fucku ešte raz niekto spomenie bozkávanie alebo mi ho ukáže tak sa zbláznim! ty sa máš s kým majys ale ja ne, tak cicho
a ani nevrav kokos! hnijem v polsku momentalne a.. a.. uz chcem pondelok!
ale s ipadom?
ked sa so zenou milujem, v tom momente ju milujem.
to je take realne ako...radsej nic
bože je to len gif si odmysli tie ipody a hotovo
a ja just, keď budem mať sex, si o nohu rpiviažem Ipod (ktorý dovtedy niekde kúpim)
gratulujem k cielu a dufam ze ti vyjde
okej, neviem čo mi je, ale táto šialenosť je nebezpečná
davaj na seba dnes pozor
medzi sex a milovaním asi žiadny
ale keď povieš milujem ....( niekoho ) tak akože ho silno lúbiš či ???
ale samozrejme v telenovele sa povie: milovali sme sa a v trebarz v komédii alebo v normálno filme: mali sme sex. Čiže si myslím že to je buď fakt jedno (čo aj je) ale ak by som povedal že som sa miloval s dotyčnou tak to vnímam viac ako sex.