Predpokladám, že to má byť Kerrang. Mne príde veľmi milý a sympatický. Nemám proti nemu vôbec nič.
Ak by to úplne náhodou mal byť Karol, tak... Nikdy som voči nikomu žiadnu vojnu neviedla. Nikdy som mu nič zlé nepísala ani nepovedala, nenapádala ho, nezosmiešňovala a nezľahčovala smrť jeho blízkych, neposielala ho do ústavu, neodmietla jeho ospravedlnenie a pod. Žiaľ na rozdiel od jeho reakcií smerom ku mne...
Ja vojnu nevediem, ale pozorujem a tvorím si názor. Myslím, že riešiť problém jeho doteraz neexistujúceho vzťahu prehnanou sebaľútosťou a následne to otočiť oplzlými komentármi nežnému pohlaviu, vo všeobecnosti určite nie je tá správna kombinácia, pre vytvorenie si čo i len kladnej interakcie s dievčaťom a nie to ešte vzťahu. Tiež sa so mnou v mladosti pohrávali hormóny, ale vedel som si ich ukočírovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale hlavne sa bojim, ze mi preberie vsetky samicky, no
To si dobre dal
Ale aj Kollar by bol srandovny
odporúčam si k tomu urobiť popcorn. príjemné čítanie
Ak by to úplne náhodou mal byť Karol, tak... Nikdy som voči nikomu žiadnu vojnu neviedla. Nikdy som mu nič zlé nepísala ani nepovedala, nenapádala ho, nezosmiešňovala a nezľahčovala smrť jeho blízkych, neposielala ho do ústavu, neodmietla jeho ospravedlnenie a pod. Žiaľ na rozdiel od jeho reakcií smerom ku mne...