jednoznacne pelisky... a potom este forrest...a take troska...about a son,wir kinder vom bahnhoff zoo...a ine vecicky..a este gympl, hoci rap moc nemusim...
mam rada bečkove hororyako napr Carnosaurus,texas avanger,filmi od Tarantina...a inak Swenny Todd,pana prstenov,forest gump je moc pekny(myslim film),wall-y zasa pekna predzvest,tiež si rada pozrem filmi na štýl Im Sam,votrelec1,2,3,4,París,texas,300...a nesmiem zabudnut na stare walt disneyovky...to je klasika...
tých je viac...Pearl Harbor, Kráľ Artuš, Posledný samuraj, Ľadové ostrie a mnoho iných, na názvy ktorých si hneď nespomeniem. Ale mám veľmi rada historické filmy
toho by bolo vela, z tých ktoré ma teraz narýchlo napadajú je to Hotel Rwanda, Atentát, Príliš dlhé zásnuby, filmy s Terencom Hillom a Budom Spencerom (nostalgia ) aaa toho by bolo... ale špeciálne miesto majú u mňa filmy (a seriál) s tématikou "Hercule Poirot" kde ho hrá David Suchet
mam ich rad naozaj vela, z tych starsich su to jednoznacne pelisky, teraz pozeravam filmy so sandlerom (click, little nicky, anger management,you dont mess with zohan...) school of rock, kamenaky, z vojnovych Saints and Soldiers (Prezili sme Ardeny) a Pearl Harbor.. a dneska som videl vynikajuci film Waist Deep
no taQ toho je strašne veľa:_)..ale taQ asi....Diabol nosí Pradu, Ostrov, Narnia 1,2, ZLAtý Kompas, TWILIGHT(samozrejme ) Sexi Pistols, Van Helsing, Vojna Svetov, Ja,ROBOT, Osada, Fantastic 4, Step Up, Láska Nebeská, Eragon, P.S.Milujem Ťa, Sex v Meste, Dokáž to!, Pýcha a Predsudok, a.....wsetky v podstate si pozriem wsetko P
The game (psychologicky thriller)
Detska hra (ALE! nie to s tou babikou, ale o takych ludoch uvaznenych vo vlastnom dome - vynikajuci film)
Mlcanie jahniat a Hanibal
...celkovo mam najradsej psychologicke horory alebo thrillery
A este cierne komedie mam rada, ale uz si nespomeniem na nazvy, napr. Hlava nad vodou s Cameron Diaz...
aj ja hercula poirota uplne zerem, mechanicky pomaranc som len citala, aj forrest gump sa mi pacil, ale bolo to trochu prehnane a velvet goldmine bol fajn film, lebo vo mne zanechal dobry pocit inak mam rada vsetky mysteriozne...
Black Hawk Down, Fear and Cloathing in Las Vegas, Get rich or die triing, films by Guy Ritchie, Requiem for a dream, Cruel intentions, Aféra Thomasa Crowa
mám moc široký záber, ale tieto ma fakt zaujali niečím...
Mechanický pomaranč,Pulp Fiction,Krstny otec,Blade runner,Indiana Jones,smrtonostná pasca,smrtonostná zbran,Noc oživelých mŕtvol,Usvit mrtvych,Forrest Gump,Prelet nad kukučím hniezdom,Star wars,Woody Allanovky,Monthy python,Casablanca,Občan Kane,Batman temný rytier,Requiem pre sen,nosferatu,The Game,Amelia z Monmartu,Zelená míľa,VOtrelci,Memento,Diktátor,Jack Nicolsnovky,Tim Burtonovky,Flynchovky , prvé čo mi napadlo z mojej dnes uz unavenej hlavy vytiahnut,dobru noc.
Total number one je pre mna jednoznačne FEARLESS..zbožnujem ten film a vo všeobecnosti filmy s Jet Leem...
Ak odmyslíme tieto filmy tak u mna boduje Forest Gump, Vykúpenie z väznice Shawshank a Rodinná sešlost....
toho je naozaj veľa ale jednotka je u mňa 60sekúnd.Ďalej to je : Skala,Lúpež po taliansky,Underworld (1,2,3),Forest Gump,Zelená míľa,Danny the dog,Romeo must die,Tanec s vlkmi,Robin Hood + všetky diseyovky
Back To the Future 1,2,3 ... Fight Club ... Too Wong Foo ... Cruela Intensions ... Indiana Jones 1,2,3,4 ... Tanec s vlkmi ... American Pie 1,2,3,4,5,6 ... 5th Element ... Hidalgo ... Forrest Gump ... Waterboy ...Road Trip ... Constantine .... P.S. I love you ... A walk to remember ... Smrtonostna pasca 1,2,3,4 ...I robot ... Instinkt Lovce ... Prepadnutie v pacifiku ... Blade 1,2,3 ...Spiderman 1,2,3 ... Daredevil ... Incredible Hulk ... Transformers ... Beetlejuice ... Zivelna pohroma .... Policajna akademia 1,2,3,4,5 ... Bullshit ... Wild Child ... Dukes of Hazzard .. The Ringer ... Jackass The movie .... Jackass number two ... Jackass 2,5 ... Dirty Sanchez the movie ... Grind ... Kokain ...
Bolo by ich vyse ale toto urcite nikdy v mojej zbierke chybat nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
cruel intentions
forrest gump
underworld 1
a tod asi vsetko..
Nepriatel pred bránami
Pusinky
Poslední plavky
memento, snatch, pulp fiction, fight club, kukuška, american beauty, trainspotting... a veľa som ich zabudol spomenúť
Detska hra (ALE! nie to s tou babikou, ale o takych ludoch uvaznenych vo vlastnom dome - vynikajuci film)
Mlcanie jahniat a Hanibal
...celkovo mam najradsej psychologicke horory alebo thrillery
A este cierne komedie mam rada, ale uz si nespomeniem na nazvy, napr. Hlava nad vodou s Cameron Diaz...
mám moc široký záber, ale tieto ma fakt zaujali niečím...
Amélia z Montmartru, Mlčanie jahniat, Psycho, Crna macka beli macor, Pulp fiction, Hľadá sa Nemo, Madagaskar, Tí druhí...
potom slabomyseľnosti ako Ace Ventura, Hot Shots, Yes Man, Thank You For Smoking
v poslednom čase mám strašnú chuť pozrieť si Sense And Sensibility
@geordie , Poirotovky so Suchetom sú geniálne
Ak odmyslíme tieto filmy tak u mna boduje Forest Gump, Vykúpenie z väznice Shawshank a Rodinná sešlost....
Bolo by ich vyse ale toto urcite nikdy v mojej zbierke chybat nebude...
MY SASSY GIRL(MOJE EXTRAVAGANTNé DIEVčA)..THE EXORCISM OF EMILY ROSE(V MOCI DIABLA)
THE HOUSE BUNNY.......TWILIGHT.......CHANGELING(VýMENA)