a uprimne - ked sa dvaja maju radi, naco riesit nejake pohlavie. neznasam homofobov kvoli ktorym sa ludia co sa nemaju radi nemozu brat, lebo IM SA TO NEPACI.
Homosexualita a homosexuáli ako takí my ani neprekážajú, ale vadia mi tie totál preafektované "buzny", čo si ešte aj myslia, že keď su teplí, tak nie je nad nich...
nech ci robi kazdy co chce,jedine co mi skutocne prekaza je ked sa premavaju hromadne po uliciach za asistencie uchylnosti a oplzleho vystupovania..na to nieje nik zvedavy a preto ich vacsina nema rada ,aspon v mojom okoli..
ja tiez nemam potrebu robit manifestaciu toho ze som na zenske a potom na podiu takmer trtkat
a čo si budeš myslieť,ked ti poviem,že poznám takých,ktorí vyrastali v normálnej,úplnej rodine ? A to akože aká chyba vo výchove ? Nedostatok rozprávok o princovi a princeznej alebo ako si to predstavuješ ?
Kiežby som sa dožila toho, že ľudia nebudú takéto veci riešiť, vykašlú sa na to kto, s kým, čo a prečo a budeme sa tolerovať..nielen pri homosexuáloch, ale celkovo.
mna prave len nedavno prekvapilo, ked som zistil, ze ten herec co hraje v jojkarskom seriali Biele goliere, Matt Bomer je gay a pritom sa javil ako dost tazky heterak co v tom seriali zbali kazdu jednu ale aspon my chlapy mame o konkurenciu menej
Začínam ich nejak neznášať. Teda, presnejšie, začína mi dosť vadiť keď naozaj už všade je niekto teplý, ako by sa s nimi roztrhlo vrece, a vadia mi muži, teda teploši ktorý sú už extrém, že sú pomaly vážne ženami, maľujú sa a správajú sa otrasnejšie než tá najhoršia pipka.
A to mám veľmi dobrého kamaráta homosexuála, ale ten je aspoň chlap s chlapským správaním a žiadny extrém.
A tak isto aj ženy lesby, nakrátko ostrihané, pomaly viac muži ako ženy, to je tiež hrôza.. Inak nech si robí kto chce čo chce, v súkromí teda.
Mam ich okolo seba naozaj vela a za mna mozem povedat ze ti co ich poznam ja su uzasni ludia! V zivote nepochopim tych, ktori ich bezdovodne odsudzuju, pretoze na to nemaju ani najmensi racionalny dovod. Je velmi smutne ze vacsina slovakov su zakomplexovani homofobi, tot asi vsetko k tomu.
normálni ľudia, som aj za registrované partnerstvá, ale výchova deti už nie, lebo treba obidva vzory.......ale vadia mi už takí keď chlap príliš zšenštený a ženy vypadajú ako mužatky......
BTW príde mi strašne sexy, keď vidím bozkávať sa dve pekné ženy .......čo sa týka mňa vždy som mal radšej ako 8=======D
zeny maju radi gayov lebo su nahradne kamosky a preto o nich vedia rozpravat na more o tom jaki uzasni ludia to su ale vo vseobecnosti je malo gayov co je skutocne vnutorne dobrych. vacsinou je ich spravanie polozene len na pudoch a ojebat alebo nechat si ojebat kazdu dieru na tele. : ) promiskuita a sexualita druhe meno : D
sa nechcem hádať,len argumentovať to,že deti už nie. Tiež si myslím,že je fajn mať obidva vzory,ale čo také deti čo žijú len s 1rodičom ? A majú len ten 1 vzor..a nemyslím si,že z nich vyrastie tým pádom niečo hrozné alebo tak.. Je fajn ked je rodina úplna -či hetero či homo. Ak sa dokážu o dieťa postarať neviem,nevidím dôvod na to prečo nie.. Z dieťaťa nevyrastie žiaden zdegenerovaný človek predsa...
A to čím vela ludí argumentuje,že sa mu budú deti v škole posmievať a tak dalej... no ked si tie svoje decká nenaučíte tolerancii tak- áno budú. Ale to už je na vás a nie na 2 milijúcich rodičoch..
Plus ešte by som dodala,že to či SR ako štát schváli registrované partnerstvá a adopciu detí alebo nie.. kto chce si cestu nájde a poznám mnoho rodín,kde už to tak funguje a veci sú fajn,deti sú fajn a nič im nieje a nechýba
Čo sa malo skrývať v tej mojej otázke je to, že sa tebe (a tvojmu okoliu) nepáči gay pride. Okrem toho sa vám nepáči nejakých pár extravagantných jednotlivcov. A z tohoto vyvodzujete záver pre skupinu homosexuálov, akoby toto bolo to, čo definuje homosexuála, akoby žiadni iní homosexuáli ani neboli.
Je to nejaké odchýlka alebo úchylka. V súkromí nech si robia čo chcú, sú mi ukradnutí, ale keď sa promenádujú polonahí námestiami a všade sa pretŕčajú, ako niečo IN, tak mi to dosť vadí. Som proti manželstvám takýchto ľudí, pretože manželstvo je prirodzene zväzok muža a ženy, tak to bolo a bude. Keď chcú, nech si vymyslia niečo iné, ale všetky tie ich výhovorky, že je to kvôli majetku vie vyriešiť návšteva notára. Samozrejme som aj proti adopcii.
Homosexualita je ohavnosť v očiach Pána Boha. Je to konanie proti prirodzenosti človeka - takéto konanie by malo byť spoločnosťou jasne a zreteľne odsúdené a homosexuálom by mala byť poskytnutá pomoc lekárska i duchovná - ak ju neodmietnu.
pre mňa zamňa nech sa trieskajú a milujú je mi to jedno. Ale neznášam keď sa chcú brať alebo mať spolu dieťa. Je to vrchol debility a mali by to aj oni chápať. Nikto za to nemôžu ako sa narodili ale tak isto si neviem predstaviť aby som nevyrastal v rodine s Otcom a Matkou. Tak to je prirodezené, tak je to normálne. Toť môj názor. a ten tvoj?
Moji pekní, ja by som sa vás len rada opýtala, v ktorých končinách sveta vás toľko obťažujú všadeprítomné sprievody obnažených homosexuálov, útočiacich na vaše tradičné rodiny, verejne súložiacich a poškodzujúcich mentálny vývoj vašich detí.
Na Slovensku sme mali v celej histórii of ever dva či tuším tri pridey.
Ako obyvateľka druhého najväčšieho mesta na Slovensku som v živote nevidela žiadne z hojne spomínaných holých zadkov, podotýkam ani v gay bare o jednej ráno.
A vaša spravodlivá ukrivdenosť nad tým, či nejaký muž nosí mejkap alebo žena krátke vlasy, v kombinácii s reálnou obavou, že každý homo-/bi-/niečosexuálne orientovaný človek vášho pohlavia prahne po vás, sú prepytujem prijebané silné reči na internete.
Prídeš na ulici za človekom, že ti vadí, ako vyzerá? Keď si človek, ktorého rodovú prezentáciu ,neschvaľuješ', sadne vedľa teba v autobuse, rozvrátil ti tým hodnotový systém?
No čo ja viem podľa mna je to proti prírode takže to neuznávam .. s chlapčenskej strany som sa s tým ešte nestretla ale z dievčenskej hej a prišlo mi to divné ale tak neriešim ani neodcudzujem
Ale za seba pridávam to, že aj keď nemám s nijakým homosexuálnym vzťahom problém, muži mi k sebe...akosi..."menej idú"...ale nesúdim to, je to každého osobná vec.
je rok 2013,nechápem prečo sa ešte furt niekto stará do iných....nemám proti nim nič ako oni nemajú nič proti mne...veď je to len pohlavie,či rovnaké ako ja,či opačné,ide o osobu,ide o lásku! a tá si nevyberá
...je to psychická porucha ...od prírody sme všetci orientovaní na opačné pohlavie... no oni za to nemôžu ... je dokázané že väčšina homosexuálov prežila nejaký zlom či už v detstve a hoci si to nepametajú je to v ich podvedomí... no neodsudzujem ich :/ viem sa vcítiť do ich situácie ...
Ako ľudia mi neprekážajú, pokiaľ sa nepredvádzajú priam provokatívne. Ale tieto "Gay Pride" akcie sú ešte len slabá káva oproti "Love Parade" v San Franciscu.
mne gay ani lesbička neprekáža, ak sa správajú ludia s opačnou orientáciou normalne, a sadneme si povahovo, nemam dôvod nenavidieť alebo odsudzovať gaya či lesbičku ...
Nemam na nich názor, a ani ho nepotrebujem mat. Stačí že sú to ľudia tak by bolo dobre sa k ním chovat ako k ľudom, vôbec mi neprekážajú . Väčšina ich neznáša.....
Nemám rada ľudí, ktorí homosexuálov odsudzujú. Láska je láska, nezáleží na tom, či sú to dve dievčatá, alebo chalani, alebo dievča a chalan. Včera som bola na jednej akcii, kde sa spolu bozkávali dve dievčatá, čo už dlhšie tvoria pár, a bolo to fakt pekné, to, ako si prejavovali lásku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
ale uprimne, som dlhorocny fanusik vaginy
Z tých mi je na grc..
..okrem gaya Zelenku lubim všetkých
a malo by byť trošku viac tolerancie na svete. nenávisť plodí len dalšiu nenávisť..
ja tiez nemam potrebu robit manifestaciu toho ze som na zenske a potom na podiu takmer trtkat
Ale ak to sú vyslovene buzny že sa správajú ako namyslené školáčky takých nenávidím .
a čo si budeš myslieť,ked ti poviem,že poznám takých,ktorí vyrastali v normálnej,úplnej rodine ? A to akože aká chyba vo výchove ? Nedostatok rozprávok o princovi a princeznej alebo ako si to predstavuješ ?
@stormmast3r si blb
A toto stojí tiež za uváženie.
» images.sodahead.com/polls/002749299...
mna prave len nedavno prekvapilo, ked som zistil, ze ten herec co hraje v jojkarskom seriali Biele goliere, Matt Bomer je gay a pritom sa javil ako dost tazky heterak co v tom seriali zbali kazdu jednu ale aspon my chlapy mame o konkurenciu menej
A to mám veľmi dobrého kamaráta homosexuála, ale ten je aspoň chlap s chlapským správaním a žiadny extrém.
A tak isto aj ženy lesby, nakrátko ostrihané, pomaly viac muži ako ženy, to je tiež hrôza.. Inak nech si robí kto chce čo chce, v súkromí teda.
@octa to je pičovina. homosexualita existuje aj medzi inými živočíšnymi druhmi, napr. žirafy...tie si to tiež vsugerovali?
oh god, ako milujem keď niekto vypustí z úst takú kravinu bez toho aby si najprv niečo zistil
BTW príde mi strašne sexy, keď vidím bozkávať sa dve pekné ženy .......čo sa týka mňa vždy som mal radšej ako 8=======D
@fluptak a v tom prípade by si zakázal adopcie aj slobodným ľuďom?
sa nechcem hádať,len argumentovať to,že deti už nie. Tiež si myslím,že je fajn mať obidva vzory,ale čo také deti čo žijú len s 1rodičom ? A majú len ten 1 vzor..a nemyslím si,že z nich vyrastie tým pádom niečo hrozné alebo tak.. Je fajn ked je rodina úplna -či hetero či homo. Ak sa dokážu o dieťa postarať neviem,nevidím dôvod na to prečo nie.. Z dieťaťa nevyrastie žiaden zdegenerovaný človek predsa...
A to čím vela ludí argumentuje,že sa mu budú deti v škole posmievať a tak dalej... no ked si tie svoje decká nenaučíte tolerancii tak- áno budú. Ale to už je na vás a nie na 2 milijúcich rodičoch..
Plus ešte by som dodala,že to či SR ako štát schváli registrované partnerstvá a adopciu detí alebo nie.. kto chce si cestu nájde a poznám mnoho rodín,kde už to tak funguje a veci sú fajn,deti sú fajn a nič im nieje a nechýba
Ak by sa mi napríklad nepáčilo, že nejakí belosi pochodujú ulicami, oslavujúc, že sú belosi, mal by som začať nemať rád belochov?
este zo mna urob nacka a pekne si vybi komplex a zaujatost
len skdoa ze ak by pochodovali obycajni belosi tak pochybujem ze sa budu oblizovat pred deckami v latexe chytat za kokoty a podobne krasne veci..
Nerobím z nikoho nič, len som sa pýtal.
Ja ti neberiem, že sa ti to nepáči.
Čo sa malo skrývať v tej mojej otázke je to, že sa tebe (a tvojmu okoliu) nepáči gay pride. Okrem toho sa vám nepáči nejakých pár extravagantných jednotlivcov. A z tohoto vyvodzujete záver pre skupinu homosexuálov, akoby toto bolo to, čo definuje homosexuála, akoby žiadni iní homosexuáli ani neboli.
a odsudzuju ich aj "celebrity" trebars viktor horjan
nieco na tom bude sami povedali ze sa nepotrebuju vytrcat na podiach a provokovat ludi
a celkovo homosexualita ma nezaujima nemam potrebu ich nejako odsudzovat,iba tie pochody mi vadia nic viac
Na Slovensku sme mali v celej histórii of ever dva či tuším tri pridey.
Ako obyvateľka druhého najväčšieho mesta na Slovensku som v živote nevidela žiadne z hojne spomínaných holých zadkov, podotýkam ani v gay bare o jednej ráno.
A vaša spravodlivá ukrivdenosť nad tým, či nejaký muž nosí mejkap alebo žena krátke vlasy, v kombinácii s reálnou obavou, že každý homo-/bi-/niečosexuálne orientovaný človek vášho pohlavia prahne po vás, sú prepytujem prijebané silné reči na internete.
Prídeš na ulici za človekom, že ti vadí, ako vyzerá? Keď si človek, ktorého rodovú prezentáciu ,neschvaľuješ', sadne vedľa teba v autobuse, rozvrátil ti tým hodnotový systém?
Ale za seba pridávam to, že aj keď nemám s nijakým homosexuálnym vzťahom problém, muži mi k sebe...akosi..."menej idú"...ale nesúdim to, je to každého osobná vec.
Lebo to by si odcudzovala. Odsudzovať je od slova SÚDIŤ, odsúdiť. o____O
PS - jeden člen mojej obľúbenej kapely je teplý
mne gay ani lesbička neprekáža, ak sa správajú ludia s opačnou orientáciou normalne, a sadneme si povahovo, nemam dôvod nenavidieť alebo odsudzovať gaya či lesbičku ...