normálne, ľudia ... a presne @sugy1 každý je nejaký, akože sa môžeme spýtať aký máte názor na heterosexuálov? alebo bisexuálov? ...proste sme ľudia, čo to riešite
ešte som sa nestretla s takým možno aj hej..len som si nebola ístá či je alebo nie..a nikde som nevidela ešte chlapov držiacich sa za ruky a pod ešte na takých utvorený názor nemám, musím najprv poznať..
@bress Nechápem prečo by nemali Ubližujú gejovia niekomu narozdiel od zoofilov a pedofilov? Práveže som počul že takéto deviácie vznikajú často kvôli potláčanej homosexualite
homosi mi nevadia.... ale to co sa v poslednej dobe okolo nich deje, tak to je choree.. duuhovee pochody, buziici v lets dance, - tak toto mi uz zaciina vadit....a potom ked 5 rocnee deckaa kukajuu lets dance, myslia si ze homodexualita je uuplne normaalna, a daava im to vacsiu sancu byt v buduucnosti homosom....
@michallubusky ako keby sledovanie televíznych programov ovplyvnilo niekoho orientáciu s tým sa narodíš,nikto sa nestane homosexuálom lebo videl jeden diel let´s dance
nic proti nim nemam,mam ich rada lebo ich vela poznam..hlavne umelcov a su to uzasni ludia..nedavno som sem davala blog o probleme let´s dance..ludia to moc riesia..ved nech ich nechaju zit...
@yngrytka presne tak..nechapem ako niekto moze tvrdit ze ked uvidia deti let´s dance budfu z nich homosexuali..tym sa obhaňaju kresťania strašne..
mne je to jedno ak si svoje priteplene zvratenosti prevadzkuju za zavretymi dverami..ale tie ich nekonecne demonstracie za akoze rovnake prava co je nehorazne smiesne mi uz lezu krkom..
..dva tyzdne bez tejto ankety by sa asi neratali..
všetci sme nejakí....neviem prečo by som ich akože mala odcudzovať! mám medzi kamarátmi dosť homosexuálov a je s nimi rozumnejšia reč ako s 90% hetero- chalanov... dá sa s nimi kecať úplne o všetkom, takže asi tak
kto si myslí že homosexualita je nejaká porucha alebo niečo tak to je dobrý k***k !! gay je taký istý človek ako my všetci ostatný niekedy aj lepší ! ja osobne mám najlepšieho kamaráta ktorý je gay poznáme sa od malička ja som stála pri nom ked ho ostatný nechceli akceptovať ale teraz je to v pohode už a ludia ho berú taký aký je ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
*vyťahuje lopatu*
Nech si žijú ako chcú, ale nech netvrdia, že je to úplne normálne.
@bress Nechápem prečo by nemali Ubližujú gejovia niekomu narozdiel od zoofilov a pedofilov? Práveže som počul že takéto deviácie vznikajú často kvôli potláčanej homosexualite
mňau
@camilla Vyskytuje sa to u 450 druhov, nenávisť k tomu len u jedného
mňau
@zuzk496 Odcudzovať = kradnúť, odsudzovať = súdiť
@yngrytka presne tak..nechapem ako niekto moze tvrdit ze ked uvidia deti let´s dance budfu z nich homosexuali..tym sa obhaňaju kresťania strašne..
jeblinkton znamená jebnutý kokot a to si ty!!....filip
nevieš, že????
no ale to je tvoj problém!!!....filip
..dva tyzdne bez tejto ankety by sa asi neratali..
..aj vy mna..
ak vidím dúhový pochod, tak áno.